Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 01:06:51 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: care marca de vaccin polivalent este mai buna?  (Read 236 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cosmina 71
Jr. Member
**

« on: September 23, 2012, 05:53:32 PM »

trebuie facut in jurul datei de 10 octombrie vaccinul anual polivalent si in noiembrie antirabicul,e ok sa-l facem in octombrie?catelul meu sta afara tot timpul,nu are voie in casa.se spune nu stiu daca este sau nu un mit ca nu se fac vaccinuri in perioade reci,dar anul trecut l-a facut in 10 octombrie si am inteles ca trebuie sa treaca 12 luni neapatar de la ultimul.are 2 ani si 4 luni.il deparazitez intern cu 3,4 zile inainte,extern nu stiu cum ca nu voi putea sa-i fac baie in octombrie cu samponul lui antiparazitar.va rog sa ma ajutati cu un sfat,si care marca de vaccin e mai buna,anultrecut a facut Vanguard7 s-a cam blegotshit de la el cateva ore apoi a fost ok,e fabricat de Pfizer.va multumesc.
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: September 23, 2012, 07:52:22 PM »

Faptul ca s-a blegoshit dupa vaccinare e de bine. Inseamna ca a prins. Daca era un vaccin ineficient nu ar fi avut nici o reactie. Sigur, exista si cazuri de anafilaxie de la vaccin dar asta depinde de organismul animalului, nu de vaccin si sunt cazuri extrem de rare. Eu nu am auzit de reactii adverse severe in urma vaccinarii, doar am citit ca pot aparea dar extrem de rar. Mult mai frecvente sunt reactiile alergice severe la antibiotic.
petshop4you
cosmina 71
Jr. Member
**

« Reply #2 on: September 24, 2012, 07:39:11 PM »

freddy multumesc,intotdeauna imi raspunzi prompt,foarte multumesc,dar tu de ce marca le faci vaccinul polivalent ii deparazitezi si extern?daca da,cum?mi-e frica sa-l mai spal noaptea e destul de rece deja,si se poate face vaccinul si pe timp rece si catelul sa stea afara?te rog sa-mi spui parerea ta.merci mult.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof