Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 11:19:14 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ciobanesc Belgian, Malinois?  (Read 3044 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Rancid
Newbie
*

« on: March 11, 2013, 05:56:44 PM »

Salut.

Catelul are in jur de 6 saptamani. Am vazut decat cateaua care intradevar avea caracteristicile rasei ca adult. Am vazut doar poze cu tatal (care arata si mai bine), dar in realitate nu l-am vazut.
Acum nu stiu ce sa cred despre el. Nu tin neaparat sa am rasa pura, dar macar urechile drepte pe viitor.

Poze:

Pareri?
Numa bine.
steffy
Hero Member

Tod von Bismack

« Reply #1 on: March 11, 2013, 07:45:29 PM »

am avut si eu unul dar nu era asa mic cand l-am luat deci nu stiu sa-ti spun exact.... oricum ar fi, e un sufletel si merita toata dragostea si grija ta Smiley . sa creasca mare si sanatos

In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai.
Rancid
Newbie
*

« Reply #2 on: March 11, 2013, 07:50:59 PM »

am avut si eu unul dar nu era asa mic cand l-am luat deci nu stiu sa-ti spun exact.... oricum ar fi, e un sufletel si merita toata dragostea si grija ta Smiley . sa creasca mare si sanatos

Multumesc. L-am vaccinat, deparazitat si imi place mult de el, nu am de gand sa il dau pentru ca nu este rasa pura.
Dar ma gandeam ca exista cineva aici care are ochii mai formati cand vine vorba de pui si de cum ar putea evolua ei.
Rancid
Newbie
*

« Reply #3 on: May 22, 2013, 03:55:48 AM »

Catelul are aproape 4 luni acum. Are 15kg si de cateva zile urechile perfect erecte.

Stie cineva daca sta bine la capitolul greutate?
Aris
Newbie
*

« Reply #4 on: March 13, 2014, 12:12:52 PM »

La 4 luni are o greutate buna. Al meu la 5 luni are in jur de 20 kilograme. Catelul e sigur Malinois dupa cum arata. Daca gaseam acest forum mai devreme iti spuneam ca sa stai linistit. Si puiul meu arata la fel cind era de 2 luni. Sa te bucuri de el ca sunt catei grozav de buni.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: