Forum ciobanesc german
August 05, 2017, 06:12:57 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Linked Events
  • SiegerSchau 2013 in Kassel: August 30, 2013 - September 01, 2013
Pages: 1 [2] 3 4 5 6   Go Down
  Print  
Author Topic: SiegerSchau 2013 in Kassel  (Read 37748 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #15 on: August 31, 2013, 03:55:36 PM »

Am vazut ca in dreptul unor masculi nu e bifat nimic. Asta ce inseamna? Nu au participat?
thorhaus
Hero Member

« Reply #16 on: August 31, 2013, 05:09:14 PM »

Felicitari Ron von Haus Selia, 3-3 !
bravos Ron!
marius_bl
Hero Member

« Reply #17 on: August 31, 2013, 09:35:29 PM »

http://www.schaeferhunde.de/bsz/bildergalerie/2013/?tx_yag_pi1[c6001][galleryUid]=2&tx_yag_pi1[c6001][albumUid]=3&tx_yag_pi1[action]=submitFilter&tx_yag_pi1[controller]=ItemList&cHash=7c9125f1b0e92a229bb6a64545acd4bf

*Link Removed*
hunior
Sr. Member

« Reply #18 on: August 31, 2013, 10:04:33 PM »

http://www.sv-media.tv/pdf/starterliste/live/310813_nachkommengruppen.pdf
Andy von Grassus
Full Member

« Reply #19 on: August 31, 2013, 10:40:09 PM »

Am vazut ca in dreptul unor masculi nu e bifat nimic. Asta ce inseamna? Nu au participat?
Poate nu au displazia facuta si nu te-au avut pe tine care sa le atragi atentia ca e obligatorie la reproducatori !!!!!!! Laughing Laughing Drac
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #20 on: September 01, 2013, 09:16:21 AM »

Poate nu au displazia facuta si nu te-au avut pe tine care sa le atragi atentia ca e obligatorie la reproducatori !!!!!!! Laughing Laughing Drac

Laughing  Cum de nu m-am gandit?
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #21 on: September 01, 2013, 05:40:40 PM »

Vesti bune Jump2

Cel mai bun rezultat de pana acum la Sieger Germania obtinut de un caine din Romania (desi e produs in Italia), fiul lui Nino von Tronje:

NIKY  DI  CASA  ROSY   SG 30 !!!  la clasa 18 -24 luni masculi   UN REZULTAT FANTASTIC

Desi cainele a intrat la clasa 18 -24 avand 18,5 luni, fiind dezavantajat, intre 18-24 luni sunt cateva luni de antrenament, de dezvoltare musculara puternica a cainelui, a reusit acest mare succes.

Felicitari lui Stelica din Pitesti, ce a preluat cainele acum 6 luni in subconditie, pentru munca si pasiunea in pregatirea lui !!!

Asteptam cu interes vestile despre cainii produsi in Romania si prezentati de canisele Hausszente si Bienenwald (nu stiu daca au mai participat si alti caini de la alte canise)

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
thorhaus
Hero Member

« Reply #22 on: September 01, 2013, 06:30:49 PM »

35 - Cupidon Bienenwald ,35 femela haus Szente.
Au participat mai multi din Ro, Dar am uitat locurile,sper sa nu fi gresit la cei doi cu prea multe locuri .

Remus & Zolt cei mai mari crescatori romani.!
    Felicitari !
Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #23 on: September 01, 2013, 06:37:27 PM »

Vesti bune Jump2

Cel mai bun rezultat de pana acum la Sieger Germania obtinut de un caine din Romania (desi e produs in Italia), fiul lui Nino von Tronje:

NIKY  DI  CASA  ROSY   SG 30 !!!  la clasa 18 -24 luni masculi   UN REZULTAT FANTASTIC

Desi cainele a intrat la clasa 18 -24 avand 18,5 luni, fiind dezavantajat, intre 18-24 luni sunt cateva luni de antrenament, de dezvoltare musculara puternica a cainelui, a reusit acest mare succes.

Felicitari lui Stelica din Pitesti, ce a preluat cainele acum 6 luni in subconditie, pentru munca si pasiunea in pregatirea lui !!!

