|
Taz 23
|
 |
« on: December 28, 2012, 07:35:43 PM » |
|
Acum ca a venit iarna puiutul meu nu mai poate sa doarma pe pres afara .. Este in regula daca va sta in tarc  sau nu ar rezista la frig .. tin sa mentionez ca are 3 luni ..in casa nu il pot tine deoarece are un comportament mai agresiv si roade tot ce prinde .
|
|
|
|
|
|
Cainele, singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei
|
|
|
|
Taz 23
|
 |
« Reply #1 on: December 28, 2012, 11:33:17 PM » |
|
imi dati si mie un sfat ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabriella
Sr. Member

|
 |
« Reply #2 on: December 28, 2012, 11:41:41 PM » |
|
eu zic ca-i prea micut sa stea afara..nu ai o magazie ceva?macar pana se mai incalzeste..sau o cusca ferita de curent si bine captusita..si cu multe paie inauntru..totusi eu zic ca-i mic..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taz 23
|
 |
« Reply #3 on: December 28, 2012, 11:48:29 PM » |
|
momentan sta intr-o camera dar ma gadesc ca nu ii e nici asa bine sa stea inchis ..Cusca va avea in tarc nu va sta afara .. Am ales sa apelez la aceasta metoda deoarce este un mancacios si roade tot si am avut niste probleme de am ajuns la veterinar si de atunci nu mai e lasat in curte nesupravegeat .mentionez ca este scos afara de 3 4 ori pe zi, dimineata cam in jur de o ora .. ce sfat imi dati ?? camera sau tarc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twinky
|
 |
« Reply #4 on: December 29, 2012, 12:08:48 AM » |
|
Sa stii ca ei sunt foarte rezistenti. Am avut acum cativa ani un puiut , nascut in decembrie. In ianuarie l-am primit cadou, avea aproape 2 luni si a stat afara toata iarna, nu a patit nimic. Daca ai ceva un spatiu inchis, ar fi bine, pentru ca il protejeaza de toate intemperiile si de frig. Eu consider ca daca il tii in casa o sa se obisnuiasca asa si apoi o sa fie sensibil la aerul mai rece de afara. Daca il tii in tarc, aseaza-i cotetul in asa fel incat vantul sa nu sufle pe unde intra el si baga-i multe paie pentru ca altceva nu o sa reziste. carpele o sa le scoata afara si o sa le faca franjuri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taz 23
|
 |
« Reply #5 on: December 29, 2012, 12:12:17 AM » |
|
Sa stii ca ei sunt foarte rezistenti. Am avut acum cativa ani un puiut , nascut in decembrie. In ianuarie l-am primit cadou, avea aproape 2 luni si a stat afara toata iarna, nu a patit nimic. Daca ai ceva un spatiu inchis, ar fi bine, pentru ca il protejeaza de toate intemperiile si de frig. Eu consider ca daca il tii in casa o sa se obisnuiasca asa si apoi o sa fie sensibil la aerul mai rece de afara. Daca il tii in tarc, aseaza-i cotetul in asa fel incat vantul sa nu sufle pe unde intra el si baga-i multe paie pentru ca altceva nu o sa reziste. carpele o sa le scoata afara si o sa le faca franjuri.
iti multumesc pentru sfat ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taz 23
|
 |
« Reply #6 on: December 29, 2012, 12:14:37 AM » |
|
un sfat ceva pentru al obisnui m-ai usor sa stea in tarc si sa intre in cusca 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twinky
|
 |
« Reply #7 on: December 29, 2012, 12:14:58 AM » |
|
Pentru nimic. Sa-ti traiasca puiul !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taz 23
|
 |
« Reply #8 on: December 29, 2012, 12:15:40 AM » |
|
multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taz 23
|
 |
« Reply #9 on: December 29, 2012, 04:29:31 PM » |
|
un sfat pentru al convinge sa stea in tarc si sa intre in cusca ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neumarkt tal
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: January 06, 2013, 09:23:09 PM » |
|
Nimic nu te invata mai repede decat nevoia, asa ca: lasa-l inchis in tarc ceva timp si vei vedea ca intelege pentru ce e cusca acolo! Se va invata cu "noutatea".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #11 on: January 07, 2013, 12:04:30 AM » |
|
Pune-i mancare in cusca. Va intra, va manca, va vedea ca e mai cald ca afara si va ramane acolo. Nu ar fi rau sa-i pui un tricou purtat de-al tau ca sa se simta mai in siguranta. Dar eu tot nu as lasa un pui de 3luni afara pe timp de iarna. De aceea mi-am luat pui in iunie. Ii poti pune o bucata de mocheta la intrarea in cusca dar o va roade destul de repede. Pui alta, nu ai ce face. Cusca trebuie sa fie izolata cu polistiren macar de 5cm. Daca e doar lemn, la -20 de grade vei gasi puiul congelat. Cred ca macar pe timpul noptii ar fi bine sa-l tii in casa pina prin martie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taz 23
|
 |
« Reply #12 on: January 07, 2013, 12:07:07 AM » |
|
la noi nu sunt -20 de grade .. cel mult -2 .. inca nu lam lasa noaptea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #13 on: January 07, 2013, 01:44:26 AM » |
|
Nu sunt acum dar mai sunt 2 luni de iarna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taz 23
|