Forum ciobanesc german
January 18, 2013, 04:07:02 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: hrana Belcando  (Read 2847 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cosmina 71
Jr. Member
**

« on: September 26, 2012, 07:24:21 AM »

se spune,pe net ca hrana uscata Belcando este superpremium,si la pret de 278-304 lei cea pentru puppy e mai scumpa,nu stiu cum se face ca acelasi sac car este la pet-shop-urile de pe net,adica arata EXACT la fel cu cea din orasul unde locuiesc eu dar aici e 135 de lei sacul de 15 kg,iar pe net in jur la 300.oare au inceput sa fabrice si hrana pentru caini contrafacuta?nu stiu sa cumpar sau nu?ati mai intalnit astfel de variatii de preturi?multumesc.
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #1 on: September 26, 2012, 08:15:00 AM »

Eu am vazut in oras cu 19 ron kg. Esti sigura ca era Belcando ? Sa nu confunzi cu Bewi dog .

Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
salvanim
cosmina 71
Jr. Member
**

« Reply #2 on: September 26, 2012, 09:12:39 AM »

nu era clar, Belcando-made in Germany,probabil si asta vine contrafacuta,chiar si boabele ochiometric arata identic,acum de gustat nu le-am gustat pe niciunele  Smiley.
kwy
Full Member

« Reply #3 on: September 26, 2012, 09:18:39 AM »

firma care are contract cu canise,vinde sacul la 25 kg. cu 275ron
kwy
Full Member

« Reply #4 on: September 26, 2012, 09:21:47 AM »

Belcando pt.adulti
cosmina 71
Jr. Member
**

« Reply #5 on: September 26, 2012, 02:42:19 PM »

si voi ce parere aveti despre Belcando pentru caini adulti?pe alte forumuri parerile sunt foarte impartite,unii spun ca fac diaree cainii de la ele,dupa ce scrie pe ambalaj nu ar avea decat 14,5% grasimi,25% proteine,si alte,alte vitamine si nu mai stiu ce.nu cred car trebui sa faca diaree de la 14% grasime....e o hrana care mi-as putea si eu permite sa o cumpar si -pare-,nu stiu daca si este premium.poate ca ar fi bine sa cumpar 1 kg,sa vad cum se comporta,desi boabele ieftine de exemplu i-am cumparat 2 kg de Purina-Darling,superproaste dupa cate am citit mai tarziu si am crezut ca o sa vrea sa manance si punga in care erau puse,le tineam ingaraj si tot timpul pazea usa aluia,de fapt asa se si spune ca hrana de calitate proasta le place mai mult,are ceva aditivi probabil.
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #6 on: September 26, 2012, 08:34:24 PM »

Eu ii dau Belcando din ianuarie . La inceput junior , apoi am trecut la Belcando adult active .E o mancare superpremium si o cumpar convenabil (300 ron -25 kg.).Am inteles ca este si belcando premium ,probabil aceea e mai ieftina.

Ce e mai gustos nu e intotdeauna sanatos . Wink

cosmina 71
Jr. Member
**

« Reply #7 on: September 27, 2012, 02:57:36 PM »

da,probabil e premium,sigur asa am inteles si eu ca de fapt ce e de calitate proasta e mai gustos,in materie de hrana de caini,si poate si de oameni.da,cred ca premium scria asta nu stiu sigur.curios ca boabele arata la fel ca si cea superpremium,dar o fi o chestie de design. ;)trebuie sa ii cumpar 1 kg sa vad daca face sau nu diaree de la ea si desigur daca o mananca.ii place puiul sau gaina foarte mult,mai nou a inceput sa vaneze turturele,si le mai si mananca,eu nu stiu ce se intampla,lasa numai penele si cate o partcica din ele,ma ingrozeste nu stiu sa fie atat de flamand incat trebuie sa vaneze ca sa traiasca?si mereu ramane papa in castron....or fi gustoase turturelele mi-e groaza sa nu fie otravite sau bolnave si mai facem o nebunie.dar nu prea am ce face,in zona sunt multi brazi si multe cuiburi de turturele si noi avem 3 brazi in gradina.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #8 on: September 27, 2012, 09:14:08 PM »

De gustoase sunt gustoase turturelele! Dar sa nu pateasca ceva de la oase! Este stiut ca oasele de gaina le sfarama in aschii si cu putin ghinion, aschia ii poate perfora stomacul, sau daca nu apuca sa se dizolve in acizii din stomac ii obtura tractul digestiv...Ar trebui sa vorbesti cu un dresor sa vezi cum poti sa-l dezveti! Imi aduc aminte de Zdreanta cel cu ochii de faianta! Smiley "te invata mama minte! Si i-a dat un ou fierbinte!" Wink

I'm on guard!
cosmina 71
Jr. Member
**

« Reply #9 on: September 30, 2012, 08:18:02 AM »

da,asa este ai dreptate,de la noi nici nu primeste niciodata oase de pui si da trebuie vazut cum poate fi dezvatat,mai ales ca turturelele pot fi otravite cu grau otravit, de unii oameni care vor sa scape de ele ca le mananca porumbul.
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #10 on: September 30, 2012, 08:33:28 AM »

Pasarile sunt otravite primavara , atunci cand oamenii insamanteaza pamantul . Raman boabe la suprafata si ele se hranesc cu acestea . Toamna se hranesc cu ce ramane pe camp dupa recoltare  si acele boabe nu sunt tratate .

inestimabil
Full Member

« Reply #11 on: October 08, 2012, 11:59:02 AM »

Unde ai gasit Belcando cu 135 lei 15 kg? Vreau si eu Smiley Lupul meu mananca de 1 an Belcando si ii merge foarte bine!
pngflorin
Jr. Member
**

Vanat in catare !

« Reply #12 on: November 01, 2012, 02:18:48 PM »

Eu cumpar sacul de 25 de kg cu 250 de lei, adult, insa il cumpar de la cineva ce are contract de canisa cu importatorul.

cosmina 71
Jr. Member
**

« Reply #13 on: November 05, 2012, 07:51:26 PM »

pai cam tot pe acolo e,10 lei/kg,da si al meu mananca foooooarte bine Belcando cu pui ca asta i-am cumparat ca lui ii plac toate boabele cu pui,cu altceva nu prea,nici cele cu miel si orez care se spune ca le plac mult,lui ii place puiul si in viata si in boabe Grin
pngflorin
Jr. Member
**

Vanat in catare !

« Reply #14 on: November 06, 2012, 08:19:00 AM »

Pretul de petshop este de la >16lei/kg, asa ca diferenta de 6 lei la kg conteaza, mancarea este Made in Germany, asa ca din pct de vedere al calitatii nu imi fac nici o pb.
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof