Forum ciobanesc german
November 16, 2016, 06:21:49 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Arbitrii care nu se pricep la Ciobanescul German!  (Read 14914 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #30 on: November 25, 2012, 08:05:51 PM »

Cine mai tine oare cont de ce a zis creatorul rasei? von Stephanitz a fost neamt si militar pe deasupra: corect, muncitor, tenace, cu aplecare spre utilitate. Mai vedeti asa ceva in ziua de azi? Din punctul de vedere al multor crescatori, daca ciobanescul german aduce bani, atunci e util! Arbitrul arbitreaza ce vede in ring, nu se duce acasa la crescator sa-i spuna cu ce mascul sa-si imperecheze femela, ce anume sa urmareasca pentru ameliorare, etc. Azi, oricine are o femela de cg, face monta cu un mascul in voga si vinde pui. Mai scoate un afix de canisa si, gata, e crescator! Habar n-are de genetica, zootehnie si alte alea! Si mai da si anunt pe forum: canisa von Idiotenberg....ca tot sunt la moda numele cu rezonanta germana
Mocanu
Newbie
*

« Reply #31 on: December 06, 2012, 08:15:13 PM »

Nu e suparare daca nu stii sa cauti, iti spun eu:pentru femelele care au peste 8 ani , se face cerere catre chinotehnistul asociatiei, clubului,inainte de efectuarea montei.In aceasta cerere se explica de ce se cere monta la aceasta varsta.Cu asta te-am luminat!
Pentru mine cei care exploateaza femelele batrane se numesc SAMSARI!
2.Da, reproduc cu caini corecti, toti cainii aflati in canisa mea, proprietate personala, cu varsta de peste 1 an au HD, ED, BH, ADN, AD, IPO, selectie!
???Nu ti-as fi raspuns la postare daca nu as fi primit un mail de la un membru al forumului.Imi voi cere scuze daca faci publice ACTELE cainilor aflati in propietatea ta(dar asta nu se va intampla NICIODATA pentru ca sti ca in afara de doar 2 caini in viata aflati in propietatea ta restul nu au HD, ED, BH, ADN, AD, IPO, selectie DECI IAR MINCIUNI ,,a-m verificat pe site-ul SV-ului
http://www.schaeferhund.de/site/index.php?id=688
Alma-nu are ADN,ED iar HD-ul este Romanesc (sunt destule postari mai vechi pe forum legate de acest subiect)
Gloria apare pe site-ul SV
Lara Huh?? in mailul pe care l-am primit se specifica ca nu a trecut testul displaziei la SV??? si ca displazia a ,,fost aranjata,, la unguri dar asteptam o imagine cu stamilele SV pe pedigree-ul Larei de BH,IPO si selectie.....ma mir ca inca nu te-ai laudat cu ele pe pagina canisei tale (dar poate ne spui si cand/unde a promovat? si hartiile ca sa ne convingem si noi,,suntem satui de crescatori MARI LA VORBE si MICI LA FAPTE) sau o sa spui ca te-ai zgarcit si tu ca propietarul femelei din Cita si nu ai platit taxele catre SV?Huh? Grin Grin Grin

Nu a-m vrut sa mai incarc pagina lui Eross Del Valio http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,7879.0.html
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #32 on: December 06, 2012, 09:49:09 PM »

Iar ai postat aiurea. Incearca la "Circ".
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #33 on: December 19, 2012, 02:33:05 PM »

Pentru mine cei care exploateaza femelele batrane se numesc SAMSARI!???Nu ti-as fi raspuns la postare daca nu as fi primit un mail de la un membru al forumului.Imi voi cere scuze daca faci publice ACTELE cainilor aflati in propietatea ta(dar asta nu se va intampla NICIODATA pentru ca sti ca in afara de doar 2 caini in viata aflati in propietatea ta restul nu au HD, ED, BH, ADN, AD, IPO, selectie DECI IAR MINCIUNI ,,a-m verificat pe site-ul SV-ului
http://www.schaeferhund.de/site/index.php?id=688
Alma-nu are ADN,ED iar HD-ul este Romanesc (sunt destule postari mai vechi pe forum legate de acest subiect)
Gloria apare pe site-ul SV
Lara Huh?? in mailul pe care l-am primit se specifica ca nu a trecut testul displaziei la SV??? si ca displazia a ,,fost aranjata,, la unguri dar asteptam o imagine cu stamilele SV pe pedigree-ul Larei de BH,IPO si selectie.....ma mir ca inca nu te-ai laudat cu ele pe pagina canisei tale (dar poate ne spui si cand/unde a promovat? si hartiile ca sa ne convingem si noi,,suntem satui de crescatori MARI LA VORBE si MICI LA FAPTE) sau o sa spui ca te-ai zgarcit si tu ca propietarul femelei din Cita si nu ai platit taxele catre SV?Huh? Grin Grin Grin

Nu a-m vrut sa mai incarc pagina lui Eross Del Valio http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,7879.0.html

Uite acuma am vazut ce ai scris.Da, Alma are HD romanesc si sunt mandru ca sunt si dr romani care stiu sa interpreteze radiografii, in 2003!!!Acum are vreo 11ani si 5 luni!Are ADN!Facut chiar in Germania!
Da, Lara are HD, ED facut la Mako, Dr. Otto Sebo, pe Ungaria! De ce nu SV?Datorita unei bursite, la cotul drept, o mica ruptura de ligament a facut ca sa nu trimita la SV.Daca stii ce inseamna HD, ED facut la Mako, mai stii, tu sau prietenul tau, ca se face digital si pozele raman in arhiva.Deci, exista , iarasi dovezi.
Ca sa vezi cat de ....inteligenti sunteti, tu si el, adica tu si prietenul, eu am spus la toata lumea ce am patit cu Lara, daca era sa fac ceva incorect nu strigam in gura mare, dar nu-mi sta in caracter asa ceva.Doar cineva care a facut sau face astfel de prostii se poate gandii, asa ca voi!Nu doresc la nimeni sa pateasca asa ceva, nici chiar voua!
Sa-i transmiti prietenului tau salutari din parte mea !Vezi, ca eu nu ma ascund dupa nume gen "Mocanu", la mine se vede cine posteaza.Eu nu am nevoie de ....soli, sa nu fiu dur, ca sa-mi exprimi parerile in legatura cu anumite exemplare de cg.
Uitasem de Cita, pe 13 ianuarie face 10 ani!6 ani de cand este la mine!
Fricosii , lasii, parsivii, se ascund dupa masti sau ii pun pe altii sa le expuna parerile.Punct si...STOP!
gyurik
Newbie
*

« Reply #34 on: December 24, 2012, 10:58:34 PM »

cu tot respectul pentru doamna ANCA GIURA (singura femeie all round din romania)nu mi se pare ca se pricepe la ciobanescul german
Blas
Sr. Member

« Reply #35 on: June 12, 2013, 11:43:38 PM »

Hmm...intersant topic!
La fel ca si voi sunt de acord ca pentru monta pe langa fb sa existe hd ed si bh ( adica e conform, e sanatos, e echilibrat). Din respect pt rasa asta, stephanitz si cainii nostri.
Pana la urma spunem ca de ce nu face achr ul...cine a achr ul, nu noi, ca si membrii? De ce nu mergem la sedinte si cand 100 de voci vor cere asta ( adica membrii) lucrurile se pot schimba. Uitati va la turci la istanbul. So, mergeti?
Ca vorbitul pe forumuri nu ajuta decat babele sa scape de frustrari.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #36 on: June 13, 2013, 09:50:27 AM »

Hmm...intersant topic!
La fel ca si voi sunt de acord ca pentru monta pe langa fb sa existe hd ed si bh ( adica e conform, e sanatos, e echilibrat). Din respect pt rasa asta, stephanitz si cainii nostri.
Pana la urma spunem ca de ce nu face achr ul...cine a achr ul, nu noi, ca si membrii? De ce nu mergem la sedinte si cand 100 de voci vor cere asta ( adica membrii) lucrurile se pot schimba. Uitati va la turci la istanbul. So, mergeti?
Ca vorbitul pe forumuri nu ajuta decat babele sa scape de frustrari.
Cu cine sa ne unim? Cerceteaza atent situatia chinologiei in Romania si o sa vezi ca suntem in rahat pana in gat.
Show-ul conduce chinologia romaneasca si toti cei care ar putea sa spuna ceva nu o fac pentru ca a gandi altfel decat dl. Stefanescu si acolitii lui este un pacat capital in AChR.
Exista exemple de asociatii judetene excluse din AChR pentru ca au indraznit sa faca ceva ce onor conducerea AChR nu accepta.
Dictatura!!!!
Eu am speranta ca o sa apuc si epoca "post Stefanescu" pentru ca sunt mai tanar, si viata nu iarta pe nimeni. Pardon, moartea! Smiley))

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Blas
Sr. Member

« Reply #37 on: June 18, 2013, 11:48:03 AM »

pai nu membrii ACHR ale presedintele?
de ce ne plangem de presedinte!?
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #38 on: June 18, 2013, 12:22:36 PM »

pai nu membrii ACHR ale presedintele?
de ce ne plangem de presedinte!?
Membri AChR sunt Asociatiile chinologice teritoriale. La vot participa delegati din partea acestor Asociatii.
Delegatii sunt de obicei acele persoane agreate de dl. Stefanescu.

Sistemul clientelar creat de tov. presedinte este specific romanesc, asa ca nu avem de ce ne plange.
Atat timp cat dorinta de a sta in fruntea bucatelor este mai mare decat dorinta de progres nu o sa se schimbe nimic.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: