Forum ciobanesc german
February 06, 2013, 03:02:20 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 156   Go Down
  Print  
Author Topic: Crys  (Read 162647 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #15 on: September 20, 2012, 08:10:31 AM »

Cum poti sa te superi pe el , ca nu e agresiv ?....baiatul e intelectual ,nu-i place sa rezolve conflictele cu ,,pumnul'',
prefera calea amiabila.

Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
xandra_fanta_sy
Hero Member

« Reply #16 on: September 20, 2012, 08:16:53 AM »

Frumos mai esti Crys, iar cu ochelarii aceia esti . Chiar asa Bogdan. Noi toti ne stresam sa ne potolim "fiarele" de langa noi si tu te superi pe Crys, ca este un baiat finut si stilat? Undecided
salvanim
mihain
Jr. Member
**

« Reply #17 on: September 20, 2012, 08:39:37 AM »

Nu nu e slab e bine.
Bogdang
Jr. Member
**

« Reply #18 on: September 20, 2012, 09:11:27 AM »

Nu ma supar pe el, tot "Crysulica lu' mama" ramine. Mai mult pt siguranta lui imi fac griji.
Ieri seara a dat un semn de "ceva". Era noapte deja si am iesit cu el la poarta (adica pe cimp) inarmat cu o lanterna sa nu-l pierd si la un moment dat l-am zarit in pozitia de pinda in care pisicile asteapta ca soricelul sa faca o miscare gresita. El pindea de fapt un maidanez care intr-un episod de petit anterior l-a miriit. Cind ala s-a apropiat suficient a sarit muteste spre el si l-a alergat juma de Km de credeam ca l-a pierdut. Nici un sunet, nici un gest care sa-mi confirme care au fost intentiile acelei urmariri. In 20 sec s-a intors in mare graba auzindu-mi probabil semnalele de chemare. 
Cind a implinit un an nu eram membru pe forum dar va pot arata acum ce aprimit cado'.

* #625.jpg (214.06 KB, 933x700 - viewed 89 times.)
xandra_fanta_sy
Hero Member

« Reply #19 on: September 20, 2012, 09:17:54 AM »

Nu ma supar pe el, tot "Crysulica lu' mama" ramine. Mai mult pt siguranta lui imi fac griji.
Ieri seara a dat un semn de "ceva". Era noapte deja si am iesit cu el la poarta (adica pe cimp) inarmat cu o lanterna sa nu-l pierd si la un moment dat l-am zarit in pozitia de pinda in care pisicile asteapta ca soricelul sa faca o miscare gresita. El pindea de fapt un maidanez care intr-un episod de petit anterior l-a miriit. Cind ala s-a apropiat suficient a sarit muteste spre el si l-a alergat juma de Km de credeam ca l-a pierdut. Nici un sunet, nici un gest care sa-mi confirme care au fost intentiile acelei urmariri. In 20 sec s-a intors in mare graba auzindu-mi probabil semnalele de chemare.  
Cind a implinit un an nu eram membru pe forum dar va pot arata acum ce aprimit cado'.

Deci totusi nu e fricos. Pur si simplu nu e certaret, dar daca e musai sa apere ce-i al lui .
  Ce fericit cred ca a fost cand e primit tortuletul acela Cheesy. Acum ne-ai facut pofta Smiley
steffy
Hero Member

Tod von Bismack

« Reply #20 on: September 20, 2012, 09:20:36 AM »

Cheesy ce tortulet frumos a primit! si Tod al meu a implinit un an pe 10 septembrie si e la scoala la Iasi, asa ca nu a primit cadou dar vine acasa la inceputul lui octombrie si-i fac tort de carne tocata de vita.asta e.... ii sarbatorim ziua la 1 an si o luna  Grin

nu te ingrijora, nu e fricos....dar nu-si iroseste energia de pomana. Eu l-am dat pe Tod la scoala ca ajunsesem sa nu mai pot iesi cu el din scara blocului de agresiv ce era. daca erau 100 de oameni la toti sarea la gat direct, nici unul nu scapa

In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai.
xandra_fanta_sy
Hero Member

« Reply #21 on: September 20, 2012, 09:22:00 AM »

Eu l-am dat pe Tod la scoala ca ajunsesem sa nu mai pot iesi cu el din scara blocului de agresiv ce era. daca erau 100 de oameni la toti sarea la gat direct, nici unul nu scapa

maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #22 on: September 20, 2012, 09:23:00 AM »

Crys !

Ce bun trebuie sa fi fost tortul   .La urmatoarea aniversare , poate primim si noi o portie . Cheesy

xandra_fanta_sy
Hero Member

« Reply #23 on: September 20, 2012, 09:23:10 AM »

Uite ca noi nu am facut foto la "tortul" de un an. Veti rade de noi, dar Niki a primit un pui intreg fiert (din acela micut de grill) drept "tort". Sotul a zis ca nu-s cu toate la cap
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #24 on: September 20, 2012, 09:28:49 AM »

Ne place si tortul ,,de pui'' 

Ralucag
Hero Member

« Reply #25 on: September 20, 2012, 09:35:26 AM »

Pfiuuuu, cate frumuseti pe aici! Xandra, el e foarte fericit, orice ar primi  Laughing, dar cel mai fericit e atunci cand il masez pe burtica. Cand ma apropii de el, pac, zdrang pe o parte si mai ridica si labuta din fata, sa fie sigur ca inteleg ce vrea  Roll Eyes. Nu-i asa ca nu-l rasfat?  Wink Oooo, Steffy, mi-ai dat o idee pentru aniversare de 2 ani. Marian asa zic si eu. El prefera o comunicarea pacifista  Tongue, dar nu ma crede nimeni.
Ralucag
Hero Member

« Reply #26 on: September 20, 2012, 09:40:14 AM »

Daaaa, cum sa nu! Tort pentru toata lumea. Nu-i doar pacifist, ci si foarte darnic. Nu zice nici macar un "ham" daca atenteaza careva la bobitele lui.
xandra_fanta_sy
Hero Member

« Reply #27 on: September 20, 2012, 09:45:55 AM »

Daaaa, cum sa nu! Tort pentru toata lumea. Nu-i doar pacifist, ci si foarte darnic. Nu zice nici macar un "ham" daca atenteaza careva la bobitele lui.

maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #28 on: September 20, 2012, 09:46:05 AM »

Laughing Laughing Laughing Nici Athos nu e zgarcit . Odata a intrat un catel al vecinului la noi in curte si i-a furat capul de peste pe care-l primise. In loc sa-si apere avutia , se uita la cel mic cu o figura caraghioasa , trebuia sa-l filmez . Laughing Laughing

xandra_fanta_sy
Hero Member

« Reply #29 on: September 20, 2012, 09:46:47 AM »

dar cel mai fericit e atunci cand il masez pe burtica. Cand ma apropii de el, pac, zdrang pe o parte si mai ridica si labuta din fata, sa fie sigur ca inteleg ce vrea  Roll Eyes. Nu-i asa ca nu-l rasfat?  Wink

Un mare resfatat Cheesy
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 156   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof