Forum ciobanesc german
March 04, 2013, 01:42:50 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: achizitionarea pui / alte informatii.  (Read 1353 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Rancid
Newbie
*

« on: October 05, 2012, 04:45:50 PM »

Salutare. Sunt nou aici si ma gandesc ca este locul ideal unde pot primi sfaturi si informatii.

Mai precis vreau sa cumpar un pui CG. Am o femela metis de talie foarte mica care merge pe 13-14 ani de acum. In toti acesti ani mi-a facut paza ca la carte, poate ca nu impresionat prea mult prin statura dar nu a latrat niciodata fara motiv si nu a fost strain care sa intre in curte singur sau sa se apropie prea mult de ea fara sa fie muscat. Nu a primit dresaj dar ca idee si acum ii dau comenzi ca si cum as vorbi cu o persoana.

Vreau ceva la fel de inteligent, ascultator si care sa faca paza, m-am gandit ca CG este perfect.

Am cateva intrebari, care este diferenta intre cel cu spatele drept si cel cu spatele mai arcuit.
Personal il vreau cu spatele normal, adica drept, sincer sa fiu nu mi-ar place sa se prezinte in pozitia asta:  tot timpul.
Vreau sa fie mascul si negru total, sunt mai greu de gasit/mai scumpi? Am vazut unul negru la cineva si mi s-a parut demential de frumos.

Poate ca par prea pretentios dar din punctul meu de vedere daca urmeaza sa investesc bani, timp si afectiune intr-un caine, e dreptul meu sa cer anumite detalii.

De asemenea, de unde pot cumpara un pui in judetul Constanta si cam care ar fi preturile?
Twinky
Sr. Member

« Reply #1 on: October 05, 2012, 05:36:38 PM »

Pai ca si caine de companie si caine de paza, CG este perfect. Diferenta dintre cele 2 ,,modele" ca sa spun asa, cred ca este doar de imagine. Arata diferit, dar au aceleasi caracteristici. Eu sunt adeptul celor de lucru, asa se numesc cei cu spatele drept, iar cei cu spatele lasat se numesc show. Sunt si CG negrii 100%, si chiar par mai fiorosi decat ceilalti, sunt foarte frumosi. Cauta pe aici la canise, vezi ca sunt si prin Constanta. La pret nu stiu ce sa zic, daca vrei un caine de calitate, cu pedigree si tot ce trebuie este vorba de 200-300 de euro. Cauta pe aici si vei gasi raspunsuri la toate intrebarile tale. Spor la citit !
salvanim
Palade1
Full Member

« Reply #2 on: October 05, 2012, 05:44:15 PM »

Acea pozitie este o pozitie pentru antrenament/concursuri etc.. un cg este de la 100 ron in sus acum depinde de caine mai bun mai slabut..poti gasi pe mercador.ro ,tocmai.ro pe site-ul nostru. pe google. oriunde. mai asteapta si sfaturi de la alti mai priceputi in cg.bafta!
blaster
Jr. Member
**

« Reply #3 on: October 11, 2012, 08:08:51 PM »

vezi ca aia negri si gri sunt caini de lucru, o sa scoata si sufletul din tine, in sensul ca sunt foarte activi. da, sunt mai scumpi. daca spui ca vrei sa-i oferi afectiune, cred ca nu mai are rost sa te intreb daca vrei sa-l tii legat. nici-un caine n-ar trebui legat. nu este nici-o diferenta intre cei cu spatele lasat si cei cu spatele drept, in afara de aspect.
asa ca daca nu ai timp de el, ia-ti unul clasic, pentru ca cei negri sunt niste draci ! (vreau sa-mi iau si eu o femela neagra).

prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
Rancid
Newbie
*

« Reply #4 on: November 04, 2012, 10:26:57 PM »

Multumesc pentru respunsuri si sfaturi. Inca nu m-am decis pe ce canisa o sa merg. Poate ca nu am cautat eu cum trebuie dar nu am gasit una din Constanta.

Nu vreau sa cumpar de pe mercador, tocmai sau alte chestii de genul, din ce am vazut pe acolo majoritatea nu merita si din ce am mai citit, "fermele" precum canisa premium pot sa dezamageasca teribil.

alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #5 on: November 04, 2012, 11:09:51 PM »

Stiu cu siguranta ca este o canisa in Constanta! Fa mai multe "sapaturi" la sectiunea "canise" de pe forum.

I'm on guard!
Rancid
Newbie
*

« Reply #6 on: November 04, 2012, 11:39:22 PM »

Stiu cu siguranta ca este o canisa in Constanta! Fa mai multe "sapaturi" la sectiunea "canise" de pe forum.

Am gasit cateva, inclusiv cateva site-uri. Majoritatea par inactive. Doar Cando Rosch pare sa fie ok, dar momentan nu au pui de vanzare.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #7 on: November 04, 2012, 11:55:42 PM »

http://www.canisa-zimbris.com/ro/
In Constanta....
Rancid
Newbie
*

« Reply #8 on: November 05, 2012, 12:00:21 AM »

Din Ianuarie 2012 nu au mai avut nimic de vanzare din cate vad
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #9 on: November 05, 2012, 12:01:42 AM »

Exista acolo si posibilitatea contactarii proprietarilor. O discutie nu strica...
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #10 on: November 05, 2012, 12:05:06 AM »

da! la Zimbris ma gandeam si eu! Poate nu au mai updatat site-ul! Poate ai noroc chiar de unul negru! Hun e negru! bafta!

I'm on guard!
radu10101992
Sr. Member

« Reply #11 on: November 05, 2012, 12:28:33 AM »

Bismack am inteles ca e o canisa foarte buna.. poti incerca, au pui de vanzare tot timpul
mariuspaun
Sr. Member

« Reply #12 on: November 05, 2012, 12:15:59 PM »

http://www.donauwolf.ro/

mygermanshepherddog.blogspot.com
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #13 on: November 06, 2012, 04:49:46 AM »

Fratilor.... Omul a intrebat de canise din Constanta. Asa ii dadeam zece nume de canise din prima... La Brasov de exemplu , la Canisa Schwarz ( http://www.ciobanescgermantartlau.ro/ ), stiu doi pui dintr-o monta foarte buna, dar nu este din Constanta...
blaster
Jr. Member
**

« Reply #14 on: November 06, 2012, 01:14:48 PM »

http://www.canise.ro/canise-constanta/35/judet-1#canise

prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof