Forum ciobanesc german
January 27, 2013, 07:45:26 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: am nevoie de un sfat,o opinie va rog
sanatate - 0 (0%)
general - 0 (0%)
Total Voters: 0

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: este cumva un doctor pe forum pls...  (Read 628 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
loredana21
Newbie
*

Afra

« on: January 23, 2013, 02:44:09 PM »

Undecided buna am o catelusa de 9 luni si cam de 1 luna i-au aparut 2 eczeme sa zic asa(una in partea frontala si cealalta in zona botului) ,2 zone lipsite de par de dimensiune redusa 1 cm ,ea nu sa scarpinat niciodata acolo.am fost cu ea la veterinar si mia spus ca nu e nimic si mia dat Fungoral crema sa o ung de 2 ori pe zi.dar acum observ ca eczema din zona botului se extinde e de culoare roz.cealalta nu sa extins dar uneori are putin sange ffff putin acolo si e o zona uscata.eu locuiesc in austria si momentan chiar nu am bani sa merg din nou la veterinar,sper ca in cateva saptamani.va rog ajutati-ma ce credeti ca ar putea fi?s-ar putea transmite si la om..va rog credeti ca e ceva grav? oare ce as-i putea face pana o sa o pot duce la veterinar Cry
loredana21
Newbie
*

Afra

« Reply #1 on: January 23, 2013, 03:03:25 PM »

ma iertati ca tot intreb dar nu stie nimeni ce ar putea fi sunt foarte ingrijorata.....
salvanim
Matrix
Newbie
*

do your best

« Reply #2 on: January 23, 2013, 03:07:41 PM »

In primul rand ce mananca ? Sunt alimente de la care CG ul face eczeme practic peste noapte, ai schimbat ceva in alimentatie?

Andreea
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #3 on: January 23, 2013, 03:08:45 PM »

Nu scrie acelasi mesaj pe toate topicurile.... Nu are sens. Sunt medici pe forum care probabil la ora asta lucreaza. Cu siguranta vei primi niste raspunsuri si indrumari, dar cel mai sigur este sa ajungi la un veterinar care sa-l examineze la cabinet. Incearca sa postezi niste poze cu zona afectata.
Parerea mea este ca nu exista pericolul transmiterii la om. Exemele pot fi de orice natura, nu avem de unde sa stim fara sa vedem. Poate Ariana, care este moderator la sectiunea asta, te ajuta mai tarziu.
loredana21
Newbie
*

Afra

« Reply #4 on: January 23, 2013, 03:10:58 PM »

pai cred ca da .defapt cam de o luna iam schimbat mancare nu ii mai dau royal canin acum ii dau brekkies .poate ca e din cauza asta.mancarea care io dau acum i place ff mult si mananca mult din ea.o sa io schimb ms ff mult de raspuns poate ca asta e problema nu stiam ca pot aparea eczeme din cauza mancarii.
loredana21
Newbie
*

Afra

« Reply #5 on: January 23, 2013, 03:12:52 PM »

mersi mult de raspuns dar sunt ingrijorata ,imi iubesc ff mult catelul si nu vreau as o neglijez.as-i vrea sa pun niste poze dar din pacate nu stiu cum sa le pun
loredana21
Newbie
*

Afra

« Reply #6 on: January 23, 2013, 03:30:24 PM »

am reusit sa pun pozele. Smiley

* Untitled-1 copy.jpg (50.36 KB, 960x1038 - viewed 29 times.)
loredana21
Newbie
*

Afra

« Reply #7 on: January 23, 2013, 03:32:40 PM »

Smiley

* Untitled-2 copy.jpg (43.16 KB, 840x456 - viewed 27 times.)

* Untitled-2 copy.jpg (43.16 KB, 840x456 - viewed 18 times.)
raduro
Full Member

" si vis pacem para bellum ! "

« Reply #8 on: January 23, 2013, 03:44:24 PM »

Pot sa fie sute de medici pe forum, dar in acest caz rezolvi problema direct  la Cabinetul Veterinar unde Doctorul vede cainele live. Sunt  convins ca si doctorii de pe forum  tot spre cabinetul veterinar te-ar indruma. Toate cele bune !
loredana21
Newbie
*

Afra

« Reply #9 on: January 23, 2013, 03:58:26 PM »

stiu doar veterinarul poate rezolva problema,doar ca eu ma aflu in austria si aici e destul de costisitor ,asa ca nu pot merge la dr decat in cateva saptamani.ma intrebama daca pot primi ceva sfaturi.ms de rep.
freddy25
Hero Member

« Reply #10 on: January 23, 2013, 05:14:55 PM »

Cumpara Veteusan de la farmacia veterinara si da-l pe zonele afectate. Decat sa stea bietul caine cateva saptamani asa mai bine il dai cu solutia asta care e buna pentru mai multe chestii, avand inclusiv actiune anti prurit. Cauta si da-i bobite cu miel. Vezi daca gasesti Brit Care sau Acana miel si mar.
loredana21
Newbie
*

Afra

« Reply #11 on: January 23, 2013, 05:25:03 PM »

mersi de sfat Wink
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof