Atunci mergi pe Bosch. Mi-am hranit si eu cainii cu Arden Grange si aratau bine, grasi si frumosi. De cand nu le mai dau, au slabit desi mananca o hrana mai bine cotata dar ei sunt foarte activi, au energie mai multa ca C.G. Babutei de C.G. ii merge foarte bine cu Acana miel si mar. Nu se mai ingrasa desi mananca exact cat sunt indicatiile de pe sac. Toata lumea spune ca nu trebuie sa ingrasam cainii ca sa le menajam articulatiile(lucru valabil si la oameni). Am vazut preturile de la petshop4you. Mi s-au parut foarte mari, mai ales ca nu au si transportul gratuit. Anul trecut luam ArdenGrange cu miel si orez cu 150lei sacul +transportul. Ma ajungea la 185lei cu totul. Sa dau 250lei pe sac plus inca vreo 20-25 transportul nu mi se pare ok.
Stim si noi preturile de anul trecut de la importatorul din Arad;cred ca de atunci s-a scumpit la producator,altfel nu inteleg cum de e o diferenta asa mare;oricum,la producatori sacii de 15kg au devenit de 12kg ,iar cei de 15kg sint pt breederi;
multe marci s-au scumpit de anul trecut pina acum si presupun ca si cei de la Arden a trebuit sa scumpesca;