tzitzi_84
Jr. Member

|
 |
« on: November 18, 2012, 09:27:44 AM » |
|
Pierdut femela 12 luni CIOBANESC GERMAN CLUJ zona DAMBUL ROTUND are o zgarda rosie la gat, foarte jucausa, a fost vazuta in zona autogarii. Va rog cine poate da detalii 0745552874 sau 0740631655
|
|
|
|
|
Cainele este "omul" suprem !!!
|
|
|
tzitzi_84
Jr. Member

|
 |
« Reply #1 on: November 18, 2012, 08:47:06 PM » |
|
catelusa a fost vazuta ultima data in data de 18.11.2012 in GRUIA coborand pe str CRISAN spre str HOREA cine poate da orice mic detaliu poate sa sune la numerele de telefon la orice ora oricand
Multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #2 on: November 19, 2012, 03:06:15 AM » |
|
Sper sa-ti gasesti copila bine, sanatoasa!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #3 on: November 21, 2012, 03:50:00 PM » |
|
S-a gasit fetita?
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
tzitzi_84
Jr. Member

|
 |
« Reply #4 on: November 22, 2012, 08:28:54 AM » |
|
Buna dimineata, ce mi s-a intamplat este demn de ROMANIA, Mi-am gasit fetita, defapt am fost sunat de catre o "distinsa" persoana care imi cere direct si fara nici o remuscare 250 euro pretinzand ca el a cumparat catzelusa din GARA din Cluj si el atata pretinde ca sa imi dea cainele inapoi, ideea e ca eu inca nu am vazut cainele in carne si oase ci doar mi-a aratat fotografii cu cainele meu!!! Nu vrea sa ma lase sa imi vad cainele! Am fost la politie si am dat peste un domn extrem de amabil si mi-au zis ca se ocupa ei de caz si fac tot posibilul sa imi recuperez cainele !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivat
Hero Member

LARS
|
 |
« Reply #5 on: November 22, 2012, 09:24:50 AM » |
|
Buna dimineata, ce mi s-a intamplat este demn de ROMANIA, Mi-am gasit fetita, defapt am fost sunat de catre o "distinsa" persoana care imi cere direct si fara nici o remuscare 250 euro pretinzand ca el a cumparat catzelusa din GARA din Cluj si el atata pretinde ca sa imi dea cainele inapoi, ideea e ca eu inca nu am vazut cainele in carne si oase ci doar mi-a aratat fotografii cu cainele meu!!! Nu vrea sa ma lase sa imi vad cainele! Am fost la politie si am dat peste un domn extrem de amabil si mi-au zis ca se ocupa ei de caz si fac tot posibilul sa imi recuperez cainele !!
 Îţi ţinem pumnii! Ce oameni "de treabă"! Acum ce urmează, să-ţi răpească copilul? Ştii ce aş face eu? Aş accepta oferta dar m-aş duce la întâlnire cu un alt câine, special pregătit  . Preferabil într-un loc izolat, ca să nu-i vadă poliţia şi, dacă rămâne ceva din hoţ, n-are decât să demonstreze că erai tu cu câinele tău care l-a atacat! Pe cuvântul meu că nu aş sta pe gânduri!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #6 on: November 22, 2012, 09:31:47 AM » |
|
Era sa scriu ,,Incredibil' , dar la noi te poti astepta la orice ....... Sper sa iti recuperezi cat mai repede copila din mana acelor ,,oameni'' .
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #7 on: November 22, 2012, 09:34:15 AM » |
|
Va tin pumnii! Sper sa va reintalniti cat mai repede 
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
blaster
Jr. Member

|
 |
« Reply #8 on: November 22, 2012, 10:15:13 AM » |
|
probabil ca politistul o sa-ti dea bani marcati ca sa-l platesti pe bandit. dar cum a dat de tine, catelusa avea cip ? ai mai putea sa-ti recuperezi "lupa" daca te-ai duce la inalnire cu niste baieti, care sa-i aplice apoi si o corectie de 250 de euro. oricum, dupa ce-ti recuperezi catelusa, sa nu renunti la plangere.
|
|
|
|
|
|
prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
|
|
|
tzitzi_84
Jr. Member

|
 |
« Reply #9 on: November 22, 2012, 10:28:16 AM » |
|
Ideea e ca eu am primit catzelusa de la cineva care nu mai putea avea grija de ea din lipsa de timp ! Catzelusa nu avea CIP si nici tatuaj, urma sa le fac tate saptamana aceasta, sa stiti ca ma gandesc la 10000 de variante pe secunda cum as face sa imi recuperez cainele cat mai repede dar acum am mers pe mana politiei si nu mai pot face nimic care sare din tiparele legii.... ideea e ca eu sunt dispus sa ofer o recompensa, nu o rascumparare, pentru ca aceasta este furt calificat cu rascumparare. Asa ca las politia sa isi faca treaba. Oricum el nu poate sa ii faca rau cainelui pentru ca a fost atentionat de catre cineva cu mai multa influenta sa zic asa din " lumea underground " a CLUJULUI care din fericire este si fostul proprietar al cainelui, ca daca cainele pateste ceva o sa urmeze el sa pateasca ceva !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivat
Hero Member

LARS
|
 |
« Reply #10 on: November 22, 2012, 02:39:42 PM » |
|
Măi, câteodată îmi pare bine să fiu aici unde sunt. Există toate legile şi aici dar de obicei totul se rezolvă "în variantă scurtă", chiar de poliţiştii înşişi. Am avut un caz de spargere acum câţiva ani la firmă, hoţii credeau că găsesc cine ştie ce aparatură dar n-au găsit decât un casetofon vechi, o maşină de găurit şi câţiva saci de ciment. Am anunţat poliţia aproape în glumă, nici paguba nu era mare, nici nu credeam că ne va băga în seamă cineva. După o săptămână am fost chemaţi la firmă, în faţă ne aşteptau patru poliţişti cu patru băieţi, nişte copii, lângă ei era casetofonul, maşina de găurit şi sacii de ciment (altă marcă faţă de cel pe care îl luaseră) toate aduse cu un taxi. Dar îţi era milă de ei, nu aveau semne pe faţă dar abia se ţineau pe picioare, făceau mişcări în reluare ca să nu-şi stârnească oasele căptuşite de bătaie! Ştiu că e inuman dar eu sunt convinsă că acei băieţi nu au mai furat în ţara lor, acum or fi prin Europa unde pot să-şi permită  Îmi pare rău de convingerea mea dar în ţările cu nivel de civilizaţie scăzut astea sunt metodele care dau rezultate imediate, educaţia, spiritul civic etc etc se clădesc în zeci, sute de ani şi eu n-aş avea răbdare până atunci ca să-mi recuperez căţelul. Sper ca totul să se termine cu bine şi să-mi demonstreze reprezentanţii statului că mă înşel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blaster
Jr. Member

|
 |
« Reply #11 on: November 22, 2012, 03:40:52 PM » |
|
ai perfecta dreptate vivat. la tine, in moldova, infractorii sunt mult mai calificati. noi nici macar interlopi adevarati nu avem, trebuie sa apelam la racheti sau la bulgari (in cazul meu, la bulgari, ca-s mai aproape). si eu sunt de aceeasi parere - mai bine rezolvi prin metode proprii decat sa apelezi la politie.
|
|
|
|
|
|
prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
|
|
|
tzitzi_84
Jr. Member

|
 |
« Reply #12 on: November 22, 2012, 03:59:01 PM » |
|
Azi ma duc sa vad catelul, am convenit de comun acord sa imi arate catzelul si azi dupa work ma duc sa ma intalnesc cu individul! Daca iese, iese ( din curte ) il i-au daca nu rezolvam cu politia !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivat
Hero Member

LARS
|
 |
« Reply #13 on: November 22, 2012, 04:08:27 PM » |
|
Azi ma duc sa vad catelul, am convenit de comun acord sa imi arate catzelul si azi dupa work ma duc sa ma intalnesc cu individul! Daca iese, iese ( din curte ) il i-au daca nu rezolvam cu politia !
Ce situaţie! Îţi ţinem pumnii să fie bine! Am emoţii pentru voi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivat
Hero Member

LARS
|
 |
« Reply #14 on: November 22, 2012, 04:18:41 PM » |
|
ai perfecta dreptate vivat. la tine, in moldova, infractorii sunt mult mai calificati. noi nici macar interlopi adevarati nu avem, trebuie sa apelam la racheti sau la bulgari (in cazul meu, la bulgari, ca-s mai aproape). si eu sunt de aceeasi parere - mai bine rezolvi prin metode proprii decat sa apelezi la politie.
Aici chestiunea cu căţeluşa lui tzi_tzi84 s-ar fi rezolvat repede, cu intervenţia forţelor de ordine  pe capul hoţului. Dacă te mai ţinea punga să oferi poliţistului ceva bănuţi sau chiar câţiva litri de benzină te ajuta în civil, cu metodă  ! Nu îmi place când aud despre rakeţi de orice fel, adevăraţii sunt puţini de tot şi rar avem noi, oamenii de rând contact cu ei. Restul sunt ... poliţişti  (sper să nu citească careva pe aici că am pus-o  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|