|
DanielaI
|
 |
« on: September 09, 2012, 08:27:13 PM » |
|
Ea este Clara, are 7 saptamani, vine din Jud.Brasov si este fetita lui Cliff von Bispinghoff si a Cristian's L-Sasha-ei. Este o certareata ( a pus imediat la punct cei doi catei ai nostrii cu un marait pitigaiat) si are o personalitate foarte puternica , este frumoasa si pufoasa, ce sa mai, pentru noi este unica. Suntem deschisi la sfaturi si vom reveni cu poze pe masura ce mai crestem.
|
|
|
|
|
A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself. - Josh Billings
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #1 on: September 09, 2012, 08:29:57 PM » |
|
 Frumoasa mica !!
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
|
|
|
DanielaI
|
 |
« Reply #2 on: September 09, 2012, 08:35:00 PM » |
|
 Frumoasa mica !! Multumim frumos 
|
|
|
|
|
|
A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself. - Josh Billings
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #3 on: September 09, 2012, 08:39:48 PM » |
|
Clara e superba , se vede ca are atitudine si prestanta . Eu il am pe Athos de la canisa Cristian's , deci suntem aproape ,,rude ''. 
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
|
DanielaI
|
 |
« Reply #4 on: September 09, 2012, 09:03:05 PM » |
|
Clara e superba , se vede ca are atitudine si prestanta . Eu il am pe Athos de la canisa Cristian's , deci suntem aproape ,,rude ''.  Multumim, incantate de cunostinta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #5 on: September 09, 2012, 09:06:56 PM » |
|
o frumusete! Ce urechiuse avem noi la numai 7 weeks!
|
|
|
|
|
|
Proud Caninedian
|
|
|
|
DanielaI
|
 |
« Reply #6 on: September 09, 2012, 09:10:32 PM » |
|
o frumusete! Ce urechiuse avem noi la numai 7 weeks!
Daaa, si ce de prostioare facem.......la nici 24 de ore de cand am ajuns acasa, am reusit sa rupem cam toate florile, sa facem pipi peste tot prin casa (ca afara nu ne place ) si sa capsam vreo 2 papuci, si toate acestea cu fata asta nevinovata !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prototype
Jr. Member

|
 |
« Reply #7 on: September 09, 2012, 09:16:17 PM » |
|
CG de lucru, buna alegere. Sa-ti traiasca!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #8 on: September 09, 2012, 09:27:00 PM » |
|
Daaa, si ce de prostioare facem.......la nici 24 de ore de cand am ajuns acasa, am reusit sa rupem cam toate florile, sa facem pipi peste tot prin casa (ca afara nu ne place ) si sa capsam vreo 2 papuci, si toate acestea cu fata asta nevinovata !
Are caracter fata! Sa fie sanatoasa pe cat e de nazdravana!
|
|
|
|
|
|
Proud Caninedian
|
|
|
|
Schwarz
|
 |
« Reply #9 on: September 09, 2012, 09:32:43 PM » |
|
Ne bucuram ca s-a acomodat si asteptam poze cu nerabdare.!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DanielaI
|
 |
« Reply #10 on: September 09, 2012, 09:34:17 PM » |
|
Multumim, multumim pentru cuvintele frumoase si pentru primire. Seamana la caracter cu mama ei, nu se desminte, este o produs al Canisei Schwarz !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DanielaI
|
 |
« Reply #11 on: September 09, 2012, 09:37:05 PM » |
|
Ne bucuram ca s-a acomodat si asteptam poze cu nerabdare.!
Daa, cu brio chiar, a dormit tot drumul, dupa care nu am mai dormit noi  )..multumim inca o data pentru catelusa . Sunteti intradevar iubitori, nu doar crescatori de animale !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schwarz
|
 |
« Reply #12 on: September 10, 2012, 03:26:55 PM » |
|
Daa, cu brio chiar, a dormit tot drumul, dupa care nu am mai dormit noi  )..multumim inca o data pentru catelusa . Sunteti intradevar iubitori, nu doar crescatori de animale ! Multumim si noi, cu placere. Fiecare puiut din acest cuib a fost special in felul lui, la fel si Clara. Isi va pune in valoare calitatile pe masura ce timpul trece si speram sa auzim de cat mai multe nazbatii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DanielaI
|
 |
« Reply #14 on: September 10, 2012, 04:54:25 PM » |
|
Multumim, cu mare drag o sa mai postam !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|