AdrianHD
Newbie
|
 |
« on: October 10, 2012, 10:59:25 PM » |
|
Buna si bine v-am gasit...Astazi am primit un catelus tare simpatic ,din informatiile care le-am primit ar fi ciobanesc german insa as dori sa aud si parerea voastra. Din ce stiu are o luna doar. Ce spune-ti,este sau nu este CG?As mai dori sa stiu ce pasi trebuie sa urmez,vaccinuri,deparazitare,etc...Multumesc mult.Acesta este Lucky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #1 on: October 11, 2012, 12:33:11 AM » |
|
sa-ti traisca micutul! Doar o luna, bietul de el!...trebuia sa mai fie inca langa mamica lui! sa creasca mare si sanatos! cauta la sectiune "pui" a forumului si ai sa-ti faci o idee despre pasii care trebuie sa-i urmezi. veterinarul o sa te indrume si el : deparazitari, vaccinuri...hrana!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
AdrianHD
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: October 11, 2012, 07:21:40 AM » |
|
Deci sa inteleg ca ar fi CG? O sa trec pe la veterinar cat de curand. Azi noapte m-a tinut treaz aproape toata noaptea,a plans cam tot timpul...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #3 on: October 11, 2012, 06:18:23 PM » |
|
E prea micut si-i este dor de mami! Am auzit ca ajuta sa-i pui un ceas care ticaie, acolo unde doarme! Se zice ca ticaitul este asemanator cu bataile inimii si o sa creda ca-i langa mami...Poti sa incerci! Arata ca un CG...probabil ca este! Nu sunt experta! dar e scump tare!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
Did
Full Member

|
 |
« Reply #4 on: October 11, 2012, 06:42:13 PM » |
|
Mvai ce scump e  Dupa albul de pe labute si de pe botic,tind sa cred ca ar fi metis...Acum poate ma insel.  Oricum ar fi sa fie sanatos sa creasca mare!Asta e important. 
|
|
|
|
|
|
"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
|
|
|
AdrianHD
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: October 11, 2012, 06:56:03 PM » |
|
Am observat azi ca are cativa pureci..am dat o fuga la veterinar si mi-a dat o pudra Piretrin Extra si 4 pastilute pentru deparazitare,a zis sa-i dau doua maine dimineata si inca doua poimaine dimineata intr-o bucatica de carnita....As dori sa-mi spuneti daca nu e prea mare doza(ma refer la doua zile consecutive,cate doua in fiecare dimineata).As vrea sa stiu pentru ca as vrea sa le dau maine dimineata.Multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blaster
Jr. Member

|
 |
« Reply #6 on: October 11, 2012, 07:56:02 PM » |
|
cred ca este metis. asta nu inseamna ca trebuie sa ai mai putina grija de el sau sa-l iubesti mai putin. doza este in functie de greutatea corporala. ma mir totusi ca ti-a spus sa-i dai pastilutele in 2 reprize, de obicei se dau toate. ai grija sa nu-l aduci in contact cu alti caini pana nu face primul vaccin. stie veterinarul ce si cum trebuie facut; respecta ce-ti spune - vaccinuri, deparazitari, calciu.
|
|
|
|
|
|
prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
|
|
|
AdrianHD
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: October 11, 2012, 08:01:31 PM » |
|
Dar totusi nu sunt prea mult 4 pastilute? Chiar si in 2 zile? O intrebare referitoare in cazul in care este metis,urechile i se mai ridica? Daca da,dupa cate luni ar trebui sa inceapa sa se ridice? Multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blaster
Jr. Member

|
 |
« Reply #8 on: October 11, 2012, 08:21:03 PM » |
|
 lasa-i urechile in pace, asculta (si fa) ce-ti spune veterinarul in legatura cu calciul. da, i se ridica pe la 4 luni.
|
|
|
|
|
|
prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
|
|
|
AdrianHD
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: October 11, 2012, 09:03:16 PM » |
|
Am intrebat daca nu e prea mare doza deoarece veterinarul m-i s-a parut cam indiferent,cam grabit....Nu m-a intrebat nici cate kg are,nici cat timp are,daca are vreun vaccin facut.... Nu ar fi mai bine sa cantaresc maine catelusul si in functie de cate kg are sa-i iau eu de la farmacie pastilutele pentru deparazitare? Eventual sa-mi spuneti ce sa iau cava bun si de calitate.Multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blaster
Jr. Member

|
 |
« Reply #10 on: October 11, 2012, 10:01:56 PM » |
|
daca veterinarul ti s-a parut suspect, cauta alt veterinar. se cam stie care sunt veterinarii buni. nu te juca cu deparazitarile si vaccinurile, ca omori catelusul ! nu te lua dupa ce scrie unul si altul pe forum decat daca este medic veterinar. am citit pe-aici niste "sfaturi" absolut .... si completeaza pe linia punctata. doar nu crezi ca medicii veterinari au facut facultatea degeaba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #11 on: October 11, 2012, 10:03:11 PM » |
|
ai dreptate blaster...numai ca depinde si de cata pasiune pentru meserie au!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
AdrianHD
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: October 11, 2012, 10:05:01 PM » |
|
Daca este cineva din Deva si stie un vet bun il rog sa-mi spuna mai multe detalii,locatie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdrianHD
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: October 11, 2012, 10:40:46 PM » |
|
Acum 10 min l-am scos pe iarba sa-si faca nevoile si am observat ca a acut kk de culoare galbena deschis?Ce inseamna asta? Azi i-am dat sa manance lapte,orez fiert cu morcovi si carne de pui.Sa fie de la mancare?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blaster
Jr. Member

|
 |
« Reply #14 on: October 12, 2012, 07:00:48 AM » |
|
nu este de la mancare, ci de la parazitii pe care-i elimina. repet : pana la primul vaccin evita sa-l aduci in contact cu alti caini. daca nu-ti place de veterinar, intreaba si tu alti posesori de caini din deva la ce medic si-ii duc. deva nu este in oras asa de mic incat sa existe un singur medic. fa-i carnetel de sanatate.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|