:c3Buna TUTUROR!!! sI IERTARE pt absenta mea indelungata...

Ma mai tineti minte??
Am ajuns la stapana mea acum mult timp, datorita voua dragilor pt ca ati fost atat de buni cu mine.
Eram in gara de vest -ploiesti ...foarte speriata si trista pt ca urma sa adus pe lume minunatii mei puisori

primii mei sufletei....timpul a trecut...stapanii mei m-au inconjurat cu multa dragoste si grija mereu !!!
Am fost iar mamica ... :)de aceasta data am facut fata cererilor,,,si am impartit...9 cadouri dragi la cei care m-au indragit
si n-au putut sa ma i-a de la stapana mea...hihih...asa ca le-am dat miniaturi....,,...si ca sa nu mai fiu singurica ...stapanii mei mi-au facut si ei cadou pe Max...
De-abia astept sa vi-l arat....hihihii seamana cu bunicul lui...URSU...al vecinei iubitoare care a complotat cu voi...si m-a adus la buna mea stapana

Acum sunt cu adevarat implinita....si cu adevarat fericita...am avut o vara de foc....am suferit putin ..dar a trecut!!!
Stapana mea ma lauda mereu pt cat de curajoasa am fost si i-am iubit si ingrijit cat am putut de bine pe cei 9 copilasi ai mei si ai lui THOR al ANISIEI...

Sunt dragalasi ,iubitori si harnicuti!!! :lol1glasciorul lor se remarca imediat!!!
Ce sa va mai spun??
Sunt fff fericita si astept nerabdatoare sa socializam!!!

Va pup cu drag pe toti si va urez la fiecare o masa bogata de sarbatori si caldura in famile!!!Sa fiti iubiti asa cum sunt si eu dragilor!!!
Pe curand