|
Palade1
|
 |
« on: September 07, 2012, 06:32:45 PM » |
|
Am si eu cateva probleme. cainele meu mananca iarba. sunt niste fire subtiri si lungi. am si un porc si se duce langa gard si mananca rahatul  cateodata cand ai dau drumu in curte si vede ca nu ma duc cu el pe afara sare poarta si se duce pe afara la catele sau sa se plimbe...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #1 on: September 07, 2012, 10:07:10 PM » |
|
Nimic nou! este un catel perfect normal...Toti fac la fel! dar incearca sa nu-l lasi sa manace fecale...nu stii ce microb poate lua! Nu-i usor sa-l convingi...trebuie sa lucrezi cu el pe tema asta! La plimbare tuturor le place sa iasa...si daca ai catele in calduri prin vecinatati...o sa se si bata pentru ele! Iarba o mananca atunci cand nu se simt bine la stomac si vor sa-si induca voma. Nu-i bai!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
|
Palade1
|
 |
« Reply #2 on: September 07, 2012, 10:17:02 PM » |
|
A m-am linistit atunci :d inca ceva. mai am o alta rasa de caine. cand ai dau paine mananca din ea si apoi o ingroapa in nisip. de ce?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #3 on: September 07, 2012, 10:25:16 PM » |
|
Fiindca nu prea ii place dar se gandeste ca daca vine foametea tot e mai buna decat nimic. In legatura cu fecalele pe care le mananca se numeste sindromul de pica si arata ca are o insuficienta de minerale si vitamine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Palade1
|
 |
« Reply #4 on: September 07, 2012, 10:27:17 PM » |
|
adica este bolnav sau cum ?:d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #5 on: September 07, 2012, 10:27:59 PM » |
|
pentru zile negre...  Nu te impacienta...este in instinctul lor, sa-si puna cate ceva deoparte! Cateodata isi ingroapa jucariile...sau chiar un papuc, un pantof...am citit aici pe site ca l-a prins stapanul exact cand ii ingropa portofelul...deci daca nu-ti gasesti vreodata ceva, incepe si sapa gradina! Ai sa fii surprins cate lucruri "pierdute" ai sa gasesti!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
|
|
Palade1
|
 |
« Reply #6 on: September 08, 2012, 12:27:07 PM » |
|
bine ca mi-ai spus  ) mersi pe sfaturi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #7 on: September 08, 2012, 02:38:35 PM » |
|
adica este bolnav sau cum ?:d
Nu e bolnav, are nevoie de o cura de vitamine si minerale. Ce varsta are? Banuiesc ca e tanar. De regula sindromul de pica apare la catei pe la 4-5 chiar sase luni atunci cand cresterea e rapida, le cresc si dintii si daca nu sunt hraniti cu mancare foarte buna care sa contina toti nutrientii incep sa manance pietre, fecale, uneori rod zidul. Au nevoie de calciu si incearca sa-l obtina si ei cum pot daca stapanul nu le da ce are nevoie organismul lor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Palade1
|
 |
« Reply #8 on: September 08, 2012, 02:40:35 PM » |
|
Cainele are 2 ani  multumesc pentru sfaturi. inca ceva. naparleste foarte mult. l-am periat i-am facut baie cu sampon am incercat toate metodele si tot asa e... am inteles ca e de la clima....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #9 on: September 08, 2012, 03:48:52 PM » |
|
 napaleste o data pe an! Dureaza...365 de zile! 
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #10 on: September 08, 2012, 04:02:13 PM » |
|
In Romania naparlesc de 2 ori pe an. O naparlire e pentru a da jos cojocul de iarna si se intampla prin iunie si a doua naparlire e cand dau jos blana de vara si apare cea de iarna care e in decembrie. Unii caini naparlesc moderat tot cursul anului iar in cele doua perioade, naparlirea e mai abundenta. Si faptul ca in septembrie inca ii cade parul e tot un semn de carenta. Ar merge o cura de ulei de somon salbatic. Pina la urma cu ce hranesti cainele ala? Ca pina nu lamurim problema asta, nu-i dam de capat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Palade1
|
 |
« Reply #11 on: September 08, 2012, 04:48:51 PM » |
|
De cand il am naparleste mereu. si cand era mai mic ai dadeam pedigree. iar acum ai dau supe,oase fripturi. nu vreau sa investesc mult in el ca trebe sa imi aduca cineva un lup cu pedigree asta nu e cu pedigree si e ca o corcitura 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #12 on: September 08, 2012, 05:13:16 PM » |
|
Chiar daca e doar o corcitura fara pedigree...e cainele tau si nu ar trebui sa-l iubesti mai putin! Cumva cainele tau te iubeste mai putin, pentru ca nu ai facultate sau nu esti presedinte?! Trebuie sa-l iubesti pentru el, ca si suflet si nu hartia care il atesta ca si "caine de rasa"!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
Palade1
|
 |
« Reply #13 on: September 08, 2012, 10:49:02 PM » |
|
Da, asta stiu. e al meu. si chiar tin la el dar acum nu am bani pentru alta mancaruri mai bune...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #14 on: September 08, 2012, 11:06:25 PM » |
|
Daca nu-l hranesti cum trebuie, ce te miri ca are carente si ii cade blana? Urmatoarea faza este sa se imbolnaveasca caz in care ori il lasi sa moara ori vei cheltui la veterinar mai multi bani dintr-o data decat ai fi cheltuit in timp dandu-i mancare ceva mai buna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|