JustinhoTM
Newbie
|
 |
« on: September 10, 2012, 10:52:45 AM » |
|
Buna ziua,dragi utilizatori ! Imi cer scuze daca acest topic a mai fost discutat dar am nevoie de ajutor urgent ! Am un pui de ciobanesc german de 2 luni si o saptamana (fiul lui Basko Valentinientis ) ! Pana acum i se dadea Pedigree Junior,dar am schimbat-o cu Royal Canin Medium Junior ! Pana la schimbare,nu manca deloc granulele Pedigree Junoir si cand i-am dat Royal Canin ,nici asa nu a vrut sa manance.Deci nu mananca nici un fel de granule.Oare de ce ? Trebuie sa i le combin cu ceva ? Sau care poate fi solutia ? Va astept cu un raspuns cat mai rapid si bun !!! Va multumesc !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Palade1
Full Member

|
 |
« Reply #1 on: September 10, 2012, 11:08:56 AM » |
|
Salut. te-as sfatui sa apui in mancare si sa amestci cu pedigree in supe sau ce ai dai tu de manacare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twinky
|
 |
« Reply #2 on: September 10, 2012, 11:10:44 AM » |
|
Incearca alte bobite cum ar fi acana, purino pro plan, arden grange.. pedigree junior este o mancare de calitate slaba, de-aia nu ii place. Pune peste bobite putina branza de vaci, sau putin iaurt si vezi daca vrea asa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JustinhoTM
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: September 10, 2012, 11:13:32 AM » |
|
Pe mine m-a sfatuit Gabriel Cocu sa ii pun pe langa boabe orez,pui si morcov...Cumn ar trebui preparate astea ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twinky
|
 |
« Reply #4 on: September 10, 2012, 11:15:33 AM » |
|
Fierbi bine orezul, puiul si morcovul, si apoi le tai bucatele mici cat sa poata el sa le manance.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #5 on: September 10, 2012, 11:48:08 AM » |
|
Faci o supa de pasare cu multe zarzavaturi(morcovi, telina, pastarnac, dovlecei) . Treci zarzavaturile prin robotul de bucatarie, carnea o tai bucatele mici, adaugi 2-3 linguri de orez. Atentie: in supa cainilor nu se pune sare ori vegeta. Daca pasarea e grasa, trebuie sa degresezi supa, in caz contrar catelul poate avea scaune moi. Iti rezulta o pasta din care ii pui 2linguri peste boabe, apoi amesteci bine si... Pofta buna! P.S. Daca nu ai robot sau blender, paseaza cu furculita. Vasul trebuie spalat dupa fiecare masa fiindca resturile se altereaza si catelul foate sa faca toxiinfectie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arpad
|
 |
« Reply #6 on: September 10, 2012, 12:07:11 PM » |
|
dar am schimbat-o cu Royal Canin Medium Junior ! Nici sa nu te gandesti sa-i dai pedigree....si Royal Canin -ul trebuie sa fie Maxi Junior!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JustinhoTM
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: September 10, 2012, 12:17:29 PM » |
|
Ok.As mai avea o intrebare...De ce nu vrea sa iasa din cusca ?? Iese pana la un punct si spoi intra la loc ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arpad
|
 |
« Reply #8 on: September 10, 2012, 12:20:39 PM » |
|
Ok.As mai avea o intrebare...De ce nu vrea sa iasa din cusca ?? Iese pana la un punct si spoi intra la loc ??
Nu stiu....poate îi este frica....joaca-te cu el si îi va trece!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JustinhoTM
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: September 10, 2012, 03:33:50 PM » |
|
Dar despre dresaj si predresaj...ce imi puteti spune ?? Ce sa folosesc ca recompensa ?? Cand ar trebui sa il incep si cu ce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CristiBurlacu
Sr. Member

|
 |
« Reply #10 on: September 10, 2012, 04:09:35 PM » |
|
Daca Gabriel Cocu te a sfatuit ce sa ii dai de mancare, de ce nu te sfatuieste si in legatura cu dresajul? sa iti traiasca catelul si nu te speria, o sa manance cand i se face foame, mai ales daca ramai pe royal canin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #11 on: September 10, 2012, 04:38:05 PM » |
|
Mai exista un alt caine in curte in afara de el?
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
JustinhoTM
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: September 10, 2012, 09:39:22 PM » |
|
nu ... nu mai exista .. dar intro seara cand dormea in garaj... cam acum o sapt.. un caine din prejurimi ..mare .. a venit la poarta garajului si nu stiu ce sa intamplat...ce ia zis...un lucru e sigur..nu sa atins de el deoarece garajul se deschide de la telecomanda...dimineata i-am gasit urmele cainelui in fata garajului...si Jey a inceput sa miroase urma...de ce cedeti ca ii e frica ?? tinand cont ca il am de10 zile...aa.. si dacal il scot eu cu forta..vine dupa mine peste tot..ii fac turul casei...nu arata frica decat cand vrea sa iasa pe afara...care poate fi problema 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #13 on: September 10, 2012, 09:46:37 PM » |
|
Daca-l ai de 10 zile poate nu s-a acomodat nici cu tine, dar cu imprejurimile. Mai ai rabdare, fii atent cu el ca sa capete incredere. Catelusa mea nu a vrut sa iasa din casa pana la 4 luni. Acolo se simtea ea confortabil si nu vroia sa riste.
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
Twinky
|
 |
« Reply #14 on: September 10, 2012, 10:22:52 PM » |
|
Eu pe al meu l-am luat prima data in brate cand am iesit cu el din curte. Tot asa era fricos. Mergea in lesa prin curte fara probleme, cand il duceam spre poarta ma tragea inapoi. Dupa ce iesi cu el, lasa-l pe jos sa miroasa putin imprejurimile, sa vada despre ce e vorba, se va acomoda. Al meu nu suporta lesa, acum cand ma vede cu ea in mana incepe si da din coada, stie ca urmeaza plimbarea de seara 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|