Pentru mine cei care exploateaza femelele batrane se numesc SAMSARI!???Nu ti-as fi raspuns la postare daca nu as fi primit un mail de la un membru al forumului.Imi voi cere scuze daca faci publice ACTELE cainilor aflati in propietatea ta(dar asta nu se va intampla NICIODATA pentru ca sti ca in afara de doar 2 caini in viata aflati in propietatea ta restul nu au HD, ED, BH, ADN, AD, IPO, selectie
DECI IAR MINCIUNI ,,a-m verificat pe site-ul SV-ului
http://www.schaeferhund.de/site/index.php?id=688Alma-nu are ADN,ED iar HD-ul este Romanesc (sunt destule postari mai vechi pe forum legate de acest subiect)
Gloria apare pe site-ul SV
Lara

?? in mailul pe care l-am primit se specifica ca nu a trecut testul displaziei la SV??? si ca displazia a ,,fost aranjata,, la unguri dar asteptam o imagine cu stamilele SV pe pedigree-ul Larei de BH,IPO si selectie.....ma mir ca inca nu te-ai laudat cu ele pe pagina canisei tale (dar poate ne spui si cand/unde a promovat? si hartiile ca sa ne convingem si noi,,suntem satui de crescatori MARI LA VORBE si MICI LA FAPTE) sau o sa spui ca te-ai zgarcit si tu ca propietarul femelei din Cita si nu ai platit taxele catre SV?

?

Nu a-m vrut sa mai incarc pagina lui Eross Del Valio
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,7879.0.htmlUite acuma am vazut ce ai scris.Da, Alma are HD romanesc si sunt mandru ca sunt si dr romani care stiu sa interpreteze radiografii, in 2003!!!Acum are vreo 11ani si 5 luni!Are ADN!Facut chiar in Germania!
Da, Lara are HD, ED facut la Mako, Dr. Otto Sebo, pe Ungaria! De ce nu SV?Datorita unei bursite, la cotul drept, o mica ruptura de ligament a facut ca sa nu trimita la SV.Daca stii ce inseamna HD, ED facut la Mako, mai stii, tu sau prietenul tau, ca se face digital si pozele raman in arhiva.Deci, exista , iarasi dovezi.
Ca sa vezi cat de ....inteligenti sunteti, tu si el, adica tu si prietenul, eu am spus la toata lumea ce am patit cu Lara, daca era sa fac ceva incorect nu strigam in gura mare, dar nu-mi sta in caracter asa ceva.Doar cineva care a facut sau face astfel de prostii se poate gandii, asa ca voi!Nu doresc la nimeni sa pateasca asa ceva, nici chiar voua!
Sa-i transmiti prietenului tau salutari din parte mea !Vezi, ca eu nu ma ascund dupa nume gen "Mocanu", la mine se vede cine posteaza.Eu nu am nevoie de ....soli, sa nu fiu dur, ca sa-mi exprimi parerile in legatura cu anumite exemplare de cg.
Uitasem de Cita, pe 13 ianuarie face 10 ani!6 ani de cand este la mine!
Fricosii , lasii, parsivii, se ascund dupa masti sau ii pun pe altii sa le expuna parerile.Punct si...STOP!