Forum ciobanesc german
November 15, 2016, 10:16:15 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: nedumeriri campionat  (Read 4398 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« on: October 31, 2012, 09:59:38 PM »

Cine a fost de fata si nu a apucat....sau cine n-a fost si vrea sa-l felicite pe preafericitul proprietar,

dl. GEORGI APOSTOLOV al VA 1 masculi CNCG 2012 - SCOTTY von der GRAFENBURG,

o poate face cu ocazia Campionatului National de Dresaj CNCG 2012 din 16-18.11.2012 din Bucuresti, unde dl. APOSTOLOV va fi arbitru !!!

P.S. "D-le Apostolov, nu-l aduceti si pe Scotty-lica la Bucuresti, manca-i-as nasucul lui de frumos, sa-l vedem si nooooi ? Va rugaaaam..."

N.B. Scuza-ma Adi, nu m-am putut abtine....

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Dragomirescu
Newbie
*

« Reply #1 on: October 31, 2012, 10:01:17 PM »

ASTA EXPLICA TOT!!!!!!!!!!!!!!
Dragomirescu
Newbie
*

« Reply #2 on: October 31, 2012, 10:09:33 PM »

Locul 2 parca a loat Leon vom Schollweiher...
Asa a vrut domnu arbitru.

Un arbitru bun (de arbitri foarte buni nici nu mai pomenesc) cu ani grei de experienta nu ar fi facut niciodata asemenea greseala!Unui chirurg la inceput de drum ii dai sa efectueze operatii usoare.....Acest arbitru trebuia sa arbitreze cel mult clasele mici.....
CristiBurlacu
Hero Member

« Reply #3 on: October 31, 2012, 10:10:41 PM »

nu stiu daca ati fost duminica la campionat, dar si la clasele mici a avut niste decizii ciudate...
Von Broos
Hero Member

« Reply #4 on: October 31, 2012, 10:18:43 PM »

nu stiu daca ati fost duminica la campionat, dar si la clasele mici a avut niste decizii ciudate...
E normal atunci cind arbitrezi cu notite pe catalog!
Dragomirescu
Newbie
*

« Reply #5 on: October 31, 2012, 10:20:28 PM »

Cine a fost de fata si nu a apucat....sau cine n-a fost si vrea sa-l felicite pe preafericitul proprietar,

dl. GEORGI APOSTOLOV al VA 1 masculi CNCG 2012 - SCOTTY von der GRAFENBURG,

o poate face cu ocazia Campionatului National de Dresaj CNCG 2012 din 16-18.11.2012 din Bucuresti, unde dl. APOSTOLOV va fi arbitru !!!

P.S. "D-le Apostolov, nu-l aduceti si pe Scotty-lica la Bucuresti, manca-i-as nasucul lui de frumos, sa-l vedem si nooooi ? Va rugaaaam..."

N.B. Scuza-ma Adi, nu m-am putut abtine....

Clubul National de Ciobanesc German din Romania in momentul de fata a fost si este un club putred si corupt! care promoveaza mediocritatea!
Invita arbitrii ,,papusoi,, care sunt usor de manipulat.Cainii nu sunt arbitrati in ring(ci sunt arbitrati in afara ringului de catre organizatori-arbitrului i se inmana lista cu cainii care trebuie sa castige)
bogdan(demi)
Full Member

« Reply #6 on: October 31, 2012, 10:24:37 PM »

Eu am fost si sambata la selectie si pot sa spun doar ca dax a avut dupa parerea mea cel mai bun atac. Adica mie unu mia placut cel mai mult. Nu vreau sa intru in polemnica cu nimeni este doar parerea mea! Si dupa dax la atac mia placut zoran.
dorutzu
Hero Member

Remo & Vanilly

« Reply #7 on: October 31, 2012, 10:32:07 PM »

...si Zoran ,pe ce loc a iesit,ca de cand e in Romania nu am mai prea auzit de el...Huh

"Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare,nu te va musca.Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre un caine si un om."
bogdan(demi)
Full Member

« Reply #8 on: October 31, 2012, 10:35:59 PM »

Nu stiu pe ce loc! Stiu doar primele 3 locuri care dupa parerea mea dax trebuia cel putin pe 2!!
dorutzu
Hero Member

Remo & Vanilly

« Reply #9 on: October 31, 2012, 10:39:10 PM »

In Ungaria,stateau femelele la "coada" la Zoran,iar romanii se pare ca nu se prea inghesuie.

"Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare,nu te va musca.Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre un caine si un om."
Dragomirescu
Newbie
*

« Reply #10 on: October 31, 2012, 10:42:03 PM »

E normal atunci cind arbitrezi cu notite pe catalog!

Vor ajunge sa isi arbitreze cainii intre ei!!!.Daca inca mai erau naivi care credeau ca lucrurile incep sa se indrepte acum incep sa se trezeasca la realitate!
dorutzu
Hero Member

Remo & Vanilly

« Reply #11 on: October 31, 2012, 10:44:36 PM »

...si cum arata in realitate???

bogdan(demi)
Full Member

« Reply #12 on: October 31, 2012, 10:47:17 PM »

Asta asa e in general! Este diferenta intre poza si realitate! eu mam convins.
CristiBurlacu
Hero Member

« Reply #13 on: October 31, 2012, 10:48:24 PM »

si mai depinde si de proprietar cred. cata grija are de caine Wink
bogdan(demi)
Full Member

« Reply #14 on: October 31, 2012, 10:59:07 PM »

Oricum am vazut ca multi merg in alte tari prin expozitii si au rezultate destul de bune! Si ma gandeam ca dax a fost al doilea la sarbi si acolo sunt caini nu gluma! Iar la noi loc 3! Nu vreau sa supar pe nimeni sper dar asta e realitatea!Nu spusa doar de mine!dax merita cel putin loc 2! Si asa e mai depinde si cum este ingrijit cainele!
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: