Forum ciobanesc german
June 15, 2013, 01:21:38 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Problema mancat gaini  (Read 3510 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #30 on: January 06, 2013, 08:37:11 PM »

Impresionant cat poate fi de ascultatoare...mai rar vezi asa! Felicitari baiatului tau pentru asa dresaj!

I'm on guard!
freddy25
Hero Member

« Reply #31 on: January 06, 2013, 09:01:53 PM »

Merci, Alora pentru felicitarile adresate fiului meu dar crede-ma ca nu a are nici un merit, nu s-a ocupat de ea aproape de loc. Cateaua merita toate felicitarile. A hotarat  ca el e seful si numai de el asculta. El avea cateaua lui de care se ocupa, o plimba, statea mult cu ea, i-a fost ca o sora. Am fost devastati cand a murit, era deosebita: frumoasa, inteligenta, intelegea aproape tot ce ii spuneam, doar ca nu putea vorbi.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #32 on: January 06, 2013, 09:12:43 PM »

Interesant! Pot sa te intreb? cele doua catele au trait o bucata de timp impreuna? Adica, cea care o aveti acum, a putut sa o vada pe cealalta recunoscandul pe fiul tau ca sef? E posibil sa o fi copiat?

I'm on guard!
freddy25
Hero Member

« Reply #33 on: January 06, 2013, 09:54:49 PM »

Cred ca a copiat-o ca doar  a trait cu ea in casa vreo 9 ani si era extraordinar de atasata de ea. Diferenta intre ele era ca astalalta asculta doar cand considera ea ca merita. Era foarte desteapta, era si foarte increzuta( de, rasa britanica) si cam facea ce voia iar cand o obligam sa faca ce vrem noi ce culca pe jos si parca se lipea de parchet ca nu o mai puteai clinti. Cu ea mergea doar cu pacalitul. Era foarte hulpava si daca ai aratai ceva de mancare facea tot ce doreai. Dar cu ton poruncitor-niciodata.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #34 on: January 06, 2013, 10:06:39 PM »

asa se explica! Cred ca cealalta a fost alfa. Si daca aia l-a recunoscut pe baiatul tau ca sef, cea "mica", acum il recunoaste si ea! Fiecare caine e special in felul lui. Ca si noi, oamenii!

I'm on guard!
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof