Forum ciobanesc german
November 15, 2016, 09:59:03 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: nedumeriri campionat  (Read 4397 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #15 on: November 01, 2012, 12:17:44 AM »

ASTA EXPLICA TOT!!!!!!!!!!!!!!

Pentru cei ce au vazut cainii la Campionat, probabil.

Personal nu am vazut cainii in ring, nu pot sa am o parere. Cu atat mai mult cu cat, din respect pentru SV, nu am comentat niciodata prestatiile arbitrilor lor. DAR.......CUNOSCAND MUSTERIII.....cauti informatii....si dai de cate-o PURA COINCIDENTA ca si asta :arbitrul Campionatului National de Dresaj e proprietarul lui VA 1- masculi  Smiley

Si ce daca....CE...presedintele CNCG nu a fost handlerul si crescatorul VA 1 - femele ?  Grin (care , de fapt, din cate am auzit si-a meritat titlul ).........PURE  COINCIDENTE !!!

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #16 on: November 01, 2012, 09:08:22 PM »

Si totusi VA 1 CNCG 2012 - Scotty von der Grafenburg a obtinut un SG 63 la Sieger in Germania (tata V3 si mama SG 17 tot la Sieger Shocked)........din cate stiu eu nici un mascul importat sau produs in Romania nu a reusit un asa bun rezultat la Campionatul Mondial ....

http://www.pedigreedatabase.com/dog.html?id=649953

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
antonio
Full Member

ciini mei.

« Reply #17 on: November 01, 2012, 10:22:19 PM »

Parerea mea e ca campionatul de anul acesta a fost facut in batjocura nefind membri c.n.c.g. am platit o taxa de 90 lei ca clasa mini baby ca membri a.ch. Iar dupa prezentare ni sa cerut inca 50 de lei {pe care nu i-am platit} ni sa spus ca nu sintem membri cncg dar era ok sa fi stiut de la inceput personal am vorbit cu domnul sorin dragomir si lam intrebat cit trebuie sa platesc mi sa spus 90 lei { la mini baby}ca membru a.ch sa ceri inca o taxa aiurea mi se pare bataie de joc a fost prima oara cind am participat la un campionat dar si ultima oara mai bine mergeam la c.a.c turda si cred ca era mult mai bine , am ramas cu impresia ca campionatul a fost organizat ca expozitie in famile cistiga tata,mama,unchiu,etc , restul sintem umplutura poate regulamentul cncg o permite dar nu mi se pare etic ca vicepresedintele ,sau restul conduceri cncg sa faca pe handleri pt prieteni ,daca isi prezinta ciinele personal cred ca e ok dar sa il prezinti si pe al altcuiva si sa si cistigi e aiurea cu toate ca fara noi astia fara nume in cg ar face expozitile doar intre ei {organizatori} las pe alti care au fost de fata sa spuna ce parere au avut ,noi am plecat fara sa mai vedem restul claselor si imi pare rau pt asta dar m-am simtit in plus la aceasta expozitie si am m-ai facut si 375 de km ca sa ajung la campionat. Noi vom ramine pe c.a.c. si c.a.c.ib. Cred ca sint mult mai ok .

Te rog nu mai scrie cu majuscule!
Razvan.
antonio
Full Member

ciini mei.

« Reply #18 on: November 01, 2012, 11:21:52 PM »

scuze RAZVAN am inteles apropoul dar viteza isi spune cuvintul,cred ca gramatica e ultima problema a forumului,am fost acolo si am crezut ca sint singurul nemultumit de campionat. ma cam luat valul si am scris si am scris fara sa ma uit cu sau fara majuscule .
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: