Forum ciobanesc german
September 11, 2017, 08:03:45 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Ajutor.  (Read 11292 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
may
Newbie
*

« on: December 01, 2012, 11:07:25 PM »

Sunt nou pe forum.Va salut pe toti. Am o problema cu catelusa mea de 7luni ciobanesc german.Cam de 2 luni am observat ca in crestetul capului intre urechi are pielea putin tare pe dedesupt ,putin umflata si a inceput sa dea din cap,dar nu am luat in considerare.Dar acum pielea sa intarit si mai tare ,este si putin umflat,da si mai mult din cap,se cam tavaleste si pe iarba lasind capul prima data la pamint,urechile nu le mai tine drepte mereu cum ami placea mie. Acum o  saptamina iam facut si al doilea vaccin dar tot nu am intrebat veterinarul de ce,am crezut ca din cauza ca nu iam vacut vaccinul la timp.Stiti cumva ce poate fii.mentin sa spun ca nu iam dat hrana mereu de care ia trebuit.Iam dat si crochete de junyior dar mai mult de adult am crezut ca nu conteaza.Inca ceva,unde o tin este putin cam curent (hala) doarme mai mult pe gresie nu vrea sa doarma unde iam facut eu asternut. Va multumesc.
mishu65
Hero Member

« Reply #1 on: December 02, 2012, 01:33:16 AM »

Sfatul meu e sa mergi la veterinar.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
may
Newbie
*

« Reply #2 on: December 02, 2012, 02:49:24 AM »

Multumesc pentru atentie si raspuns ,zilele acestea ami fac timp si merg la veterinar.Dar pana atunci as fii multumit daca exista cineva care a auzit .. de genu acesta si sami spuna despre ce este vorba.Din cate am citit pe forum aici ,se poate sa fie otita.Sau alimentatia nu este corespunzatoare.
iubescg
Sr. Member

Nu exista caine prost,doar frustrari ale rabdarii!

« Reply #3 on: December 02, 2012, 03:48:39 AM »

In asemenea situatii nu poti si nici nu e bine sa iti faci o parere din auzite/citite. Cel mai bine mergi cu ea la veterinary  si o sa se resolve problema pe cat posibil ar fi bine sa nu amani . Succes si sanatate  cele mici

CG-loialitate devotament perseverenta rabdare  iertare ajutor iubire neconditionata!
Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM! 

* Alex M*
Thara
Global Moderator

« Reply #4 on: December 02, 2012, 10:28:40 AM »

Din ceea ce descrii pare a fi o otita netratata. 2 luni e foarte mult timp de asteptare, trebuia sa o duci la medic de la primele simptome. Cu otitele nu e de jucat, depistate la timp insa se trateaza in aprox o saptamana. Musai de mers la medic!
may
Newbie
*

« Reply #5 on: December 02, 2012, 12:01:18 PM »

Va multumesc pentru sfaturi.Merg cu ia la veterinar sa vad cemi spune .Dar stiti cumva daca e bine sai dau hrana de adult la virsta aceasta.
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #6 on: December 02, 2012, 12:04:38 PM »

Eu i-am dat pentru juniori pana la 1an jumate .

Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
may
Newbie
*

« Reply #7 on: December 02, 2012, 12:13:37 PM »

eu am cam neglijato prea mult si acum am probleme cu ia,se cheama Bella.
may
Newbie
*

« Reply #8 on: December 02, 2012, 12:21:44 PM »

Pana la virsta de 5luni cumparam hrana pentru juniori pentru ia si ai mergea bine.Pe urma cumparam hrana mai mult pentru adult.Si acum sunt probleme.Mai ales saraca cand o vad ca scutura din cap ,nu ma simt bine deloc.Azi de dimineata se scarpina la cap cum face de 2 luni si pe urma asi musca si piciorul din spate. Sad
vivat
Hero Member

LARS şi UZZY

« Reply #9 on: December 02, 2012, 12:29:31 PM »

Pana la virsta de 5luni cumparam hrana pentru juniori pentru ia si ai mergea bine.Pe urma cumparam hrana mai mult pentru adult.Si acum sunt probleme.Mai ales saraca cand o vad ca scutura din cap ,nu ma simt bine deloc.Azi de dimineata se scarpina la cap cum face de 2 luni si pe urma asi musca si piciorul din spate. Sad
Trebuie neapărat să fie văzută de un veterinar, la picior poate avea o boală de piele cauzată chiar de mâncare, dar așa, pe forum, nimeni n-o să-ți poată da sfaturi utile. Urechea poate fi și ea o problemă mare, otita poate cauza surditate deci ... fuga la vet, dacă vrei să n-o mai neglijezi. Știu că nu e treaba mea dar, ca și la oameni, e mai bine să previi decât să tratezi o boală, acum faptul că ai neglijat-o te va costa mai mult decât dacă o îngrijeai.
freddy25
Hero Member

« Reply #10 on: December 02, 2012, 01:00:08 PM »

Dar daca e in crestetul capului, cam greu de crezut ca e otita. Vezi sa nu aiba alergie la hrana pe care i-o dai. Oricum, urgent la medic. Daca e vreo ciuperca, o poti lua si tu.
mishu65
Hero Member

« Reply #11 on: December 02, 2012, 01:09:39 PM »

Eu cred ca sunt mai multe, de-aia zic sa mergi urgent la veterinar. Daca scutura din cap e otita sigur, iar pe scalp si eu cred ca e ciuperca. Ce ma intriga pe mine este faptul ca ai lasat-o doua luni netratata si mai si spui "saraca, cand o vad cum scutura din cap..." Ce Dumnezeu, tu ai putea sa stai cu dureri doua luni?

may
Newbie
*

« Reply #12 on: December 02, 2012, 03:31:59 PM »

Asa este ,am neglijat mult starea ei de sanatate.Nu am avut pana acum cg,am crezut ca nu sunt chiar asa sensibil.iar in crestetul capului ca de acolo cred ca se trage si scuturatul din cap si urechile lasate pe parti.Mam uitat  am dat putin parul la o parte(nu se zmulge parul) si nu se vede ciupercuza la exterior se simte pielea tare pe dedesupt parca si are parul putin in sus.Pacat ca nu pot pune poza,dar incer.Oricum tre sa merg la veterinar repede.
mishu65
Hero Member

« Reply #13 on: December 02, 2012, 03:35:10 PM »

Sa ne spui si noua dupa ce mergi cu ea. Sanatate catelusei!

may
Newbie
*

« Reply #14 on: December 02, 2012, 03:55:19 PM »

va multumesc mult pentru raspunsuri si urari ,imediat ce ajung la vt. va spun si  ce are .Si deacum incolo nu o mai neglijez.Astazi de dimineata am fost cu ia la plimbare,are energie an ia ,alearga ma asculta daca  ai spun sezi ma asculta.Am invatato si cateva reguli. daca spun Bella musca ia incepe sa latre si atenta peste tot sa vada ce este.Cand ma joc cu un bat cu ia sii spun musca , ia incepe sa muste batul.Daca spun Bella lasa .Ia lasa batul.Este foarte ascultatoare.
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: