Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 10:21:34 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Intrebare despre tumori  (Read 192 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
andreiP
Newbie
*

« on: September 23, 2012, 10:03:19 PM »

Buna seara/ziua,

Am si eu un ciobanesc german cu fericita varsta de 11 ani. De aproximativ doi ani cam singurele probleme ce le-a avut au fost din cauza predispozitiei rasei spre probleme cu oasele picioarelor din spate. i-am mai dat vitamine si si-a revenit intr-o oarecare masura. Acum cateva zile insa am observat ca nu se mai putea scula si ca are febra. Am mers la veterinar unde i s-a administrat timp de trei zile antibiotice. Cand i s-a facut ecografia ni s-a zis ca are o tumoare pe ficat si ca s-a marit si a ajuns pana spre zona picioarelor din spate. Acum temperatura nu mai are si se misca relativ, mai exact daca intalneste ceva scari il urc in brate, merge incet si fara chef si face pauze dese. cand a obosit se aseaza jos si asteapta. prin casa sta mai mult culcat si fara chef de nimic. Acum insa intrebarea mea este oare sa fie intr-adevar o tumoare sau altceva. ma gandeam ca poate a contractat salmonela avand in vedere ca a mai fost de curand pe la tara unde ii place sa intre la gaini. Voi scrie mai jos valorile anormale gasite la analiza de sange. Din experienta voastra la tumoare se vomita ceva vascos de culoarea si textura flegmei ?
Valorile anormale:

cre (mg/dl): 2.3
alp 497 iu/l
amy over 3000 iu/l
cpk over 200 iu/l
gpt 863 iu/l

De asemenea exista vreo sansa ca acea tumoare sa fie vindecabila prin vreun tratament mai mult sau mai putin chimic ?
Multumesc anticipat.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #1 on: September 24, 2012, 08:29:27 PM »

Nu ma pricep, dar imi pare tare sincer rau de batranel! Eu ii doresc sa fie cat mai bine!

I'm on guard!
petshop4you
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof