|
Twinky
|
 |
« Reply #15 on: November 05, 2012, 03:55:47 PM » |
|
Ne bucuram ca este bine. O sa fie o fetita tare frumusica 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #16 on: November 05, 2012, 10:44:07 PM » |
|
Ma bucur ca si-a revenit! Eu as zice ca-i cat o prajiturica! Dulce, dulce, dulce! sa fie sanatoasa!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
danstelian
Newbie
tess
|
 |
« Reply #17 on: December 22, 2012, 02:48:36 PM » |
|
Salutare natiune  Din pacate nu am avut timp sa mai intru pe site, dar vreau sa va spun ca dupa 6 saptamani suntem bine,acum Kira are peste 10 kg, si este sanatoasa si are o energie parca ar fi inarcata cu duracell. Am sa postez cateva poze sa o vedeti si sa-mi spuneti dupa parerea voastra daca isi revine cum trbuie, acum are 4 luni si trei saptamani. Sarbatori fericite tuturor
|
kira.JPG (113.9 KB, 600x800 - viewed 74 times.)
kira1.JPG (110.61 KB, 600x800 - viewed 73 times.)
kira2.JPG (116.51 KB, 600x800 - viewed 79 times.)
|
|
|
|
|
|
|
peqe_andrada
Hero Member

|
 |
« Reply #18 on: December 26, 2012, 01:10:16 AM » |
|
Iti revii bine urecheato , esti o scumpa te pupacim pe botic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danstelian
Newbie
tess
|
 |
« Reply #19 on: December 26, 2012, 01:19:06 PM » |
|
Dar sa stiti ca avem o problema, este foarte agresiva la mancare,maraie si acum a incercat chiar sa muste. Stiu ca nu e normal ceea ce face dar ma ingrijoreaza pentru ca avem si o fetita care o iubeste foarte mult si merge si singura la ea si ne este frica sa nu o muste,altfel e foarte jucausa,capseaza pantaloni,rupe tot ce prinde,roade tot ce poate . Ne-ar prinde bine niste sfaturi,multumim si inca o data SARBATORI FERICITE.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #20 on: December 26, 2012, 09:07:11 PM » |
|
Trebuie sa lucrezi la maraitul sau muscatul cand o hranesti. E mai usor acum, la inceput, decat daca se obisnuieste asa. cauta pe net diferite metode sa o dezveti. In primul rand trebuie sa o convingi ca tu este stapanul!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
|
|
Twinky
|
 |
« Reply #21 on: December 27, 2012, 01:28:50 PM » |
|
Eu cred ca de fiecare data cand ii dai de mancare ar trebui sa stai prin preajma ei pentru ca ea sa observe ca nu vrei sa ii furi mancarea, pentru ca ea asta gandeste atunci cand te apropii. Am mai avut si eu unul acum cativa ani si tot la fel, nu suporta sa te apropii de mancarea lui dar in timp si-a revenit. Sper sa devina mai putin rautacioasa cu voi in privinta asta. Cum a spus si alora, arata-i cine este seful, pentru ca altfel va incerca sa te domine iar cand va fi mare vei avea putine sanse sa o aduci pe linia corecta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danstelian
Newbie
tess
|
 |
« Reply #22 on: December 27, 2012, 02:16:12 PM » |
|
Salut.
Nu stiu daca prezenta noastra este problema, deoarece aproape tot timpul cand ii dam mancare stam langa ea pana mananca dar niciodata nu am incercat sa o mangaiem in timpa ce manca pana acum vreo 2 saptamani cand iam pus mancarea, si in timp ce manca am mangaiato si atunci a inceput sa maraie, mai grav este ca fara sa observam in timp ce manca, fetita noastra in varsta de 5 ani a mangaiato si atunci a sarit la ea sa o muste.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #23 on: December 27, 2012, 03:53:57 PM » |
|
Si la mine unul din catei se repede daca se apropie cineva de castronul lui in timp ce mananca dar niciodata nu a facut asta cu mine insa doar eu il hranesc. De mic l-am invatat sa-i umblu prin castron punandu-i "bunatati" printre boabe asa incat el acum asociaza mana mea in castronul lui ca pe ceva extrem de pozitiv.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danstelian
Newbie
tess
|
 |
« Reply #24 on: January 25, 2013, 08:32:52 PM » |
|
Asa aratam la aproape 5 luni
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #25 on: January 26, 2013, 08:40:48 PM » |
|
creste frumos Kira! Si pustoaica!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #26 on: January 26, 2013, 11:11:16 PM » |
|
Cu dragoste si hrana buna crestem mari. Important e sa fie sanatoasa!
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
peqe_andrada
Hero Member

|
 |
« Reply #27 on: February 01, 2013, 11:35:03 PM » |
|
sa facut o frumoasa Kira sa iti traiasca
|
|