Wolf al meu are 6 luni jumate,zi de zi cand iesim la plimbare daca apare un om Wolf trebuie sa dea fuga la el,daca e un om care nu se fereste de el si il baga in seama,incepe sa sara pe el,ii mai ia putin mana in gura,nu il pot stapanii pana nu isi face el damblau,pe unde ne plimbam e o zona foarte linistita,abia daca trece cateva masini si cand si cand niste persoane.Cand suntem in aglomeratie,atunci cam fixeaza un anumit om si face iar tot posibilu sa ajunga la el,nu mai spun cand mergem la veterinar ca abia daca poate sa il verifice doctorul bine pentru ca nu sta a clipa locului...cine l/ar vedea ar spune ca l/am tinut numai intre 4 pereti si cum a scapat afara habar nu are cum sa se comporte (cu un ham imi imaginez ca l/as putea stapanii mai bine la 24 de kg ale lui si 50 ale mele

)
Acasa sau in vizita la prieteni ma asculta stie de sezi,culcat,la loc,aici,etc dar iar cand suntem afara si cat timp el e distras de ceva parca nici nu vorbesc cu el,pana nu il trag de lesa nu prea rezolv nimic,nu mai zic ca vreau sa ii dau o comanda,ca ar insemna sa ma enervez la maxim...ma repet asta daca e distras,daca nu e ocupat asculta.
Deci cui ii se pare cunoscut ce am povestit mai sus,rog sa imi raspunda la intrebarea urmatoare: Asa o sa fie mereu sau e vorba doar de copilarie?
Multumesc!