Salutare. Sunt nou aici si ma gandesc ca este locul ideal unde pot primi sfaturi si informatii.
Mai precis vreau sa cumpar un pui CG. Am o femela metis de talie foarte mica care merge pe 13-14 ani de acum. In toti acesti ani mi-a facut paza ca la carte, poate ca nu impresionat prea mult prin statura dar nu a latrat niciodata fara motiv si nu a fost strain care sa intre in curte singur sau sa se apropie prea mult de ea fara sa fie muscat. Nu a primit dresaj dar ca idee si acum ii dau comenzi ca si cum as vorbi cu o persoana.
Vreau ceva la fel de inteligent, ascultator si care sa faca paza, m-am gandit ca CG este perfect.
Am cateva intrebari, care este diferenta intre cel cu spatele drept si cel cu spatele mai arcuit.
Personal il vreau cu spatele normal, adica drept, sincer sa fiu nu mi-ar place sa se prezinte in pozitia asta:

tot timpul.
Vreau sa fie mascul si negru total, sunt mai greu de gasit/mai scumpi? Am vazut unul negru la cineva si mi s-a parut demential de frumos.
Poate ca par prea pretentios dar din punctul meu de vedere daca urmeaza sa investesc bani, timp si afectiune intr-un caine, e dreptul meu sa cer anumite detalii.
De asemenea, de unde pot cumpara un pui in judetul Constanta si cam care ar fi preturile?