Forum ciobanesc german
December 28, 2017, 06:14:37 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: buna  (Read 3462 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
katalyn
Newbie
*

« on: August 27, 2006, 01:43:16 AM »

Ma numesc Catalin si sunt din Iasi...am si eu 2 catelusi de cateva zile ,sunt  masculi si as vrea sa stiu cat mai multe despre c g   nu am mai avut caini pana acum  si am foarte multe intreberi....as vrea sa stiu daca administratorul acestui site ar putea sa mi lase nr. lui de tel.As dori sa vb cu cei pasionati de aceasta rasa pe id-ul meu de messg. katalyn777. Va multumesc si astept raspuns. Cu respect Catalin.
crb
Hero Member

« Reply #1 on: August 27, 2006, 09:31:34 AM »

Ma numesc Catalin si sunt din Iasi...am si eu 2 catelusi de cateva zile ,sunt  masculi si as vrea sa stiu cat mai multe despre c g   nu am mai avut caini pana acum  si am foarte multe intreberi....as vrea sa stiu daca administratorul acestui site ar putea sa mi lase nr. lui de tel.As dori sa vb cu cei pasionati de aceasta rasa pe id-ul meu de messg. katalyn777. Va multumesc si astept raspuns. Cu respect Catalin.
....Huh?citeva zile? cam cite? puii se iau de la catea de la min. 6 saptamani in sus...nu o ai si pe mama lor?

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
katalyn
Newbie
*

« Reply #2 on: August 27, 2006, 01:48:49 PM »

....Huh?citeva zile? cam cite? puii se iau de la catea de la min. 6 saptamani in sus...nu o ai si pe mama lor?
aaa nu de cateva zile ii am eu ei sunt nascuti pe data de 03 07  06  si mama lor nu e cu ei dar am multe probleme nu stiu ce sa le dau de mancare cat cand cum si multe altele nu stiu nimic despre ei....mai bine mi ai da nr tau de tel sa vb. plssssss
crb
Hero Member

« Reply #3 on: August 27, 2006, 03:22:02 PM »

.....l sa vb. plssssss
ti-am trimis "personal message" - vezi "my messages"

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #4 on: August 27, 2006, 05:53:03 PM »

katalyn, este un forum public, daca te intereseaza ceva si intrebi aici, poate, de raspunsurile primite vor beneficia si alti utilizatori ....

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #5 on: August 27, 2006, 07:44:47 PM »

Incearca cu hrana uscata peste care sa torni putina apa la inceput, desi la varsta lor ar putea sa manance si direct uscata.
Ai mei care sunt din 23.07 mananca hrana uscata cu apa de 2 saptamani si fara apa de 1 zi.
Atat ca la ai mei astea au fost si sunt inca combinate cu laptele matern.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: