Forum ciobanesc german
March 01, 2013, 04:49:21 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Bosch / Brit / Sabor e Vida  (Read 4023 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
gabriella
Hero Member

« Reply #15 on: February 26, 2013, 04:22:42 PM »

Otto mananca birt de o luna si ceva..si are o blana neagra si luciosa de zici ca-l dau cu lac..si nu are matreatza deloc..de la acana insa imi facuse  matreatza..nu-mi pot da seama de ce.. Sad ..cat ii prieste noi continuam cu brit
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #16 on: February 26, 2013, 06:55:23 PM »

Otto mananca birt de o luna si ceva..si are o blana neagra si luciosa de zici ca-l dau cu lac..si nu are matreatza deloc..de la acana insa imi facuse  matreatza..nu-mi pot da seama de ce.. Sad ..cat ii prieste noi continuam cu brit

Tu vrei sa spui ca de la o hrana superpremium face matreata si-i merge bine cu una premium? ciudat...matreata poate o are din alta cauza(suplimente pe care i le-ai dat) sunt multe sortimente de hrana de la care le luceste blana dar nu trebuie sa te orientezi doar dupa aspectul asta.
salvanim
lavi
Full Member

« Reply #17 on: February 26, 2013, 08:28:20 PM »

Atunci mergi pe Bosch. Mi-am hranit si eu cainii cu Arden Grange si aratau bine, grasi si frumosi. De cand nu le mai dau, au slabit desi mananca o hrana mai bine cotata dar ei sunt foarte activi, au energie mai multa ca C.G. Babutei de C.G. ii merge foarte bine  cu Acana miel si mar. Nu se mai ingrasa desi mananca exact cat sunt indicatiile de pe sac. Toata lumea spune ca nu trebuie sa ingrasam cainii ca sa le menajam articulatiile(lucru valabil si la oameni). Am vazut preturile de la petshop4you. Mi s-au parut foarte mari, mai ales ca nu au si transportul gratuit. Anul trecut luam ArdenGrange cu miel si orez cu 150lei sacul +transportul. Ma ajungea la 185lei cu totul. Sa dau 250lei pe sac plus inca vreo 20-25 transportul nu mi se pare ok.

Stim si noi preturile de anul trecut de la  importatorul din Arad;cred ca de atunci s-a scumpit la producator,altfel nu inteleg cum de e o diferenta asa mare;oricum,la producatori sacii de 15kg au devenit de 12kg ,iar cei de 15kg sint pt breederi;
multe marci s-au scumpit de anul trecut pina acum  si presupun ca si cei de la Arden a trebuit sa scumpesca;
gabriella
Hero Member

« Reply #18 on: February 26, 2013, 10:35:05 PM »

eu zic ca-i de la bobite..suplimentele sunt aceleasi..doar bobitele le-am schimbat..ii dau de mic oua..branza..carnitza de pui si de vita si orez cu legume ..doar boabele  le-am schimbat..acana o manca insa mai cu pofta..dar facuse matreatza..acum are o blana de zici ca-i fac baie zilnic..si-l perii de 2 ori pe saptamana doar..si boabe papa cam 4 kg pe sapt..plus suplimente..o masa pe zi
Arpad
Hero Member

« Reply #19 on: February 26, 2013, 11:07:04 PM »

Nu gasesti si alte firme cu transport gratuit? Este bine ca-i poti da mancarea asta,al meu daca-i dau hrana cu cereale(nici macar orez fiert nu mai accepta) se scarpina de-si rupe pielea dupa el.
Nu din pacate nu am gasit cu transport gratuit!Vad ca nu are nici o problema de la Brit....de fapt si Bewi dog a fost ok,ii prieste si mancarea premium!Super premium a primit pana la varsta de 15 luni!De atunci doar premium....dar pana acum probleme=0!
freddy25
Hero Member

« Reply #20 on: February 27, 2013, 12:08:11 AM »

Tu vrei sa spui ca de la o hrana superpremium face matreata si-i merge bine cu una premium? ciudat...matreata poate o are din alta cauza(suplimente pe care i le-ai dat) sunt multe sortimente de hrana de la care le luceste blana dar nu trebuie sa te orientezi doar dupa aspectul asta.
Sunt caini carora nu le prieste un anumit tip de hrana chiar daca e superpremium.Probabil contin ceva ce nu le face bine. Eu am o catelusa maidaneza adoptata in urma cu  4luni si prima data i-am dat Royal Canin Medium junior si se umpluse de matreata. Apoi am incercat Eukanuba Puppy dar nu i-a placut si m-am suparat si am inceput sa-i dau Acana miel si mar ca si celorlalti. In trei zile i-a disparut matreata iar intre timp i-a crescut un cojoc gros si lucios de nu-mi vine sa cred. De o luna i-am trecut pe toti in afara de CG pe Eukanuba fiindca Acana miel si mar nu se mai gaseste. Vad ca nu au probleme nici cu scaunele, nici cu blana.
gabriella
Hero Member

« Reply #21 on: February 27, 2013, 01:13:03 AM »

noi ramanem la brit deocamdata..daca lui ii este ok nu as schimba..pana la brit a mancat royal si acana..si alea au fost bune..dar facea matreatza de la acana,,si de la birt mi se pare ca-i ,ca un pachet de muschi..fara sa fie gras
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof