Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor
|
 |
« Reply #15 on: August 31, 2013, 03:55:36 PM » |
|
Am vazut ca in dreptul unor masculi nu e bifat nimic. Asta ce inseamna? Nu au participat?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
thorhaus
|
 |
« Reply #16 on: August 31, 2013, 05:09:14 PM » |
|
Felicitari Ron von Haus Selia, 3-3 !
bravos Ron!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hunior
|
 |
« Reply #18 on: August 31, 2013, 10:04:33 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #21 on: September 01, 2013, 05:40:40 PM » |
|
Cel mai bun rezultat de pana acum la Sieger Germania obtinut de un caine din Romania (desi e produs in Italia), fiul lui Nino von Tronje: NIKY DI CASA ROSY SG 30 !!! la clasa 18 -24 luni masculi UN REZULTAT FANTASTICDesi cainele a intrat la clasa 18 -24 avand 18,5 luni, fiind dezavantajat, intre 18-24 luni sunt cateva luni de antrenament, de dezvoltare musculara puternica a cainelui, a reusit acest mare succes. Felicitari lui Stelica din Pitesti, ce a preluat cainele acum 6 luni in subconditie, pentru munca si pasiunea in pregatirea lui !!! Asteptam cu interes vestile despre cainii produsi in Romania si prezentati de canisele Hausszente si Bienenwald (nu stiu daca au mai participat si alti caini de la alte canise)
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
thorhaus
|
 |
« Reply #22 on: September 01, 2013, 06:30:49 PM » |
|
35 - Cupidon Bienenwald ,35 femela haus Szente. Au participat mai multi din Ro, Dar am uitat locurile,sper sa nu fi gresit la cei doi cu prea multe locuri .
Remus & Zolt cei mai mari crescatori romani.! Felicitari !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Costin Soare
|
 |
« Reply #23 on: September 01, 2013, 06:37:27 PM » |
|
Cel mai bun rezultat de pana acum la Sieger Germania obtinut de un caine din Romania (desi e produs in Italia), fiul lui Nino von Tronje: NIKY DI CASA ROSY SG 30 !!! la clasa 18 -24 luni masculi UN REZULTAT FANTASTICDesi cainele a intrat la clasa 18 -24 avand 18,5 luni, fiind dezavantajat, intre 18-24 luni sunt cateva luni de antrenament, de dezvoltare musculara puternica a cainelui, a reusit acest mare succes. Felicitari lui Stelica din Pitesti, ce a preluat cainele acum 6 luni in subconditie, pentru munca si pasiunea in pregatirea lui !!! Asteptam cu interes vestile despre cainii produsi in Romania si prezentati de canisele Hausszente si Bienenwald (nu stiu daca au mai participat si alti caini de la alte canise) Super! Pentru ca mi se pare mai importanta pentru viitorul CG de la noi munca sustinuta de reproductie, eu m-as concentra pe caini produsi in Romania si ii felicit pe Remus & Simina si pe Zolt pentru cele mai bune performante realizate pana acum la Sieger de caini nascuti in tara! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tin3l
|
 |
« Reply #24 on: September 01, 2013, 07:06:40 PM » |
|
GHKR Starting place Omem Labo Paer Mentos Chacco Enosch Etoo Fultz Ballack Leo Iliano Cobra Saabat Pacco Rothco Sunyi Schumann Yoker Pendler Yoker Westervenn Kronos Uno Farin - Pepe v. Kuckucksland
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lucky79
|
 |
« Reply #25 on: September 01, 2013, 07:14:15 PM » |
|
Va1 Omen VA2 Paer VA3 mentos VA4 Labo VA5 enosch VA6 Eto'o VA7 Chacco VA8 Ballack VA9 Fulz VA10 Leo VA11 Illiano VA12 sabat VA13 cobra VA14 yankee.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #26 on: September 01, 2013, 07:45:03 PM » |
|
Rezultate certificate de Remus si Zsolt !!! ENNA VOM HAUSSZENTE SG 35 !!! la clasa 12 -18 femeleCUPIDON VON BIENENWALD SG 36 !!! la clasa 12 - 18 masculiCele mai bune rezultate de pana acum, la Sieger Germania ale crescatorilor romani !!!FELICITARI PENTRU MUNCA VOASTRA SUSTINUTA DE SELECTIE, INTUITIA IN A FACE COMBINATIILE REUSITE !!! Bucuria mea e cu atat mai mare, Costine, pentru cainii produsi in Romania (de data asta), cu cat, pe linia mamei e Julia von Bienenwald, la ambii caini de mai sus.....ai ghicit....fiica de Afra vom Haus Barder (RIP)....fiica de Iff von Laerchenhain (RIP)  De-acolo au construit, cu cap, baietii. BRAVO LOR !!! De aceea sunt tare importanti pentru selectia de succes a CG in tara si masculii buni, importati, care RAMAN IN TARA si se dovedesc a fi mari reproducatori.  TUTUROR CELOR CE AU REPREZENTAT ROMANIA, INCLUSIV CELOR MAI SLAB CLASATI...VIITORUL E AL LOR !!! P.S. Voi realizati cat de sus s-au dus baietii nostri ? REZULTATE DE NECREZUT...
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
Tin3l
|
 |
« Reply #27 on: September 01, 2013, 07:49:35 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Costin Soare
|
 |
« Reply #28 on: September 01, 2013, 07:59:40 PM » |
|
Rezultate certificate de Remus si Zsolt !!! ENNA VOM HAUSSZENTE SG 35 !!! la clasa 12 -18 femeleCUPIDON VON BIENENWALD SG 36 !!! la clasa 12 - 18 masculiCele mai bune rezultate de pana acum, la Sieger Germania ale crescatorilor romani !!!FELICITARI PENTRU MUNCA VOASTRA SUSTINUTA DE SELECTIE, INTUITIA IN A FACE COMBINATIILE REUSITE !!! Bucuria mea e cu atat mai mare, Costine, pentru cainii produsi in Romania (de data asta), cu cat, pe linia mamei e Julia von Bienenwald, la ambii caini de mai sus.....ai ghicit....fiica de Afra vom Haus Barder (RIP)....fiica de Iff von Laerchenhain (RIP)  De-acolo au construit, cu cap, baietii. BRAVO LOR !!! De aceea sunt tare importanti pentru selectia de succes a CG in tara si masculii buni, importati, care RAMAN IN TARA si se dovedesc a fi mari reproducatori.  TUTUROR CE AU REPREZENTAT ROMANIA, INCLUSIV CELOR MAI SLAB CLASATI...VIITORUL E AL LOR !!! P.S. Voi realizati cat de sus s-au dus baietii nostri ? REZULTATE DE NECREZUT... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Costin Soare
|