Forum ciobanesc german
January 19, 2013, 05:58:02 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 41   Go Down
  Print  
Author Topic: Taz  (Read 24581 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Taz 23
Hero Member

Taz
« on: December 29, 2012, 04:07:43 PM »

Salutare la toti Smiley   Ma numesc Taz .. mam nascut pe data de  6 octombrie , am 2 luni jumate . Cand am fost in vizita la veterinar m-au cantarit si ghici ce am 7 kg 200 cred ca acum am mai mult dar e bine .. Nu sunt un baietel asa cuminte ,sunt cam  raut de fel si musc de maini si picioare , dar o sa invat eu ce si cum , ce e voie si ce nu cu putiin ajutor .. Am  reusit sa invat si o comanda ( adica sezi ) .. Am ridicat deja cat de cat si urechile .. :d

* IMG_20121228_124217(2).jpg (83.54 KB, 404x471 - viewed 61 times.)

Cainele, singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei
Taz 23
Hero Member

« Reply #1 on: December 29, 2012, 04:15:05 PM »

sper sa  va placa de mine :d

* IMG_20121228_124151(1).jpg (84.12 KB, 360x505 - viewed 61 times.)

* IMG_20121228_124156(1).jpg (84.4 KB, 362x494 - viewed 59 times.)

salvanim
limanezul
Newbie
*

« Reply #2 on: December 29, 2012, 04:44:43 PM »

Salut  taz  noi suntem Zeus si Mache si Richi  si suntem născuți  pe 6 octombrie  ca tine .
am învățat comanda sezi și mersul in lesa  si ești foarte draguț >
Taz 23
Hero Member

« Reply #3 on: December 29, 2012, 04:50:43 PM »

va multumesc .. si eu stiu sezi .cu mersul in lesa e mai greu ,imi puteti da si mie un sfat ??Smiley

xandra_fanta_sy
Hero Member

« Reply #4 on: December 29, 2012, 05:26:29 PM »

Buna Taz, imi pare bine sa te cunosc. Esti un urecheat tare dulce si frumos si din cate se vede vei fi ditamai dulaul. Nu-ti fa griji ca nu stii inca merge frumos in lesa. Asa am fost si eu la doua luni, dar cu rabdare si plimbari dese uite ca acum abia astept sa fiu scos la o plimbarica, desi trebuie sa recunosc ca daca nu-mi pune mami zgarduta fermecata ( cea de forta) trag si acum ca un apucat.
 Pup nasucul tau micut si dulce si abia astept sa aud povestioare noi  Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss
Taz 23
Hero Member

« Reply #5 on: December 29, 2012, 05:57:42 PM »

Buna Taz, imi pare bine sa te cunosc. Esti un urecheat tare dulce si frumos si din cate se vede vei fi ditamai dulaul. Nu-ti fa griji ca nu stii inca merge frumos in lesa. Asa am fost si eu la doua luni, dar cu rabdare si plimbari dese uite ca acum abia astept sa fiu scos la o plimbarica, desi trebuie sa recunosc ca daca nu-mi pune mami zgarduta fermecata ( cea de forta) trag si acum ca un apucat.
 Pup nasucul tau micut si dulce si abia astept sa aud povestioare noi  Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

iti multumesc mult .. mami zice ca am niste labute gigantice Smiley) pe mine mami ma plimba si cu zgarda si cu ham dar eu sunt mai nebun asa de fel cred ca lam mostenit pe taticul meu ca mamica  buna nu e asa rea ca mine ,dar nehh eu sunt baietel si trebuie sa fiu mai cu mot Smiley) pe tine cu ce tea invatat mamica ta sa te plimbi frumos cand erai micut?:*

Taz 23
Hero Member

« Reply #6 on: December 29, 2012, 06:01:33 PM »

Salut  taz  noi suntem Zeus si Mache si Richi  si suntem născuți  pe 6 octombrie  ca tine .
am învățat comanda sezi și mersul in lesa  si ești foarte draguț >

iti multumesc . voi prindeti  mai repede ca mine ,eu stiu decat sezi ,iar mersul in lesa inca il exersez Wink niste poze cu cei trei crai Smiley))) ?

Ralucag
Hero Member

« Reply #7 on: December 29, 2012, 06:27:23 PM »

Daca ne place de tine? Pfiuuuu, esti ADORABIL!  Roll Eyes Neaahhh, laboantele tale sunt exact ca ale noastre! Nu-i asa baieti? Adica o sa porti si tu tot 44 la laboanta!  Tongue Pupam nasucul tau ala frumos! Si nu te mai grabi sa le inveti pe toate asa deodata! Eu le-am invatat cand eram mai maricel. Nici acum, la aproape 2 anisori nu ascult toate comenzile. Si stiu doar 3   LOL Tu ai grija sa faci multe nazdravanii, da!  Wink
Taz 23
Hero Member

« Reply #8 on: December 29, 2012, 06:31:16 PM »

o sa fac cat mai multe,oricum mami mi le accepta pe toate Wink .. iti multumesc pentru complimente :* ..toata lumea zice ca am labutele marii si mi le admira .mie unu imi convine  cui nu ii place sa fie rasfatat Wink Si tu esti mare si frumos :d

maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #9 on: December 29, 2012, 06:32:20 PM »

Bine ai venit Taz !! Smiley
 Eu ti-am urat mai tarziu ca am fost ocupat ......sa mai fac niste boacane , desi am 2 anisori .

Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
Taz 23
Hero Member

« Reply #10 on: December 29, 2012, 06:34:39 PM »

Bine ai venit Taz !! Smiley
 Eu ti-am urat mai tarziu ca am fost ocupat ......sa mai fac niste boacane , desi am 2 anisori .

multumesc :d tu esti baietel mare. si f frumos daca esti catelusul de la avatar .. sper sa ma fac si eu ca tine Wink

maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #11 on: December 29, 2012, 06:39:36 PM »

Multumesc ! Kiss Kiss da , eu sunt ! Ma cheama Athos , zis si Nebunici , ca fac numai prostii.
Tu sa fii cuminte , dar dupa cat am citit , semeni cu mine , ca si eu muscam tot ce prindeam . Drac
Spune-i mamicii tale ca in curand o sa poarte haine de lucru , atunci cand iese la joaca cu tine.Asta daca nu vrea sa planga dupa tricoul preferat cum facea a mea . LOL

Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
Ralucag
Hero Member

« Reply #12 on: December 29, 2012, 06:44:13 PM »

Daaaa si mami la fel! Face pe suparata cateva secunde si la urma o umfla rasul! Ea crede ca nu ma prind! Mami imi povesteste ca atunci cand eram micut, numai urechile si laboantele erau de mine!  LOL Cu siguranta vei fi un frumos, ca noi  asa suntem! Frumosi de mama mama! Athosel, ce tot zici tu acolo! Lasa baiatul sa faca nebunii, ca doar nu-i bichon, sa-l pui in vitrina!
Taz 23
Hero Member

« Reply #13 on: December 29, 2012, 06:45:25 PM »

Multumesc ! Kiss Kiss da , eu sunt ! Ma cheama Athos , zis si Nebunici , ca fac numai prostii.
Tu sa fii cuminte , dar dupa cat am citit , semeni cu mine , ca si eu muscam tot ce prindeam . Drac
Spune-i mamicii tale ca in curand o sa poarte haine de lucru , atunci cand iese la joaca cu tine.Asta daca nu vrea sa planga dupa tricoul preferat cum facea a mea . LOL

imi pare bine athos  eu sunt taz :d ..mi se mai zice si țîca sau junior Smiley) ca sunt cel mai mic de acasa :d  .. cred ca si-a dat seama deja ca musc cam rau .eu spera sa ma fac cuminte :d dar ma mai gandesc Smiley)

Taz 23
Hero Member

« Reply #14 on: December 29, 2012, 06:48:52 PM »

Daaaa si mami la fel! Face pe suparata cateva secunde si la urma o umfla rasul! Ea crede ca nu ma prind! Mami imi povesteste ca atunci cand eram micut, numai urechile si laboantele erau de mine!  LOL Cu siguranta vei fi un frumos, ca noi  asa suntem! Frumosi de mama mama! Athosel, ce tot zici tu acolo! Lasa baiatul sa faca nebunii, ca doar nu-i bichon, sa-l pui in vitrina!

Smiley))) nu cred ca am loc in vitrina Smiley  si mami mea incerca sa ma evite cand fac prosti dar eu cum am un farmec aparte se inmoaie repede si incepe sa rada ..  suntem noi foarte smecheri :d:x

Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 41   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof