Forum ciobanesc german
January 26, 2013, 06:21:08 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: O idee..un sfat...  (Read 713 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
issabelle
Newbie
*

« on: January 20, 2013, 08:49:05 PM »

Buna seara tuturor!!! Tongue Sunt noua aici pe forum si as avea nevoie de un sfat. Am avut un ciobanesc german , o fetita superba, care insa m-a parasit in 2007 la 14 ani..Tatal meu este fost politist de frontiera si a adus micutza in casa cand avea doar 2 luni..a fost dragoste la prima vedere:X:X:X a fost dresata si era foarte sociabila si inteligenta...Cand am pierdut-o, nu am mai avut puterea sa imi iau alt catel..am iubit-o enorm. Asta vara insa, prietenul meu mi-a facut cadou un puiut de pitbull. Acum are 7 luni. E un dulce si e chiar cuminte, nu ma asteptam sa fie atat de iubitor si ascultator. Insa parca mi-as dori sa ii iau o fetita Cheesy si m-am gandit din nou la o femela de  . Locuiesc la curte, nu se pune problema de experienta, sau ca nu as putea intretine doi caini, insa imi este teama..Cum va reactiona ea, daca noi deja avem un caine? Se vor accepta oare reciproc? Imi doresc foarte mult acea catelusa... Ce parere aveti? Sa imi iau sau nu ? As dori un raspuns...Care ar fi avantajele si dezavantajele? Multumesc!
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #1 on: January 21, 2013, 12:56:51 PM »

Cu ea nu o sa ai probleme dar cu celalalt ma tem ca vei avea; daca erau crescuti de mici impreuna era mult mai bine dar tinand cont ca pitbull este o rasa agresiva cu alti caini,iti da de gandit. Oricum daca vrei sa iei femela o sa trebuiasca s-o sterilizezi. Cum se comporta el acum cu alti caini? testeaza-l si vezi daca accepta si alti caini si apoi sa iei catelusa. Cunosc pe cineva care are o femela pitbull si una cg si n-au probleme dar au crescut de la 3 luni amandoua.
salvanim
issabelle
Newbie
*

« Reply #2 on: January 21, 2013, 06:46:56 PM »

In primul rand multumesc de raspuns! Tongue . Ca sa iti rasp la intrebare el cu femelele nu are nici o problema. Avem o vecina cu o femela doberman de 1 an si se joaca pana cad lati amandoi. El are o problema doar daca un mascul da semne de agresivitate. In rest ii ignora.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #3 on: January 22, 2013, 12:25:56 PM »

Dar cu femela doberman nu cumva o cunoaste de cand era mai mic? incearca sa-l lasi sa ia contact cu femele necunoscute . Oricum daca vrei sa-ti iei femela cg ia-ti cat mai repede cat este si el pui.
freddy25
Hero Member

« Reply #4 on: January 22, 2013, 06:20:55 PM »

Si obligatoriu unul din ei, daca nu si amandoi vor trebui sterilizati.
DoarIce
Newbie
*

« Reply #5 on: January 24, 2013, 12:28:39 AM »

Buna ! Sunt sigur ca nu vei avea probleme daca ii aduci o femela , ba chiar va fi mai vesel  Wink . Un pitbull nu e un monstru , in plus la 7 luni este inca un pui , care daca e bine socializat nu ar trebui sa ai probleme cu el nici daca ai lua un alt mascul .
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof