|
lavi
|
 |
« on: February 22, 2013, 11:58:24 AM » |
|
Pentru cei carora le e dor de Arden Grange avem o veste buna.importul a fost reluat si cit de curind (saptamana viitoare revine in romania); sa speram ca de data asta nu vor mai fii probleme de stoc ca pina acum; Detalii pueti afla de aici: http://www.petshop4you.ro/arden-grange-c-48_55_57.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tazmania
Jr. Member

|
 |
« Reply #1 on: February 22, 2013, 12:02:04 PM » |
|
 Asta da veste buna! Lavinia da-ne si ceva detalii! Sacii sunt la 12 kg? Care e noul pret?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavi
|
 |
« Reply #2 on: February 22, 2013, 12:05:49 PM » |
|
Da,stiu ca e veste buna;ne-am zbatut un pic s-o aducem din nou  sacii raman la 15kg ; preturile le puteti gasi pe http://www.petshop4you.ro/arden-grange-c-48_55_57.htmls-au mai scumpit de la ultimul imort;scumpirea vine de la producator;oricum,e bine ca am reusit sa aducem sacii de 15 kg si nu cei de 12 care ies mai scumpi per kg;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tazmania
Jr. Member

|
 |
« Reply #3 on: February 22, 2013, 12:14:02 PM » |
|
Bravo! Bine ca ai reusit sa faci tu importul!!! Sa ne anunti cand putem incepe sa facem comanda!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavi
|
 |
« Reply #4 on: February 22, 2013, 12:27:58 PM » |
|
Va dau mesaj cind sosesc produsele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavi
|
 |
« Reply #5 on: February 26, 2013, 08:15:16 PM » |
|
 Va putem anunta ca astazi a sosit Arden Grange Au sosit saci de 15kg (acum acestia sint considerati pt breeder);este acelasi Arden Grange doar ambalajul difera (nu mai este tot sacul colorat ci doar o eticheta mare cu sortimentul respectiv) Compozitia este aceeasi; pentru detalii http://www.petshop4you.ro/arden-grange-c-48_55_57.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavi
|
 |
« Reply #6 on: February 27, 2013, 02:01:10 PM » |
|
Arden Grange cu Miel observ ca ramane preferatul CG-ului  Ma bucur ca este din nou disponibil pentru ca stiu ca multa lume a intrebat de acest sortiment cit a lipsit de pe piata. Consider ca si varianta pentru juniori de talie mare este foarte buna. http://www.petshop4you.ro/arden-grange-junior-large-breed-15kg-p-64.htmlSa-l savurati cu placere!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavi
|
 |
« Reply #7 on: February 28, 2013, 12:59:07 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #9 on: March 05, 2013, 03:04:21 PM » |
|
Poate le sugerezi șefilor ca limita pentru a asigura transport gratuit să scadă fiindca 1200 lei comandă minimă este mult prea mult. Cine face comandă de 1200lei o dată? Plătind și transportul, prețul unui sac de Arden crește cu peste10% ajungând ca un kg de Arden să coste cât un kg de Acana miel și măr sau 1kg de Taste of the Wild. Oricum față de cât costa înainte s-a scumpit enorm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #11 on: March 05, 2013, 04:16:00 PM » |
|
Așa ma gândeam și eu. Cumpăram anul trecut cu 145 sacul +40 transportul si ma ajungea la 185 lei sacul. Acum cu 254 sacul+ cine știe cât o fi transportul, la cât ajunge kilu' de Arden? Eu le-am dat o perioadă destul de lungă( aproape un an) și le mergea bine. Avea un bun raport preț/calitate ceea ce nu mai e cazul acum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavi
|
 |
« Reply #12 on: March 05, 2013, 06:42:54 PM » |
|
Da,sint de acord ca Arden Grange a revenit mult mai scup acum in Romania;presupun ca din acest motiv a si renuntat fostul importator;oricum si preturile acelea de 150lei mi se par acum ciudate acum;noi vindeam prin toamna la 210lei;
avem destui clineti care au tot cautat in aceasta perioada aceasta marca de minacre,mai ales sortimentul cu miel,si care ne-au convins ca merita sa-l aducem;si ,pina acum,se pare ca se merita pentru ca sortimentul cu miele ste foarte cautat
fiecare alege acum in functie de cit isi permite si de gusturile cainelui;poate ,pe viitor,preturile se vor mai reduce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Metall
|
 |
« Reply #13 on: March 06, 2013, 02:59:40 PM » |
|
Mda, daca un pret e ok, automat devine ciudat, nu? Am luat si eu, vreo 2 ani, pt ambii catei si au fost super ok! Sau poate ciudate or fi unele modalitati de a face bussiness?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavi
|
 |
« Reply #14 on: March 07, 2013, 04:47:57 PM » |
|
Nu stiu cum a fost cu celalat importator;cum a reusit sa mentina acele preturi;ciudat era ca existau acelasi preturi si la reselleri si la clinet final la dinsul;ma gindesc ca din cauza scumpirii masive la producator a renuntat la import preturile ff marite se datoreaza scumpirii produselor la producator
daca observati,in ultima vreme toate marcile de hrana uscata s-au scumpit cu min 5% ;parerea mea e ca diferenta dintre vechiurile preturi si actualele inseamna 2 transe de scumpiri la producator
oricum ar fii ,arden grange varianta cu miel observ ca are mare succes si unii clienti o prefera altor marci; cine apreciaza calitatea arden grange va accepta sa cumpere si la aceste preturi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|