Forum ciobanesc german
October 19, 2016, 04:18:57 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Pui la varsta de 2 luni jumate...  (Read 8255 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
CoToY
Newbie
*

« on: January 28, 2013, 10:55:16 PM »

Sunt fericitul posesor al unui pui de  de aproximativ 10 zile,dar am avut unele probleme cu el:de unde l'am luat a fost cam neglijat,neingrijit,a fost muscat de botic de un catelus mai mare de varsta ca el,a doua zi dupa primu vaccin a facut parvoviroza,am facut tratament a scapat si acuma este bine,plus ca e cam rahitic si cam slabut pt varsta lui(mentionez ca atunci cand a facut parvoviroza timp de 3 zile nu a avut voie sa manance nimic si nici apa nu a avut voie,doar perfuzii si atat)si atunci a slabit mult.l'am cantarit ieri si are 4 kg,oricum vad ca a inceput sa ia in greutate.ce vroiam sa va intreb...ca sunt nou in cresterea  si as vrea sa aflu si eu unele lucruri,postez aici din lipsa de timp(mentionez ca lucrez pe ambulanta si in acelasi timp vreau sa invat pt admiterea la facultatea de medicina si nu mai am timp sa ma documentez asa mult despre  )de aceea am apelat la voi si la spiritu vostru de ajutor;am vreo doua trei intrebari pentru voi si as vrea daca se poate sa ma ajutati si pe mine:
1.La varsta asta catelusu meu,pe nume Tano are deja urechile drepte,defect sau avantaj?
2.Mi se pare cam mic pt varsta lui,cam ce inaltime ar trebuii sa aiba si ce greutate?
3.Este ciobanesc german de lucru?
Va multumesc pentru timpu acordat!
CoToY
Newbie
*

« Reply #1 on: January 28, 2013, 10:55:49 PM »

nu am reusit sa adaug poze:(....nush dc nu ma lasa:(
CoToY
Newbie
*

« Reply #2 on: January 28, 2013, 10:59:29 PM »

http://imageshack.us/photo/my-images/33/27012013098.jpg/   asta e o poza cu Tano!
CoToY
Newbie
*

« Reply #3 on: January 28, 2013, 11:17:05 PM »

pfffff.....sa inteleg ca nu este nimeni pe aici?un raspunde ceva...?va multumesc
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #4 on: January 28, 2013, 11:50:12 PM »

sa iti traisca Tano si sa fie sanatos! Daca poza este recenta, urechile inca nu mi se par ridicate definitiv, dar este pe drumul cel bun. Nu este nimic rau in a-si ridica urechile cat mai devreme. In ce priveste greutatea, ai rabdare sa-si revina putin. este in regula daca este mai slabut, chiar mai bine pentru articulatii decat sa fie peste greutate. Daca esti incepator, va trebui sa-ti faci putin timp sa te documentezi cum sa-l cresti cat mai bine si mai corect! Bafta!

I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
CoToY
Newbie
*

« Reply #5 on: January 28, 2013, 11:57:12 PM »

multumesc mult pt raspuns.poza este facuta ieri in jurul orei 11...de boala a scapat cam de vreo 3-4 zile.urechile de cand l'am luat le'a avut asa cum le vedeti in poza,dar dupa ce si'a revenit din boala urechea stanga cum te uiti la poza e putin mai mare(mai deschisa ca sa zic asa).oricum am inteles ca acolo unde a fost a fost neglijat tare,e cam rahitic si puful care trebuia sa il de'a jos nu la dat.....oricum eu fac tot ce trebuie ca piticu meu sa fie bine si sa aiba parte de tot ce are nevoie.dar asa la cum arata eu zic ca isi revine usor usor,alaltaieri si ieri a latrat pt prima oara,a inceput sa se joaca din ce in ce mai des dupa boala,si blana a capat un pic de luciu plus ca a inceput sa se schimbe.....din ce am inteles astea sunt semne bune.mai e problema mica cu el...mananca cam repede si ca nesatulu,dar mi sa spus ca nu e nimic in neregula avand in vedere ca si'a revenit si ca organismu a fost slabit ii cere sa asimilize si daia mananca asa....o sa incerc sa imi fac timp sa ma documentez despre  sper ca acuma cand o sa am liber sa pot sa citesc cate ceva.va multumesc mult pt ajutor si pt timpu acordat!
mishu65
Hero Member

« Reply #6 on: January 29, 2013, 12:03:02 AM »

Bine ca e mancacios. Trebuie sa recupereze, bine pentru el ca e ingrijit si iubit, nu uita sa-i faci si deparazitarea interna (daca nu i-au facut-o pana acum fostii proprietari). Pana la vara nici n-o sa-l recunoastem!

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
CoToY
Newbie
*

« Reply #7 on: January 29, 2013, 12:07:29 AM »

deparazitarea a facuto inainte de primu vaccin,maine ma duc sa ii iau iara pt deparazitare si pe 2 sau 3 ma duc cu el pt al doilea vaccin.fac tot ce e nevoie ca sa fie bine si sa il fac mare si frumos;)).am uitat sa mentionez ca nu are pedegree si am inteles ca e  de lucru....la prima impresie nu parea cand l'am luat,dar vad ca acuma incepe sa mai capete si el forma:)) si sa mai arate ca caine
mishu65
Hero Member

« Reply #8 on: January 29, 2013, 12:29:57 AM »

Mititelul, a fost greu incercat cu boala, da-i timp si o sa arate si mai bine

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
gabriella
Hero Member

« Reply #9 on: January 29, 2013, 12:31:52 AM »

da-i papica buna acum sa recupereze..carnutza fiarta din piept de pui si de vita..branzica dulce si bobitze super premiu..si..iubire multa  Smiley
CoToY
Newbie
*

« Reply #10 on: January 29, 2013, 12:43:12 AM »

are parte numai de ciorbita de vita special facuta pt el si bobite.are 4 mese pe zi,din care prima de dim de la 8 mancare gatita,a 2 de pe la ora 1 mancare gatita,pe la ora 17 primeste o mana de boabe si seara inca o masa gatita care o primeste undeva la ora 20...s cam atat.periat cam de 2 ori pe zi...cum am eu timp si mama.eu sper sa se recupereze cat mai repede si sa isi revina sa arate si el a  ca asa nu pare:p,dar oricum tot are parte de tratament preferential....
Alex_npt
Newbie
*

« Reply #11 on: June 28, 2013, 06:33:19 PM »

Salut CoToY si in primul rand sa iti traiasca Tano si ma bucur ca este intr-o continua dezvoltare fara probleme fata de ce ai presupus tu la inceput. Cu siguranta se va face un scump si un prieten de nadejdee.
O sa profit si eu putin de topic-ul tau si vreau sa va adresez cateva intrebari tie si celor care te-au sprijinit pana acum,si anume:
Cg meu pe care il am de aprox 18 zile nu prea mananca cum trebuie,sau poate ma insel (adica 2 pumni de hrana uscata la o masa,3 mese pe zi alternate pana acum cu orez de legume si putina ciorbita cu paine,mentionez ca hrana uscata este de la Brit si merge mai bine cu ea decat prima data cand i-am luat Pedigree fara sa stiu ca este praf ) ?
As vrea sa mai stiu daca este cg de lucru?
Si avem si noi problema cu ridicatul urechilor(vin cu poze)?
Si cu frica  cum facem(cand vede un catel cat de mic se blegajeste si baga coada intre picioare,la oameni mom daca nu cunoaste latra asa usor reticient ce sa spun)?
Si de incheiere,fiind neglijat de fostu stapan a sarit peste primul vaccin facandul doar pe al 2-lea si o pastila de deparazitare facut in prima zi de cand l-am luat urmand ca acum pe 30 sa face alt vaccin si deparazitarea externa(apropo,sa-i dau eu cu ceva impotriva puricilor acum sau sa astept deparazit. externa)Huh
Multumesc anticipat.
Cu respect!!!! ....sa auzim numai de bine despre noi si CG

* 2013.06.26.09.28.18.000.jpg (46.44 KB, 479x359 - viewed 1315 times.)

* 2013.06.26.09.38.36.jpg (42.27 KB, 388x404 - viewed 488 times.)

* 2013.06.26.09.28.30.jpg (72.53 KB, 597x449 - viewed 933 times.)
aurelian stana
LUCKY
Sr. Member

« Reply #12 on: September 12, 2014, 08:55:32 PM »

Poate cineva sa mi spuna ce greutate are un pui   la o luna,la 2 ,3...Huh?
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #13 on: September 12, 2014, 09:45:13 PM »

Vezi aici: http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,649.0.html

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
aurelian stana
LUCKY
Sr. Member

« Reply #14 on: September 17, 2014, 09:22:24 PM »

Merci mult!!!
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: