Forum ciobanesc german
January 15, 2013, 10:02:58 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Baie la Ciobanesc German  (Read 123 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
freddy25
Hero Member

« on: January 13, 2013, 06:56:33 PM »

La ce interval de timp e recomandabil sa fie imbaiat un  javascript:void(0); Am avut de curand o disputa cu cineva care sustinea ca poate fi imbaiat oricat de des cu un sampon bun iar eu sunt de parere ca nu mai des de o luna si jumatate. Cum e corect?
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #1 on: January 13, 2013, 08:26:33 PM »

Ideal ar fi sa nu-l speli cu sampon niciodata! Ei au secretiile lor naturale in blana si piele, ca un strat de protectie si care de fapt ajuta sa se curete de la sine blana. O baie in lac este tot ce au ei nevoie. Chimicalele distrug in timp secretiile naturale ale pielii si blanei lor. Deci cu cat mai des spalat, cu atat mai repede se duce protectia naturala. pentru ca noi ii crestem ca si animale de companie, eu as spune ca odata, maxim de doua ori pe an este suficient sa-l samponezi! Pe albul meu nu l-am mai samponat din august, cand l-a parfumat sconcsul! Si are blana alba, moale, stralucitoare! Si nu miroase deloc urat. sau m-am obisnuit eu cu mirosul? Laughing

I'm on guard!
salvanim
freddy25
Hero Member

« Reply #2 on: January 13, 2013, 10:45:41 PM »

Nu cred ca te-ai obisnuit. Nici a mea nu miroase desi nu i-am facut baie de multisor. In schimb schnauzerul trebuie neaparat imbaiat periodic ca miroase a caine. Poate fiindca nu e castrat, ma gandesc eu. Cateaua e sterilizata de cand era de 7 luni. In prima zi cand am adus-o in casa, avea vreo 2luni, i-am facut baie cu sampon si in cateva ore s-a umplut de bubite. De atunci o spal doar cu apa calduta dar am grija s-o perii zilnic.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #3 on: Yesterday at 12:54:23 AM »

Poate pentru ca e sterilizat? dar nu! Ca eu abia l-am deposedat de bijuterii, in vara! Nici inainte nu mirosea! doar can e ud si dupa o baie in ocean...atunci miroase ...a caine! Wink

I'm on guard!
pelerinul42
Newbie
*

Targoviste-DB

« Reply #4 on: Yesterday at 01:14:10 AM »

La ce interval de timp e recomandabil sa fie imbaiat un  javascript:void(0); Am avut de curand o disputa cu cineva care sustinea ca poate fi imbaiat oricat de des cu un sampon bun iar eu sunt de parere ca nu mai des de o luna si jumatate. Cum e corect?
pai ar fi bine sa lasi disputele. cateodata am observat esti si ironic.
daca ti ar raspunde un crescator batran ar zice asa ca atunci cand e pui il speli cam la 2 luni, iar peste 1 an de 2 ori pe an.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #5 on: Yesterday at 01:16:45 AM »

pai ar fi bine sa lasi disputele, cateodata am observat esti si ironic.
Freddy25? Niciodata!

I'm on guard!
pelerinul42
Newbie
*

Targoviste-DB

« Reply #6 on: Yesterday at 01:21:55 AM »

Freddy25? Niciodata!
cine stie poate ma insel eu, parca am vazut un raspuns de al lui care ii raspundea unuia la misto.
aici suntem sa ne ajutam unul pe celalalt nu sa avem dispute intre noi sau contre.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #7 on: Yesterday at 01:25:01 AM »

Nuuuuu, ai inteles gresit! Freddy este pasnic si oricand poti pune baza in raspunsurile lui!

I'm on guard!
freddy25
Hero Member

« Reply #8 on: Yesterday at 03:53:20 AM »

Nu tin minte sa fi avut vreo disputa cu cineva de pe forum. Doar daca ar fi spus vreo gogomanie. Discutia despre imbaiatul ciobanestilor germani am avut-o in afara forumului. Si chiar as vrea sa stiu sigur cum e mai bine. Nu e o intrebare pusa la misto.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof