vivat
Hero Member

LARS şi UZZY
|
 |
« Reply #15 on: December 02, 2012, 04:03:30 PM » |
|
Merită să ai grijă de ea, vezi? Și da,  sunt sensibili la anumite boli, și digestive, și de piele, și ale oaselor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #16 on: December 02, 2012, 04:54:04 PM » |
|
Nu am avut pana acum cg,am crezut ca nu sunt chiar asa sensibil.
In mod normal CG-ul NU ar trebui sa fie un caine sensibil. Din pacate insa, realitatea majoritatii cainilor din zilele noastre sta altfel... Si e pacat ca din ce in ce mai multa lume (de regula persoane care au contact cu rasa mai recent) vede in rasa asta un caine sensibil, cu "n" probleme de sanatate. Nu are rost sa intru in detalii.. Personal tind sa cred ca e vorba de o otita netratata. Ideal ar fi ca pe viitor sa nu mai astepti 2 luni de zile (!) pana sa duci cainele la medic atunci cand are o problema. Asa ceva nu este "permis"... Multa sanatate!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #17 on: December 02, 2012, 06:16:28 PM » |
|
Toti cainii de rasa sunt mai sensibili decat corciturile. Eu stiu doua motive. 1. Metisii au ADN-ul mai variat si asta am aflat-o dintr-o emisiune de la Discovery sau National Geographic si 2. La maidanezi a lucrat selectia naturala, la maturitate ajungand doar exemplarele foarte robuste.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivat
Hero Member

LARS şi UZZY
|
 |
« Reply #18 on: December 02, 2012, 06:25:04 PM » |
|
Toti cainii de rasa sunt mai sensibili decat corciturile. Eu stiu doua motive. 1. Metisii au ADN-ul mai variat si asta am aflat-o dintr-o emisiune de la Discovery sau National Geographic si 2. La maidanezi a lucrat selectia naturala, la maturitate ajungand doar exemplarele foarte robuste.
Și e foarte logic să fie așa, nu trebuie multă știință ca să accepți concluzia asta. Și câinii de talie mare au alte sensibilități în comparație cu cei mici, nu văd nici un motiv de supărare aici.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
may
Newbie
|
 |
« Reply #19 on: December 02, 2012, 06:29:50 PM » |
|
Acum merg sa o scot la plimbare intrun parc unde poate sa alerge suficient de mult (pentru caini) Acum sunt convins si eu ca nu este la fel ca cei corciti sau cei de curte.Si nu mai astept nici 2 luni pina sa o controlez.Cred ca pina nu se vindeca nu mai fac exercitii cu ia ,o las linistita sa se joace.Va salut,multumesc. Si sa va traiasca  .Si cei de curte si corciti ca si aceia sunt prietenosi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
may
Newbie
|
 |
« Reply #21 on: December 02, 2012, 07:57:01 PM » |
|
Am venit de la plimbare  . Mergind pe strada , la o curte era un caine si a inceput sa latre la noi ,acum cand mam apropiat a inceput si Bella mea sa latre la acest caine.Am ramas mirat ca nu am auzito sa latre pina acum chiar asa tare.Si eu o ancurajam; latra ,latra, si ia mai bucuroasa latra si mai tare. Va salut.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivat
Hero Member

LARS şi UZZY
|
 |
« Reply #22 on: December 02, 2012, 08:01:10 PM » |
|
Păi e  , nu? Acum grijă la sănătatea ei, că de lătrat ... se ocupă singură 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
may
Newbie
|
 |
« Reply #23 on: December 04, 2012, 07:56:34 PM » |
|
Sal, astazi am fost cu  la veterinar .Are otita,si mia dat o alifie (aurizon).Sper sa fie bine. Timp 7 zile+ spalaturi la ureche. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #24 on: December 04, 2012, 08:01:23 PM » |
|
Sa-i faci tratamentul neaparat exact sapte zile. Nu renunta chiar daca ti se pare ca se simte mai bine! Sanatate!
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #25 on: December 04, 2012, 08:04:07 PM » |
|
Mie mi-a zis cineva de la cabinet ca in cazul otitei sau conjunctivitei , se mai aplica tratament inca 2 zile dupa ce dispar simptomele , altfel recidiveaza .
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
may
Newbie
|
 |
« Reply #26 on: December 04, 2012, 08:45:38 PM » |
|
Tot tratamentul al fac.Mam chinuit putin cu ia atazi ca nu statea la control.Vroia veterinaru sa o adoarma.Dar nu am vrut eu.Sper sai treaca asa.Stiti un mod cumva mai simplu de pacalit sa stea la spalaturi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
may
Newbie
|
 |
« Reply #27 on: December 04, 2012, 08:51:08 PM » |
|
Acum cu alfia ,picur in ureche cum ma invatat vet. pe urma ia se prelinge mai an jos adica spre centru urechi ?.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #28 on: December 04, 2012, 08:58:17 PM » |
|
Dupa ce ai curatat bine urechea , ridici putin ca picaturile sa ajunga cat mai profund .dupa care masezi usor .
Poti sa incerci cu recompensa , eu il alergam putin inainte de a-i aplica tratamentul .
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
may
Newbie
|
 |
« Reply #29 on: December 04, 2012, 08:58:51 PM » |
|
Stiti cumva daca ajunge doar un bidonas de 10ml parca, sa o tratez 7 zile. ?.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|