AdrianHD
Newbie
|
 |
« Reply #15 on: October 12, 2012, 07:33:44 AM » |
|
Cu siguranta o sa-i fac carnet.Incerc sa-l duc azi sau maine la alt vet...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdrianHD
Newbie
|
 |
« Reply #16 on: October 12, 2012, 03:54:06 PM » |
|
L-am dus azi la vet,i-a facut vaccin Nobivac Puppy DP si deparazitare cu un sirop Drontal administrat pe gura. Ce spuneti,este bine? I-am cumparat catelului ,Royal Canin junior insa mi se par bobitele cam mari ,au aprox. vreo 12 mm diametru...Nu sunt cam mari pentru catelusul meu de 5 saptamani? I le-am dat si le-a savurat pe toate....Dupa vaccin a facut pipi de vreo 4-5 ori si kk (tot galben) de vreo 2 in interval de vreo 1.30 h.Enormal?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #17 on: October 12, 2012, 04:55:05 PM » |
|
E foarte bine totul, e bine ca mananca, bine ca e deparazitat, daca papa tot si e cu chef de joaca ai un catel sanatos! Sa te bucuri de el!
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
blaster
Jr. Member

|
 |
« Reply #18 on: October 12, 2012, 05:14:27 PM » |
|
vezi ca mai este un sortiment de royal canin special pentru ciobanescul german, la care bobitele sunt mai mici. royal canin maxi junior german shepard parca. daca mananca e foarte bine, nu conteaza dimensiunea.
|
|
|
|
|
|
prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
|
|
|
AdrianHD
Newbie
|
 |
« Reply #19 on: October 12, 2012, 06:00:31 PM » |
|
De mancat,le-a mancat fara probleme,eu eram mai ingrijorat cand le-am vazut asa maricele inainte de a le da catelului....Ce am observat,la ultimul kk, a eliminat ceva,ca un fel de viermisori foarte lungi si cam de un 1 mm de grosi.... Este bine? Multumesc tuturor pentru sfaturi.... PS. Pe catel il cheama Lucky.... si mi-a confirmat si vet-ul ca este ciobanesc german metis...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #20 on: October 12, 2012, 06:04:54 PM » |
|
Daca a eliminat viermisori , trebuie sa-i repeti deparazitarea peste 10 zile . Ma bucur sa te cunosc , Lucky 
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
|
|
AdrianHD
Newbie
|
 |
« Reply #21 on: October 12, 2012, 06:09:44 PM » |
|
Daca a eliminat viermisori , trebuie sa-i repeti deparazitarea peste 10 zile . Ma bucur sa te cunosc , Lucky  Urmatoarea programare mi-a facut-o vet-ul pe 2 noiembrie (peste 3 saptamani) ,revaccinare si deparazitare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #22 on: October 12, 2012, 06:25:46 PM » |
|
Si nu uita sa-i spui ca a fost infestat (limbrici).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdrianHD
Newbie
|
 |
« Reply #23 on: October 12, 2012, 06:28:32 PM » |
|
Si nu uita sa-i spui ca a fost infestat (limbrici).
Si in functie de asta se schimba deparazitarea? Sau...?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DJAmi
Newbie
|
 |
« Reply #24 on: October 12, 2012, 06:44:37 PM » |
|
da,trebuie repetata la o saptamana dupa prima
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdrianHD
Newbie
|
 |
« Reply #25 on: October 12, 2012, 06:47:22 PM » |
|
Am sunat la cabinet,i-am spus doamnei de acolo ca a eliminat si ca trebuie sa ii mai fac deparazitarea cand merg cu el la vaccin,nu mi-a zis nimic ca trebuie sa vin mai repede. Mi-a mai zis ca e foarte bine ca i-a eliminat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blaster
Jr. Member

|
 |
« Reply #26 on: October 12, 2012, 08:47:29 PM » |
|
stai linistit, lucky este in regula. te duci pe 2 noiembrie. vezi ce-ti spune si despre calciu.
|
|
|
|
|
|
prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
|
|
|
AdrianHD
Newbie
|
 |
« Reply #27 on: October 12, 2012, 09:14:20 PM » |
|
Acum am studiat putin la Alimentatie...Eu i-am luat azi doar 500 gr (sa vad daca-i place) de Royal Canin Junior http://www.royalcanin.ro/maxi-junior.html .Sa-i iau data viitoare din astea sau imi recomandati altele mai mici?Totusi nu inteleg tabelul de dozare al cantitatii. In partea de sus e trecuta greutatea la varsta adulta,al meu are acum 2,7 kg...cate grame sa-i dau la o masa?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #28 on: October 13, 2012, 12:38:25 AM » |
|
230 gr/zi RC Junior impartita in trei mese. Poti sa-i mai dai suplimentar branza de vaci, iaurt, un galbenus crud /saptamana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdrianHD
Newbie
|
 |
« Reply #29 on: October 13, 2012, 11:20:11 AM » |
|
As vrea sa-i stabilesc catelului un plan de alimentatie,nu e batut in cuie dar in mare. I masa: orez fiert ,putin lapte,carne de pui si jumatate din portia recomandata de RC Junior/masa(aprox 60 gr) II masa:orez fiert cu morcovi,ardei,telina,carne de pui,branza de vaca si jumatate din portia recomandata de RC Junior/masa(aprox 60 gr) III masa:morcovi fierti,putin orez si mai bine jumatate din portia recomandata de RC Junior/masa(aprox 60 gr) .Credeti ca este bine?Pe langa astea o sa mai primeasca iaurt,fructe,galbenus de ou/saptamana.Cartofi fierti in cantitate mica/masa ii face bine?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|