Asteptam cu interes vestile despre cainii produsi in Romania si prezentati de canisele Hausszente si Bienenwald (nu stiu daca au mai participat si alti caini de la alte canise)
Super!
Pentru ca mi se pare mai importanta pentru viitorul CG de la noi munca sustinuta de reproductie, eu m-as concentra pe caini produsi in Romania si ii felicit pe Remus & Simina si pe Zolt pentru cele mai bune performante realizate pana acum la Sieger de caini nascuti in tara!

Tin3l
Hero Member

« Reply #24 on: September 01, 2013, 07:06:40 PM »

GHKR Starting place
Omem
Labo
Paer
Mentos
Chacco
Enosch
Etoo
Fultz
Ballack
Leo
Iliano
Cobra
Saabat
Pacco
Rothco
Sunyi
Schumann
Yoker Pendler
Yoker Westervenn
Kronos
Uno
Farin
-
Pepe v. Kuckucksland
lucky79
Full Member

« Reply #25 on: September 01, 2013, 07:14:15 PM »

Va1 Omen
VA2 Paer
VA3 mentos
VA4 Labo
VA5 enosch
VA6 Eto'o
VA7 Chacco
VA8 Ballack
VA9 Fulz
VA10 Leo
VA11 Illiano
VA12 sabat
VA13 cobra
VA14 yankee.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #26 on: September 01, 2013, 07:45:03 PM »

Rezultate certificate de Remus si Zsolt !!!

ENNA VOM HAUSSZENTE    SG 35 !!! la clasa 12 -18 femele

CUPIDON  VON BIENENWALD    SG 36 !!! la clasa 12 - 18 masculi

Cele mai bune rezultate de pana acum, la Sieger Germania ale crescatorilor romani !!!

FELICITARI PENTRU MUNCA VOASTRA SUSTINUTA DE SELECTIE, INTUITIA IN A FACE COMBINATIILE REUSITE !!!

Bucuria mea e cu atat mai mare, Costine, pentru cainii produsi in Romania (de data asta), cu cat, pe linia mamei e Julia von Bienenwald, la ambii caini de mai sus.....ai ghicit....fiica de Afra vom Haus Barder (RIP)....fiica de Iff von Laerchenhain (RIP) Wink
De-acolo au construit, cu cap, baietii. BRAVO LOR !!!

De aceea sunt tare importanti pentru selectia de succes a CG in tara si masculii buni, importati, care RAMAN IN TARA si se dovedesc a fi mari reproducatori.

TUTUROR CELOR CE AU REPREZENTAT ROMANIA, INCLUSIV CELOR MAI SLAB CLASATI...VIITORUL E AL LOR !!!

P.S. Voi realizati cat de sus s-au dus baietii nostri ? REZULTATE DE NECREZUT...

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Tin3l
Hero Member

« Reply #27 on: September 01, 2013, 07:49:35 PM »

Costin Soare
Global Moderator

« Reply #28 on: September 01, 2013, 07:59:40 PM »

Rezultate certificate de Remus si Zsolt !!!

ENNA VOM HAUSSZENTE    SG 35 !!! la clasa 12 -18 femele

CUPIDON  VON BIENENWALD    SG 36 !!! la clasa 12 - 18 masculi

Cele mai bune rezultate de pana acum, la Sieger Germania ale crescatorilor romani !!!

FELICITARI PENTRU MUNCA VOASTRA SUSTINUTA DE SELECTIE, INTUITIA IN A FACE COMBINATIILE REUSITE !!!

Bucuria mea e cu atat mai mare, Costine, pentru cainii produsi in Romania (de data asta), cu cat, pe linia mamei e Julia von Bienenwald, la ambii caini de mai sus.....ai ghicit....fiica de Afra vom Haus Barder (RIP)....fiica de Iff von Laerchenhain (RIP) Wink
De-acolo au construit, cu cap, baietii. BRAVO LOR !!!

De aceea sunt tare importanti pentru selectia de succes a CG in tara si masculii buni, importati, care RAMAN IN TARA si se dovedesc a fi mari reproducatori.

TUTUROR CE AU REPREZENTAT ROMANIA, INCLUSIV CELOR MAI SLAB CLASATI...VIITORUL E AL LOR !!!

P.S. Voi realizati cat de sus s-au dus baietii nostri ? REZULTATE DE NECREZUT...
Costin Soare
Global Moderator

« Reply #29 on: September 01, 2013, 08:10:03 PM »

Omen, grup de urmasi Kassel 2013
Pages: 1 [2] 3 4 5 6   Go Up
  Print  

Jump to: