Anca Margea
Full Member

|
 |
« on: September 07, 2012, 10:41:17 AM » |
|
Imi pare rau daca s-a mai postat asta inainte, dar am nevoie de ajutor. De ieri seara, Rocky al meu nu-si mai mananca boabele si tot ce a mancat pana astazi a fost putina zeama cu taetei si carnita fiarta. Nu si-a mancat nici portia de dimineta. Am fost foarte ingrijorata, dar am reusit sa-i dam mancare gatita. Vad ca aia o mananca. Sper sa nu se fi obisnuit numai cu cea gatita pentru ca si boabele au rolul lor in alimentatia lui. Si in plus, tocmai i-am facut deparazitarea interna ieri si de atunci nu mai mananca boabe. Sugestii, orice bine venit si cat mai repede! Multumesc!
|
|
|
|
|
|
Nu pot sa-mi imaginez cum cineva care are alaturi un caine devotat si inteligent se poate simti singur.
|
|
|
Palade1
Full Member

|
 |
« Reply #1 on: September 07, 2012, 10:46:31 AM » |
|
Eu zic sa nu te panichezi. poti sa-i dai mancare gatita fara probleme, amestecate cu bobite pt ca ar fi cam mult unui ciobanesc german, sa-i gatesti in fiecare zi o oala, dar daca poti, ai timp ii super bine ! Cheesy Ciobanestii Germani merg ft mine pe Arden Grange Miel&Orez. si boabele nu sunt cele mai sanatoase:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anca Margea
Full Member

|
 |
« Reply #2 on: September 07, 2012, 11:50:39 AM » |
|
Am crezut ca face mofturi la mancare fiindca chiar numai mancare gatita nu pot nici eu sa-i dau.  ) O sa le amestec la urmatoarea masa sa vedem daca-i place.
|
|
|
|
|
|
Nu pot sa-mi imaginez cum cineva care are alaturi un caine devotat si inteligent se poate simti singur.
|
|
|
Palade1
Full Member

|
 |
« Reply #3 on: September 07, 2012, 11:55:00 AM » |
|
ok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #4 on: September 07, 2012, 11:59:28 AM » |
|
Cred ca e din cauza deparazitarii, poate avea foarte multi viermi sau poate a fost doza prea mare.:-)Sper ca in cateva zile sa-si revina.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tody
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: September 07, 2012, 12:02:25 PM » |
|
De cand ai inceput sa ii dai mancare gatita? Inainte de deparazitare sau dupa?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anca Margea
Full Member

|
 |
« Reply #6 on: September 07, 2012, 01:03:31 PM » |
|
Cred ca e din cauza deparazitarii, poate avea foarte multi viermi sau poate a fost doza prea mare.:-)Sper ca in cateva zile sa-si revina.
Probabil a fost doza prea mare deoarece de cand e vara nu prea am mancat mult, ne-a fost mai mult sete, dar asta tot nu explica de ce mancarea gatita o mananca si boabele nu. De cand ai inceput sa ii dai mancare gatita? Inainte de deparazitare sau dupa?
Pai bunica le mai dadea mancare gatita din cand in cand inainte de prima deparazitare a lui Rocky. Nu prea au primit in ultimul timp nici el nici mama-sa, dar ieri chiar ramases putina supica si am zis "de ce nu?". Dar nu a mai avut problema asta inainte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tody
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: September 07, 2012, 01:22:49 PM » |
|
Probabil s-a invatat cu mancare gatita si de aceea refuza sa manance si boabele. Cand l-am adus pe al meu acasa, pe fisa lui scris ca este invatat cu boabe Royal, insa cand i-am dat acele boabe , nici nu s-a atins de ele. Cum miroasea mancarea gatita, parca innebunea, dar nu -am dat mancare gatita, iar acum mananca boabe pentru ca stie ca altceva nu va primii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #8 on: September 07, 2012, 01:40:52 PM » |
|
Si cu boabele sunt probleme. Al meu nu mananca decat daca ii cumpar bobitele in sac inchis. Daca ii iau la kg de la petshop, nu-i mai plac. Dar chiar si din sac sigilat nu mananca decat daca ii amestec bucatele de carne cu supa si legume tocate. Nu mult, doar 2-3 linguri cat sa-i schimbe gustul la boabe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anca Margea
Full Member

|
 |
« Reply #9 on: September 07, 2012, 01:44:52 PM » |
|
Nu are el de unde sa se fi invatat cu mancare gatita pt ca nu a primit foarte des. Am vazut si o schimbare in comportament atunci cand le dau boabe. Dupa ce Atta (mama) termina de mancat, el inca mananca si daca se apropie de vasul lui incepe sa maraie la ea, dar boabele tot acolo le lasa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #10 on: September 07, 2012, 10:29:09 PM » |
|
Si cu boabele sunt probleme. Al meu nu mananca decat daca ii cumpar bobitele in sac inchis. Daca ii iau la kg de la petshop, nu-i mai plac. Dar chiar si din sac sigilat nu mananca decat daca ii amestec bucatele de carne cu supa si legume tocate. Nu mult, doar 2-3 linguri cat sa-i schimbe gustul la boabe.
Asta pentru ca ai catel destept! Am inteles ca marea majoritate a producatorilor de "bobitze", doar spreiaza cu aroma de carne bobitele. De aceea cainii mai mofturosi le refuza! Stiu ei bine ca-s carnivori si e mai greu sa-i pacalesti! Si eu cresc un mofturos! Am gasit mancarea asta holistica si producatorul imi garanteaza care are carne adevarata in continut si nu este doar spreiata cu arome! Poate asa e, ca mofturosul o infuleca!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
Twinky
|
 |
« Reply #11 on: September 09, 2012, 06:13:44 PM » |
|
Mie mi-a spus domnul de la pet shop ca cele pe care le are la kilogram sunt oxidate. Asa ca decat sa ii cumpar niste mancare care este plimbata de colo-colo mai bine ii iau un sac de 2-3 kg, daca nu am bani suficienti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|