Forum ciobanesc german
October 12, 2016, 03:46:46 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Un filmulet interesant  (Read 3268 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
freddy25
Hero Member

« on: January 13, 2013, 01:37:18 AM »

Am dat azi din intamplare peste acest filmulet pe youtube despre evolutia (nu intotdeauna ) in bine a raselor de caini in decursul anilor.Se numeste extrem dog breeding
www.youtube.com/watch?v=Hex00WjSobE
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #1 on: January 13, 2013, 07:58:20 PM »

din punctul meu de vedere are 100% dreptate. Dar ce stiu eu?

I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
vivat
Hero Member

LARS şi UZZY

« Reply #2 on: January 14, 2013, 11:10:06 AM »

Laughing Laughing Laughing Laughing Mie mi-au plăcut ăia de vânătoare cu plete de rockeri!  Laughing Laughing Laughing În fine, nu sunt crescător, nu mă pricep, nu mă bag dar ... parcă totuși ceva nu e-n regulă. Ce mi-a sărit în ochii mei de necunoscător sunt pekinezii actuali (pekingese, cum era prezentat în film), ăștia din care are orice bătrânică (ca mine), par destul de apropiați de cum ar fi fost străbunicii lor  Cheesy. Despre  mai bine nu zic nimic
paulo25
Newbie
*

« Reply #3 on: March 22, 2013, 04:16:08 PM »

E interesant si totodata, un semn de prevenire pentru ciobanesti. Eu am primit cadou un pui chiar dupa ce am absolvit un curs de dresaj de caini. Ma gandeam sa imi deschidun centru de dresaj caini. Imi doresc foarte tare un blog pentru asta despre care sa scriu, pentru ca sunt sigura ca vor fi multi oameni interesati de articole despre psihologia animalului si nu numai. Am o rugaminte, totusi. Vreau sa imi fac gazduirea site-ului(blog-ului) la firma Claus Web. stiu ca sunt o echipa serioasa, din recomandarile pe care le-am primit catre ei, insa o parere in plus si, poate a unui cunoscator nu mi-ar strica. Stie cineva?
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #4 on: March 29, 2013, 10:37:35 AM »

Iata un film cu un mascul super titrat, foarte frumos, cu multe monte. Priviti ce prestatie are! Mie mi se pare foarte slab, fara vlaga, moale, nesigur pe el. Muscatura e slaba, nu e cu toata gura.Nu stiu ce s-ar fi intamplat daca atentatorul ar fi fost mai " agresiv". Atentie! Nu vreau sa deschid polemici aici. Vreau doar sa vada si cei mai putin informati ca un caine de show e caine de show, adica prestatia lui acolo este "suficienta". Pana la " bine"  sau " foarte bine" mai e. Repet, a nu se veni cu comentarii rautacioase, gratuite.

http://www.youtube.com/watch?v=Px2vks6nLJU
dorutzu
Hero Member

Remo & Vanilly

« Reply #5 on: March 29, 2013, 12:39:07 PM »

...si masculul asta tot din linie de show e...http://www.youtube.com/watch?v=D9a2vGMl7pM

"Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare,nu te va musca.Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre un caine si un om."
dorutzu
Hero Member

Remo & Vanilly

« Reply #6 on: March 29, 2013, 12:45:54 PM »

si inca un filmulet:......http://www.youtube.com/watch?v=VJ_mP3wzgLM

"Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare,nu te va musca.Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre un caine si un om."
dorutzu
Hero Member

Remo & Vanilly

« Reply #7 on: March 29, 2013, 01:03:37 PM »

hora@:   "Comentarii rautacioase" ai facut tu,prin "caine de show e caine de show",asa ca, hai sa nu generalizam. Lips Sealed  Wink

bengy
Sr. Member

« Reply #8 on: March 29, 2013, 01:36:26 PM »

Pentru un caine de show,atacul lui Furbo e chiar ok.E o diferenta mare si de gabarit intre cei doi caini( Furbo -Nexx) de aceea nu e asa spectaculos atacul lui Furbo in comparatie cu cel al lui Nexx...si mai e ceva tipul de antrenament.Cei de la Bohemia merg pe paza si protectie,Furbo trebuie sa faca atacul si sa miste foarte bine in ring.Sunt lucruri diferite ,proprietarul cainelui alege ce doreste.Macar de ar face toti cainii de show atacul ca Furbo......parerea mea.
CristiBurlacu
Hero Member

« Reply #9 on: March 29, 2013, 02:13:55 PM »

Aici sunt de acord. E greoi Furbo, de aceea pare moale. Scutura tot timpul cat are priza pe manson, mai ciupeste dupa ce lasa. Sunt intradevar caini de show care fac atac slab, dar sunt si care fac atac bun. Inox vom Valtenberg de exemplu imi place cum face atacul.
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #10 on: March 30, 2013, 12:12:15 AM »

Clipul cu Nexx e arhicunoscut. Chiar vroiam sa postez din nou link-ul cu el (am mai fost pus o data, pe alt topic).  Din pacate asta e un caz singular prezentat pe forum. Cum spunea si bengy, si eu mai sus, pentru un caine de show se accepta (ma refer la Furbo). Problema e ca se cam tot scade stacheta la capitolul asta. Furbo nu e doar greoi (fie vorba intre noi, nici asta nu e in regula!), are o muscatura slaba. Probabil ca daca atentatorul ar fi smucit mai tare, i-a fi smuls mansonul sau l-ar fi inhibat. De fapt prestatia asta nu tine doar de dresaj. Tine, poate mai mult, de temperament. Un caine care ataca in felul asta tradeaza un temperament limfatic, greoi, cu reactii slabe sau cel putin intarziate in cazul unei situatii reale. Nu am zis "caine de show"din rautate. Si eu am caine de show. Aceasta este insa directia in care se face selectia, sau o parte din ea, la show. Cainii sa aiba o anumita culoare si sa arate intr-un anumit fel. Tare mi-e teama insa ca sunt exclusi caini care nu se incadreaza cerintelor de culoare dar au un temperament foarte bun. Ca Furbo sunt multi. Si ca Nexx sunt multi, probabil, dar nu sunt promovati. Sau nu i-am vazut eu. Ramane de vazut ce directie adopta nemtii, ei dau "ora exacta".

Eu o sa mai caut filmulete si o sa le postez, in masura in care mi se pare ca sunt graitoare, intr-un fel sau altul.
Chiar daca sunt probleme, nu trebuie sa le bagam sub pres, ca nu rezolvam nimic, din contra. Eu personal sunt interesat sa discut cu oameni care inca mai cred ca ciobanescul german de show mai poate fi considerat caine utilitar, nu doar de companie sau de prezentat in show, si care vor sa creasca cg de show si dupa criteriul utilitatii (paza, protectie, urma, insotire nevazatori, etc), nu doar al culorii si hiperangulatiei.
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #11 on: March 30, 2013, 12:26:56 AM »

Vizionare placuta. Sunt si masculi de show printre ei.

http://www.youtube.com/watch?v=TDShG8qfeNg
bengy
Sr. Member

« Reply #12 on: March 30, 2013, 01:03:12 AM »

Un caine lucrat pe manson ,eu zic ca in realitate daca primeste o lovitura tare ,adevarata (pumn , picior) da imediat inapoi ,asta indiferent daca el face un atac mai moale sau are un atac beton...nu zic ca nu sunt si exceptii.Eu zic ca e mai complicata treaba ,iar aici pe forum sunt niste baieti mult mai priceputi decat mine ,poate ne ajuta si ei cu niste pareri...... Wink

Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #13 on: March 30, 2013, 01:11:36 AM »

Exact asta imi doresc si eu
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #14 on: March 30, 2013, 10:44:47 AM »

Un caine lucrat pe manson ,eu zic ca in realitate daca primeste o lovitura tare ,adevarata (pumn , picior) da imediat inapoi ,asta indiferent daca el face un atac mai moale sau are un atac beton...nu zic ca nu sunt si exceptii................

Sunt foarte multi caini care primesc lovituri dure atunci cand au priza facuta si nu numai ca nu dau inapoi sau nu lasa priza, ci chiar strang cu mai mare forta si scutura nervos mansonul.
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: