Forum ciobanesc german
September 15, 2017, 09:56:12 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Cand se joaca sangereaza la gingie  (Read 1287 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
annitha_cl
Full Member

Cristina

« on: December 10, 2012, 12:11:29 PM »

Buna ziua, acum doua saptamani am primit un  in varsta de un an si jumatate... Acesta a fost maltratat de fostul stapan (batut foarte rau, cu bocancii in gura, cu lopata... si asa mai departe).. este un caine deosebit de iubitor (cu noi) si ascultator (desi inca copilareste) si foarte, foarte jucaus... Am observat ca aseara cand ne jucam din greseala l-a muscat pe sotul meu de adidas (nu a ajuns la piele dar a perforat adidasul) imediat a sangerat la gura nu mult dar mi-a ridicat un semn de intrebare . Din pacate nu m-a lasat sa ma uit pentru ca s-a si speriat crezand ca o sa-l certam si s-a ascuns in cotet... Dupa 2minute l-am chemat la noi si cand m-am uitat la gura lui nu am observat nimic in neregula... Azidimineata am observat pe mingea cu care se joaca sange... si nu inteleg ce se intampla... Acum primeste suplimente alimentare... ma gandesc sa-i cumpar oase pentru dentitie, credeti ca-l va ajuta?
Va multumesc
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: December 10, 2012, 12:26:21 PM »

Ar trebui sa-i verifici dantura. Daca a fost batut atat de rau, probabil are vreun dinte care se misca. Exista pericolul sa faca infectie. Daca nu reusiti voi, duceti-l la veterinar sa-l controleze.
annitha_cl
Full Member

Cristina

« Reply #2 on: December 10, 2012, 11:34:24 PM »

Ok, am sa ma duc cu el la vet... poate maine ma lasa sa ma uit la dantura lui...daca nu ma duc cu el la vet. Multumesc mult
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: