Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 10:22:31 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Buna ziua va rog din suflet cititi postarea.  (Read 1450 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Gabi7091
Newbie
*

Iubesc Ciobanestii Germani.

« on: September 29, 2012, 11:40:50 AM »

Buna ziua. :(Va rog frumos sa ma ajute cineva.imi doresc de foarte mult timp un pui de  insa parinti mei nu isi permit sa imi cumpere unul,mi-am dorit ca de ziua mea sa imi cumpere unul insa nu s-a intamplat Cry.Am 16 ani si imi doresc foarte mult un caine dar in special un prieten adevara cu care pot sa ma plimb toata ziua si sa ma joc cu el tin sa mentionez ca locuiesc la tara deci am suficient spatiu pentru el Undecided si in plus iarna l-as tine cu mare placere in camera mea.va rog daca poate cineva sa imi dea si mie un catelus ar insemna foarte mult pentru mine avand in vedere ca nu am nici un prieten bun.va rog mult
prototype
Newbie
*

« Reply #1 on: September 29, 2012, 11:42:57 AM »

Incearca la adoptii, cu siguranta vei gasi un caine. Wink
petshop4you
Gabi7091
Newbie
*

« Reply #2 on: September 29, 2012, 11:47:53 AM »

dar unde la adoptii?
prototype
Newbie
*

« Reply #3 on: September 29, 2012, 11:50:01 AM »

Uite aici: http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/board,26.0.html

Gabi7091
Newbie
*

« Reply #4 on: September 29, 2012, 01:22:09 PM »

nu gasesc nimic:'(
Twinky
Full Member

« Reply #5 on: September 29, 2012, 02:38:46 PM »

Poate ai noroc si cineva iti va oferi un pui, dar gandeste-te bine inainte daca ai toate conditiile pentru a-l creste corespunzator. Bani pentru mancare buna, macar premium, pentru vaccinuri si altele.
Gabi7091
Newbie
*

« Reply #6 on: September 29, 2012, 02:41:49 PM »

pai daca ar trebui sa cumpar un pui m-ar costa in jur de 500 ron ceea ce mi-se pare mult in ziua de azi insa cateva vaccinuri si mancare ar fii un cost pe care l-as putea achita usor.si sunt sigur ca imi doresc doar astept de 2 ani sa am un astfel de caine
mishu65
Hero Member

« Reply #7 on: September 30, 2012, 01:24:28 AM »

Gabi, eu sunt sigura ca vei gasi pana la urma un caine, poate chiar aici pe forum. Nu dispera, cand va fi momentul o sa va intalniti. Important e ca-ti doresti si ai inceput sa-l cauti. Bafta!

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
Gabi7091
Newbie
*

« Reply #8 on: September 30, 2012, 09:17:04 AM »

Gabi, eu sunt sigura ca vei gasi pana la urma un caine, poate chiar aici pe forum. Nu dispera, cand va fi momentul o sa va intalniti. Important e ca-ti doresti si ai inceput sa-l cauti. Bafta!
multumesc.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #9 on: September 30, 2012, 12:14:09 PM »

pai daca ar trebui sa cumpar un pui m-ar costa in jur de 500 ron ceea ce mi-se pare mult in ziua de azi insa cateva vaccinuri si mancare ar fii un cost pe care l-as putea achita usor.si sunt sigur ca imi doresc doar astept de 2 ani sa am un astfel de caine
Pai suma de 500 ron care tie ti se pare mare sa achizitionezi un cg(cu toate ca el ajunge 150-250 euro) este suma care iti trebuie lunar pentru ingrijirea lui: hrana,deparazitare externa,interna,vitamine,si alte medicamente; orienteaza-te mai bine la o alta rasa al carui cost de ingrijire sa se incadreze in bugetul tau.
Twinky
Full Member

« Reply #10 on: September 30, 2012, 12:59:33 PM »

Mai bine cauti la adoptii un cg matur, pentru ca pui, cum vrei tu, o sa gasesti greu, iar daca e il iei de la 8-10 saptamani vaccinurile, deparazitarile, hrana si vitaminele o sa te coste mult. Parerea mea.
blaster
Jr. Member
**

« Reply #11 on: October 11, 2012, 09:18:17 PM »

Pai suma de 500 ron care tie ti se pare mare sa achizitionezi un cg(cu toate ca el ajunge 150-250 euro) este suma care iti trebuie lunar pentru ingrijirea lui: hrana,deparazitare externa,interna,vitamine,si alte medicamente; orienteaza-te mai bine la o alta rasa al carui cost de ingrijire sa se incadreze in bugetul tau.
exact ! daca 500 de lei ti se pare mult (desi pretul este in jur de 1.000 de lei), cum crezi ca ai 300 de lei pe luna (aproximativ) ca sa-l intretii ?
ma rog, n-are rost sa fiu dur, pentru ca la 16 ani nici eu nu stiam de capul meu.

prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof