|
Taz 23
|
 |
« on: December 29, 2012, 04:07:43 PM » |
|
Salutare la toti  Ma numesc Taz .. mam nascut pe data de 6 octombrie , am 2 luni jumate . Cand am fost in vizita la veterinar m-au cantarit si ghici ce am 7 kg 200 cred ca acum am mai mult dar e bine .. Nu sunt un baietel asa cuminte ,sunt cam raut de fel si musc de maini si picioare , dar o sa invat eu ce si cum , ce e voie si ce nu cu putiin ajutor .. Am reusit sa invat si o comanda ( adica sezi ) .. Am ridicat deja cat de cat si urechile .. :d
|
|
|
|
|
Cainele, singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei
|
|
|
|
Taz 23
|
 |
« Reply #1 on: December 29, 2012, 04:15:05 PM » |
|
sper sa va placa de mine :d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limanezul
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: December 29, 2012, 04:44:43 PM » |
|
Salut taz noi suntem Zeus si Mache si Richi si suntem născuți pe 6 octombrie ca tine . am învățat comanda sezi și mersul in lesa si ești foarte draguț >
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taz 23
|
 |
« Reply #3 on: December 29, 2012, 04:50:43 PM » |
|
va multumesc .. si eu stiu sezi .cu mersul in lesa e mai greu ,imi puteti da si mie un sfat ?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taz 23
|
 |
« Reply #5 on: December 29, 2012, 05:57:42 PM » |
|
iti multumesc mult .. mami zice ca am niste labute gigantice  ) pe mine mami ma plimba si cu zgarda si cu ham dar eu sunt mai nebun asa de fel cred ca lam mostenit pe taticul meu ca mamica buna nu e asa rea ca mine ,dar nehh eu sunt baietel si trebuie sa fiu mai cu mot  ) pe tine cu ce tea invatat mamica ta sa te plimbi frumos cand erai micut?:*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taz 23
|
 |
« Reply #6 on: December 29, 2012, 06:01:33 PM » |
|
Salut taz noi suntem Zeus si Mache si Richi si suntem născuți pe 6 octombrie ca tine . am învățat comanda sezi și mersul in lesa si ești foarte draguț >
iti multumesc . voi prindeti mai repede ca mine ,eu stiu decat sezi ,iar mersul in lesa inca il exersez  niste poze cu cei trei crai  ))) ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ralucag
Hero Member

|
 |
« Reply #7 on: December 29, 2012, 06:27:23 PM » |
|
Daca ne place de tine? Pfiuuuu, esti ADORABIL!  Neaahhh, laboantele tale sunt exact ca ale noastre! Nu-i asa baieti? Adica o sa porti si tu tot 44 la laboanta!  Pupam nasucul tau ala frumos! Si nu te mai grabi sa le inveti pe toate asa deodata! Eu le-am invatat cand eram mai maricel. Nici acum, la aproape 2 anisori nu ascult toate comenzile. Si stiu doar 3  Tu ai grija sa faci multe nazdravanii, da!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taz 23
|
 |
« Reply #8 on: December 29, 2012, 06:31:16 PM » |
|
o sa fac cat mai multe,oricum mami mi le accepta pe toate  .. iti multumesc pentru complimente :* ..toata lumea zice ca am labutele marii si mi le admira .mie unu imi convine cui nu ii place sa fie rasfatat  Si tu esti mare si frumos :d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #9 on: December 29, 2012, 06:32:20 PM » |
|
Bine ai venit Taz !!  Eu ti-am urat mai tarziu ca am fost ocupat ......sa mai fac niste boacane , desi am 2 anisori .
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
|
Taz 23
|
 |
« Reply #10 on: December 29, 2012, 06:34:39 PM » |
|
Bine ai venit Taz !!  Eu ti-am urat mai tarziu ca am fost ocupat ......sa mai fac niste boacane , desi am 2 anisori . multumesc :d tu esti baietel mare. si f frumos daca esti catelusul de la avatar .. sper sa ma fac si eu ca tine 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #11 on: December 29, 2012, 06:39:36 PM » |
|
Multumesc !  da , eu sunt ! Ma cheama Athos , zis si Nebunici , ca fac numai prostii. Tu sa fii cuminte , dar dupa cat am citit , semeni cu mine , ca si eu muscam tot ce prindeam .  Spune-i mamicii tale ca in curand o sa poarte haine de lucru , atunci cand iese la joaca cu tine.Asta daca nu vrea sa planga dupa tricoul preferat cum facea a mea . 
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
Ralucag
Hero Member

|
 |
« Reply #12 on: December 29, 2012, 06:44:13 PM » |
|
Daaaa si mami la fel! Face pe suparata cateva secunde si la urma o umfla rasul! Ea crede ca nu ma prind! Mami imi povesteste ca atunci cand eram micut, numai urechile si laboantele erau de mine!  Cu siguranta vei fi un frumos, ca noi  asa suntem! Frumosi de mama mama! Athosel, ce tot zici tu acolo! Lasa baiatul sa faca nebunii, ca doar nu-i bichon, sa-l pui in vitrina!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taz 23
|
 |
« Reply #13 on: December 29, 2012, 06:45:25 PM » |
|
Multumesc !  da , eu sunt ! Ma cheama Athos , zis si Nebunici , ca fac numai prostii. Tu sa fii cuminte , dar dupa cat am citit , semeni cu mine , ca si eu muscam tot ce prindeam .  Spune-i mamicii tale ca in curand o sa poarte haine de lucru , atunci cand iese la joaca cu tine.Asta daca nu vrea sa planga dupa tricoul preferat cum facea a mea .  imi pare bine athos eu sunt taz :d ..mi se mai zice si țîca sau junior  ) ca sunt cel mai mic de acasa :d .. cred ca si-a dat seama deja ca musc cam rau .eu spera sa ma fac cuminte :d dar ma mai gandesc  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taz 23
|
 |
« Reply #14 on: December 29, 2012, 06:48:52 PM » |
|
Daaaa si mami la fel! Face pe suparata cateva secunde si la urma o umfla rasul! Ea crede ca nu ma prind! Mami imi povesteste ca atunci cand eram micut, numai urechile si laboantele erau de mine!  Cu siguranta vei fi un frumos, ca noi  asa suntem! Frumosi de mama mama! Athosel, ce tot zici tu acolo! Lasa baiatul sa faca nebunii, ca doar nu-i bichon, sa-l pui in vitrina!  ))) nu cred ca am loc in vitrina  si mami mea incerca sa ma evite cand fac prosti dar eu cum am un farmec aparte se inmoaie repede si incepe sa rada .. suntem noi foarte smecheri :d:x
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|