Forum ciobanesc german
June 15, 2013, 10:03:06 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Problema mancat gaini  (Read 3508 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
freddy25
Hero Member

« Reply #15 on: January 01, 2013, 02:06:04 PM »

La corcitura de C.G. nici nu se pune problema sa faca ceva ce i s-a interzis. Parca e soldatul japonez din al II-lea razboi mondial care a ramas izolat 20 de ani pe o insula pustie si s-a predat doar dupa ce l-au gasit pe fostul lui comandant si acesta i-a ordonat sa depuna armele. Acum o saptamana i-a zis fiu-meu( pe care il recunoaste de sef) sa nu mai vina sa se ceara in casa. Fiu-meu a plecat la munte uitand sa-i dea comanda inversa. De atunci nu mai pleaca din fundul curtii incat sunt obligata sa-i duc mancarea acolo ca ar sta saraca si nemancata dar nu ar veni in fata. Abia astept sa vina fiu-meu sa-i dea comanda inversa si sa umble prin toata curtea
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #16 on: January 01, 2013, 11:18:01 PM »

asta este impresionant!

I'm on guard!
freddy25
Hero Member

« Reply #17 on: January 02, 2013, 12:04:19 AM »

Intr-adevar, este impresionant si culmea ca nu este prea inteligenta. E un caine normal dar are instinctul lupilor de a respecta ierarhia.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #18 on: January 02, 2013, 12:16:05 AM »

are instinctul lupilor de a respecta ierarhia.
chiar si in absenta sefului! Wink Eu ca cainele m-am rezolvat ! Asculta...dar cum sa ma impun in fata matzelor? ca zilnic imi aduc cate un trofeu...si daca de soareci sau serpi imi e doar scarba... de pasarele ma doare sufletul! Azi, de anul nou, doar penele si ciocul a mai ramas din una! Sad

I'm on guard!
freddy25
Hero Member

« Reply #19 on: January 02, 2013, 12:19:41 PM »

Cu pisicile nu poti face nimic. Eu am reusit doar cu doua sa le fac sa vina cand le chem, sa urce in brate cand le invit sa plece cand le gonesc. A treia, o birmaneza, face numai ce vrea ea, nu asculta de nimeni. Asa sunt ele dar sunt si exceptii. Am citit ca pisicile siameze si thai seamana destul de bine cu cainii in sensul ca pot fi dresate sa aduca diverse obiecte, sa fie plimbate in lesa fara sa protesteze si ca sunt foarte protectoare  atacand fara ezitare atunci cand considera ca stapanul e in pericol.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #20 on: January 03, 2013, 12:01:23 AM »

Motanul e siamez si sare sa o apere pe femela de intrusi, dar numai pe femela o protejeaza. In schimb femela, inainte sa-l avem pe WeiSS, sarea la oricine intra in casa! cred ca se credea caine! Pana si mieunatul ii semana mai mult cu un latrat! A avut ea ce-a avut cu pustiul meu...il pandea pe la colturi si ii sarea in spate, pe spate! Femela nu e de rasa, dar e mai inteligenta decat motanul si cainele la un loc. Asta vara, cand motanul a ramas in varful unui copac, nu s-a lasat pana nu ne-a dus acolo sa-l salvam. Am fost realmente impresionata de atitudinea ei.

I'm on guard!
freddy25
Hero Member

« Reply #21 on: January 03, 2013, 01:58:29 AM »

Am citit undeva ca in antichitate pisicile siameze erau puse sa pazeasca tezaurul regelui Siamului. Cum incerca vreunul sa intre, ii sareau in spinare si il faceau harcea-parcea. Din pacate, rasa a cam disparut. Acum sunt siamezele de tip nou, subtirele de le sufla vantul si extrem de blande.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #22 on: January 03, 2013, 02:59:41 AM »

Dar le-au ramas ghearele! Ma uit la cea ordinara...are ghearele normale, un pic curbate...pe cand siameza...ar mai avea putin si face cercul complet!(am exagerat un pic! Smiley ) Sunt si mult mai groase parca! Egiptenii aveau un adevarat culp pentru pisici! Erau folosite ca remediu medical. Se spune ca pisica are capacitatea sa-ti ia energiile negative si sa-ti transmita energiile ei pozitive prin tors, lipinduse de partea corpului in suferinta. Eu sunt o mare admiratoare a culturilor antice, disparute de mult.

I'm on guard!
freddy25
Hero Member

« Reply #23 on: January 03, 2013, 01:09:34 PM »

Ai putea sa-i mai scurtezi din gherute cu un cleste special si obligatoriu trebuie sa aiba sisal ca sa si le toceasca.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #24 on: January 04, 2013, 12:27:30 AM »

nu vreau sa faca asta, ca a ales viata in libertate...si mai are de infruntat cate un raton ba chiar si cougar, in cazul in care WeiSS nu-i prin preajma! Nu-i pot reteza armele de aparare! Wink

I'm on guard!
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #25 on: January 04, 2013, 01:50:48 PM »

Ce m-au distrat discutiile voastre! asta ar mai fi lipsit sa mai existe si pisici de paza  Laughing va dati seama? cu un cg in casa si un astfel de pisic era desfiintat termenul de hot. In ce priveste pisicile,sunt de acord ca atrag energiile negative; al meu se aseaza pe mine de cate ori am o durere si ma calmeaza fara sa mai apelez la medicamente.
freddy25
Hero Member

« Reply #26 on: January 04, 2013, 02:32:44 PM »

Pai, chiar existau pisici de paza. Eu, ce am intalnit nu pazea casa ci isi pazea stapanul. Era pe post de body-guard. Dar am mai auzit pe la stiri de hoti alungati de vreun motan mai razboinic. Nu mai stiu daca la noi sau in strainatate. Are si fiica-mea un motanoi de vreo 8 kg, fara sa fie gras, e mare, cu oase mari, falci puternice. Daca te ataca ala, nu scapi nevatamat. Sta pe stalpul de la poarta si te urmareste cu o privire crunta... incat te cam ia pe shira.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #27 on: January 04, 2013, 06:23:21 PM »

bine ca nu trebuie sa afisezi la intrare atentionare ca aici locuieste un motan de paza! Laughing Ia hotul prin surprindere!

I'm on guard!
freddy25
Hero Member

« Reply #28 on: January 05, 2013, 12:58:11 AM »

Chiar am vazut la Praktiker acum vreo 3 ani placute cu inscriptia " Atentie, proprietate pazita de pisici" . Atunci mi-am zis ca o fi o gluma.
freddy25
Hero Member

« Reply #29 on: January 06, 2013, 03:30:00 PM »

Tin sa va anunt ca a venit fiul meu de la munte si i-a spus catelei ca are voie in casa. Acum mi-am gasit beleaua ca face scandal sa intre in casa. In fiecare seara e show la usa cu modulatii tip-lup. Sta in casa juma' de ora, se incalzeste si vrea din nou afara. Dupa un timp vrea din nou in casa. Uite asa m-a chinuit 12 ani (devenisem usierul cainilor)dar acum am pus piciorul in prag si nu mai cedez. Nemaivorbind de faptul ca de cand sta afara nu-i mai cade un fir de par si cand statea in casa adunam zilnic numai din periat vreo 4 pumni de par+ce luam cu aspiratorul. Scuze de off topic.
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof