Forum ciobanesc german
September 15, 2017, 09:16:39 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Probleme cu urinarea  (Read 3731 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Cretu.bv95
Hero Member

Tot ce iubesc mai mult :X

« on: January 07, 2013, 02:45:45 PM »

Pana acum 1 saptamana catelusha mea Kara in varsta de 7 luni, nu avea problem cu urinarea...
Insa acum, mereu cand ies cu ea afara, se urineaza in casa, noaptea spre dimineata la fel, sau cand trebuie sa iasa afara mereu....
Afara urineaza ori foarte mult din prima urinare, ori in mai multe reprise cate putin
Ce ar putea fi ? Posibil de la prea multe lichide ?

Cretu
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #1 on: January 07, 2013, 05:43:11 PM »

Poate bea multe lichide si nu o scoti destul de des sau poate are o problema medicala.
Cretu.bv95
Hero Member

« Reply #2 on: January 07, 2013, 06:36:02 PM »

pai ea foarte multa apa, cel putin cand noi mancam... bea foarte multa apa... cred ca se ofitca ca nu ii dam si ei...sa zicem asa.. si bea parca in prostie... Nu e bine sa ii iau apa, nu ?

Cretu
freddy25
Hero Member

« Reply #3 on: January 07, 2013, 07:09:32 PM »

Apa trebuie sa aiba la discretie. Probabil e cald la voi in casa si pentru a se racori bea mai multa apa. Scoate-o afara tarziu in noapte. inainte sa te bagi in pat si dimineata devreme. Un catel de 7 luni nu se poate tine mai mult de 5-6 ore. Abia dupa un an, chiar un an si jumatate se poate tine mai mult dar nici asa nu e bine ca risca sa faca pietre la vezica daca nu e scos la urinat de 4-5 ori pe zi
Cretu.bv95
Hero Member

« Reply #4 on: January 07, 2013, 09:16:05 PM »

Multumesc mult... O sa fac tot posibilul, dar daca acum face asa, la vara cum o sa faca ?:O

Cretu
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #5 on: January 07, 2013, 11:54:22 PM »

pana la vara mai creste! Wink Nici nu ai sa-ti mai amintesti tu de problema asta! Wink

I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
Cretu.bv95
Hero Member

« Reply #6 on: January 08, 2013, 12:54:58 AM »

sper... pentru ca prin august septembrie a avut problem cu caldura... La noi sunt in jur de 30-40 de grade vara:(

Cretu
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #7 on: January 08, 2013, 12:58:21 AM »

poate ar trebui sa te muti mai la nord? Wink

I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
Cretu.bv95
Hero Member

« Reply #8 on: January 08, 2013, 01:00:17 AM »

nu am posibilitatea... plus ca aici gasesc mai usor de munca pentru varsta mea... ca sa pot sa o cresc pe Kara asa cum imi doresc, singur, fara ajutorul nimanui

Cretu
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #9 on: January 08, 2013, 01:03:47 AM »

eu am glumit, Vlad...La mine nu-i foarte cald vara, dar ca sa-i fie mai usor am cumparat o bandana, care are inauntru niste cristale... tin banadana in apa rece jumatate de ora inainte de plecare si cristalele absoarb apa si se transforma intr-un gel, care se mentine racoros la gatul lui pentru cateva ore. Sigur trebuie sa gasesti asa ceva si tu...e practic pentru zilele fierbinti de vara!

Cretu.bv95
Hero Member

« Reply #10 on: January 08, 2013, 01:05:43 AM »

o sa caut... nu vreau sa am problem cu ea, desi vara stam mai mult seara afara si ne jucam, pentru ca in cursul zilei e foarte cald.... Smiley) Numai la mare ce ii place Smiley) si nu are problem cu caldura

Cretu
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #11 on: January 08, 2013, 02:54:04 PM »

o sa caut... nu vreau sa am problem cu ea, desi vara stam mai mult seara afara si ne jucam, pentru ca in cursul zilei e foarte cald.... Smiley) Numai la mare ce ii place Smiley) si nu are problem cu caldura
Asa este bine,sa o scoti dimineata si seara pe racoare...asta nu inseamna ca nu o scoti si ziua de cateva ori sa-si faca nevoile.
Cretu.bv95
Hero Member

« Reply #12 on: January 08, 2013, 09:44:20 PM »

Smiley) pai nu am spus asta, iese si la pranz..  in general iese de cel putin 4 ori pe zi... daca imergem la mare, nu prea mai iese seara k e obosita

Cretu
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: