Forum ciobanesc german
February 10, 2013, 05:49:21 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: te voi iubi mereu JAK  (Read 919 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
jak
Newbie
*

16.4 ani - Bucuresti

« on: October 08, 2012, 11:17:01 AM »

Din pacate Jak (Jackie) a mea a murit acum 3 luni. A trebuit sa merg cu ea la doctor deoarece nu se mai putea ridica de jos. Labutele din spate erau nu mai reactionau la stimuli iar pe cele din fata nu se mai putea tine. I-am facut toate tratamentele posibile pentru a incerca sa o repunem pe picioare insa varsta si-a spus cuvantul. Avea niste rani oribile care nu se mai vindecau si se mareau pe zi ce trecea, rani care se fac in momentul in care slabesti foarte mult si se freaca pielea de os pana se necrozeaza, din cauza presiunii pe piele in mometul in care stai prea mult jos. Respira din ce in ce mai greu, se chinuia in fiecare zi, probabil ca o si durea insa saracuta de ea nu putea sa ne zica. Am luat decizia de a-i curma suferinta, decizie pe care sunt sigur ca si ea a acceptat-o. Avea probleme cu inima si lua tratament de 4 ani. Peste o luna ar fi facut 17 ani. Trecerea peste acest eveniment neplacut din familia noastra a fost relativ usoara datorita faptului ca la 2 saptamani dupa ce a murit Jak s-a nascut baietelul nostru. Mi-as fi dorit sa fie si ea in casa cand l-am adus pe bebe acasa. Mi-as fi dorit macar 2 ani sa creasca alaturi de Jak. Din pacate nu s-a putut. Deoacamdata am decis sa nu ne mai luam un lupisor si sa ne canalizam energia spre cresterea copilului. Eu sunt sigur ca in momentul in care ies la pensie imi voi lua un ciobanesc german pe care sa-l cresc la fel cum am crescut-o si pe Jak, cu multa grija si netarmuita iubire....altfel nu cred ca ar fi trait 17 ani. Nu stiu ce sa mai zic....mi-e foarte dor de ea.

Vreau sa le mai multumesc inca odata celor care s-au implicat in buna ei crestere si care au avut grija de ea atunci cand a avut probleme, acestia fiind Prof. Dr. Alexandru Diaconescu (cabinet Dr. A. Diaconescu) care a avut grija de Jak din primele luni de viata pana a murit, Dr. Beatrice Dumitru (cabinet Dr. A. Diaconescu), Dr. Razvan (cabinet Dr. A. Diaconescu), Dr. Cornel Braslasu (Facultatea Veterinara - i-a facut tratamentul pentru inima) si nu in ultimul rand sotiei mele care si-a dedicat 17 ani din viată unui înger si care a rezistat eroic in momentul in care s-a produs nefericitul eveniment, ea fiind insarcinata in 8 luni si jumatate.

Singurul sfat pe care il pot da celor care au un ciobanesc german, dupa experienta avuta, este sa-l iubiti mult, sa-i oferiti multa dragoste si sa nu-i dati sarmale si cartofi prajiti in ideea ca trebuie sa manance si el/ea ceva bun. Daca imi ascultati sfatul o sa va bucurati multi ani de zile in compania cainelui vostru.

JAK, o sa ramai toata viata in mintea si sufletul nostru!

...Laurentiu
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #1 on: October 08, 2012, 12:22:53 PM »

RIP JAK!!!  Cry

Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
salvanim
Olga
Hero Member

« Reply #2 on: October 08, 2012, 12:30:59 PM »

R.I.P  Cry Cry
verdi
Hero Member

« Reply #3 on: October 08, 2012, 12:37:52 PM »

condoleante !
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #4 on: October 08, 2012, 01:12:05 PM »

R.I.P Jak! Cry

"Pana nu ai iubit un caine, parte din sufletul tau nu s-a trezit..."
Palade1
Full Member

« Reply #5 on: October 08, 2012, 01:26:33 PM »

Condoleante! Sad
Twinky
Sr. Member

« Reply #6 on: October 08, 2012, 02:55:12 PM »

R.I.P Jak !  Cry
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #7 on: October 08, 2012, 06:18:35 PM »

Condoleante voua pentru pierderea suferita! R.I.P  Jak! O viata a plecat...alta a venit in familia voastra! Felicitari si numai bucurii de la bebel!

I'm on guard!
mishu65
Hero Member

« Reply #8 on: October 08, 2012, 10:47:04 PM »

Imi pare rau pentru Jackie, sunt sigura ca a fost fericita alaturi de voi, dovada sunt cei 17 ani petrecuti impreuna. Condoleante.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof