Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 11:46:07 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: displazie de cot?  (Read 9388 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mircea1984
Sr. Member

« Reply #15 on: December 03, 2006, 09:13:21 PM »

Buna seara! Intervin si eu cu o intrebare si anume: Cat de recunoscute vor fi testele de displazie pe care le va face acel medic de la Arad? Eu intentionez sa merg cu o femela sa-i fac un asemenea test; evident ca nu acum ci mai in primavara, si sunt curios  daca pot fi scutit de un drum.....
abra
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #16 on: December 04, 2006, 12:25:34 AM »

la nivel de ungaria se spune...si iar voi fi considerata o ruda de a dansului dar lucreaza imepcabil si in plus aparatura medicamentele si retsu le achizitioneaza din ungaria si germania.
petshop4you
mircea1984
Sr. Member

« Reply #17 on: December 04, 2006, 12:31:39 AM »

deci sa inteleg ca testul pe care doctorul din Arad il va face in cabinetul sau in Arad, va fi recunoscut unde? In Romania si Ungaria?! Sau cum?! Fii putin mai explicita!
abra
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #18 on: December 04, 2006, 12:33:25 AM »

dumnezeule nici eu nu stiu toate detaliile si nu vreau sa iti spun nimic eronat ..eu stiu ca va fi recunoscut oriunde....maine merg la veterinar si il voi intreba
mircea1984
Sr. Member

« Reply #19 on: December 04, 2006, 12:36:39 AM »

Cred ca inteleg...
mircea1984
Sr. Member

« Reply #20 on: December 04, 2006, 12:37:25 AM »

Pentru ca radiografii de acest gen se fac si la noi in Timisoara !   Problema e de cine ti-o interpreteaza!  Si mai este si problema pozitionarii cainelui in timpul radiografiei.....pentru ca....se mai intampla si asta. Cat despre pret.....nu cred ca e foarte mare........dar oricum, sunt curios! Sper sa fiu la curent cu treaba asta.
mircea1984
Sr. Member

« Reply #21 on: December 04, 2006, 12:38:14 AM »

ok! multumesc mult de tot!
crb
Hero Member

« Reply #22 on: December 04, 2006, 01:03:05 AM »

deci sa inteleg ca testul pe care doctorul din Arad il va face in cabinetul sau in Arad, va fi recunoscut unde? In Romania si Ungaria?! Sau cum?! Fii putin mai explicita!
...o sa par defetist...in Romania NU EXISTA organism care sa valideze o radiografie OFICIAL...(99% nu ma insel)....nu stiu daca conteaza recunoasterea in Ungaria...
..."interpretarea" ar trebui sa o faca doctorul abrei... Smiley...
@abra: vad ca te-a marcat ce am scris ..cu rudenia...sorry,...s-a vrut doar o "temperare"...nu e cazul sa o tzii minte si maine.. Wink

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
crb
Hero Member

« Reply #23 on: December 04, 2006, 01:05:29 AM »

Pentru ca radiografii de acest gen se fac si la noi in Timisoara !   Problema e de cine ti-o interpreteaza!  Si mai este si problema pozitionarii cainelui in timpul radiografiei.....pentru ca....se mai intampla si asta. Cat despre pret.....nu cred ca e foarte mare........dar oricum, sunt curios! Sper sa fiu la curent cu treaba asta.
...s-ar putea sa ai o surpriza...nu stiu la cam cit te gindesti tu...eu pronostichez ceva pe la 35-40 Euroi..

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
mircea1984
Sr. Member

« Reply #24 on: December 04, 2006, 12:20:50 PM »

Da, ai dreptate ! Si eu stiam acelasi lucru ....ca nu exista in Romania ..........dar speram si eu la o minune Cheesy ca cine stie.....nu e nimic imposibil. De pretul de  30-40 de euro stiam , cam cu atat se face in Ungaria la Mako
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #25 on: December 04, 2006, 02:02:31 PM »

crb are dreptate. Pentru linistea sufleteasca se pot face si in Ro...macar sa stii ca nu mergi in Ungaria sau Germania "orbeste". Oricine face in Ro, cu orice aparat, oriunde...nu este recunoscut rezutatul. Eu ii voi face Natiei cat de curand o radiografie la Cluj- pentru linistea proprie, astept sa fie pus in functiune noul Röntgen, sper ca noul an sa ne ofere posibilitatea descifrarii unor radiografii de calitate. In ce priveste gradul...sa-i lasam pe cei acreditati. Prin aceasta radiografie de control imi voi face o idee daca femela are ceva sub "noch zugelassen" sau peste.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
ioanatio
Sr. Member

PABLO(Bond von Vifor)

« Reply #26 on: December 04, 2006, 03:29:39 PM »

20 euro o rx ca lacrima in budapesta la clinika facultatii lor,trust me,been there,done that!MERITA!!!!!

A DOG IS THE ONLY THING ON EARTH THAT LOVES YOU MORE THAN HE LOVES HIMSELF
abra
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #27 on: December 09, 2006, 04:53:44 PM »

Ok...sorry,eu credeam ca va fi recunoscut,dar eu nu de aceea il fac...ci pentru linistea mea sufleteasca la fel ca Ariana.La szeged (ungaria) eu stiu ca ambele teste de displazie(cot+sold) costa in jur de 300 de euro chiar 400 cel putin asa mi-a spus un prieten care locuieste in szeged,acum nu stiu,nu vreau sa va derutez
mircea1984
Sr. Member

« Reply #28 on: December 09, 2006, 05:32:29 PM »

Laughing Stai calma ca nu derutezi pe nimeni! Este imposibil asa ceva! Ala de la Szeged, chiar stie ce vb?  Laughing
abra
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #29 on: December 09, 2006, 06:11:56 PM »

deci sincer la o clinica care se respecta cu tot cu cheltuielile de acolo si tot cam la atat se inchide tot.....dar se pare ca m-am inselat .. sorry
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof