Forum ciobanesc german
February 18, 2013, 08:12:00 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Cateva intrebari C.G.  (Read 202 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Andipanda
Newbie
*

« on: February 14, 2013, 06:59:33 PM »

Buna seara. La multi ani !!! As avea cateva intrebari despre acest catel:
1. Stiu ca exista doua linii de ciobanesti germani: ciobanestii germani cu spatele curbat in jos (o linie mai noua) si ciobanestii germani cu spatele drept (o linie mai veche). Intrebarea mea: Exista diferente de talie, marime si greutate intre ciobanestii germani cu spatele curbat in jos si ciobanestii germani cu spatele drept?
2. Unde locuiesc eu in Petrosani uneori temperatura poate sa scada iarna si la -30 de grade celsius chiar daca mai rar se intampla asta. A doua mea intrebare: Ii dauneaza unui ciobanesc german sa stea doar ziua afara pe temperatura asta (-30 de grade celsius) doar ziua deoarece noaptea ii fac cusca si culcus in garaj.
Multumesc pentru raspuns.
Corbul
Full Member

Terra

« Reply #1 on: Today at 10:48:43 AM »

Salut si bine ai venit.Daca cauti pe acest site vei gasi raspunsuri la toate intrebarile tale si nu numai, venite de la oameni care cresc aceasta frumoasa rasa canina.Cauta si vei gasi Smiley.Iti spun doar atat Ciobanescul German e foarte rezistent la frig nu iti face griji in privinta asta.De restul te poti documenta singur.Succes.
salvanim
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof