Forum ciobanesc german
March 27, 2013, 07:23:53 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: A mai avut cineva probleme din pricina uleiului de somon?
da - 0 (0%)
nu - 3 (100%)
Total Voters: 3

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Uleiul de somon salbatic benefic sau daunator ?  (Read 1653 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Aresica
Newbie
*

« on: March 23, 2013, 10:07:16 AM »

Ciinele meu dupa o cura de ulei de somon salbatic, orice maninca se baloneaza!
DanielaI
Sr. Member

« Reply #1 on: March 23, 2013, 08:05:09 PM »

La noi este prima cura si nu sunt probleme, prima sapt i-am dat 3ml, a 2 a 5ml, a 3 a 7ml, a 4,5,6 a cate 10ml in timpul mesei peste hrana. Mai bine faceti un consult la vet, ca nu cred ca este de la uleiul de somon . Succes si sanatate multa !

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself. -  Josh Billings
salvanim
freddy25
Hero Member

« Reply #2 on: March 23, 2013, 08:35:13 PM »

Ai mei aveau scaune ceva mai moi dupa o perioada cu ulei de somon.
Aresica
Newbie
*

« Reply #3 on: March 23, 2013, 09:22:26 PM »

Am fost la veterinar si iam facut toate analizele pentru ca initial nu stiam de ce are spasme la stomac, iar faptul ca din octombrie pina in februarie s-au modificat foarte mult analizele de la ficat
ALT de la 74 la 104
ALKP de la 185 la 364
si evident ca la ecografie a iesit ficatul usor marit iar stomacul era plin de gaze, endoscopie nu pot sa fac deoarece este batrin pe 27 martie implineste 12 ani si jumatate.
Timp de o luna am incercat tratament cu almagel, ranitidina, omeprazol si nimic stomacul lui chioraia de parca nu ar fi mincat nimic si in tot timpul asta ii puneam si ulei de somon in supa de legume ( ca numai asta maninca acum) pina cind nu am eliminat uleiul zgomotele nu au disparut. Acum este in tratament cu controloc, maalox, argila si uneori no-spa ( cind are dureri) caci de balonat inca se baloneaza iar pentru ficat liv 52
Am postat aceasta intrebare deoarece in disperarea mea am citit ca uleiul de peste are si dezavantaje: balonari si arsuri la stomac! Mentionez ca Ares are pofta de mincare si nu vomita , este adevarat ca in perioada cind ii administram uleiul scaunul lui era mai moale iar acum de cind am eliminat uleiul din mincare nu mai este asa. Disperarea mea este ca nu ii trec balonarile desii nu maninca decit supa de legume cu citiva fulgi de porumb.
DanielaI
Sr. Member

« Reply #4 on: March 23, 2013, 09:41:26 PM »

Incercati ca hrana si niste Gastrointestinal de la Royal Canin sau i/d de la Hill's si dupa ce isi revine ceva hrana pt seniori. In loc de liv 52 puteti incerca Samylin si renuntati la uleiul de somon daca banuiti ca de aici i se trage . Sanatate multa si sa auzim vesti bune !

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself. -  Josh Billings
Aresica
Newbie
*

« Reply #5 on: March 23, 2013, 09:47:42 PM »

Am incercat toate tipurile de mincare pentru stomac si pentru ficat iar uleiul de é saptamini l-am scos din alimentatie si nu mai face spasme la stomac care ii provocau niste dureri teribile, dar au ramas balonarile iar la virsta lui si astea ii creeaza un disconfort pentru ca se ridica greu si nu are chef sa faca miscare.
freddy25
Hero Member

« Reply #6 on: March 23, 2013, 11:35:44 PM »

Incercati ca hrana si niste Gastrointestinal de la Royal Canin sau i/d de la Hill's si dupa ce isi revine ceva hrana pt seniori. In loc de liv 52 puteti incerca Samylin si renuntati la uleiul de somon daca banuiti ca de aici i se trage . Sanatate multa si sa auzim vesti bune !
De la Royal să ia gastrointesinal Low fat Celălalt tip de gastrointestinal are grăsime multă. Cel mai bun pentru căinele tău credcă este Lupovet IB Derma Hyposens. Am și eu o cățea bătrână cu diverse probleme(digestive+alergie) și e singurul care îi priește în perioadele cu probleme. Ți-l recomand cu căldură, cred că e cel mai bun produs de pe piață la ora actuală. Comanda o poți face pe www.lupovet.ro iar sacul de 15kg costă vreo 320 lei. Dar poți cumpăra și sac de 5kg cu 124lei iar transportul este  gratuit pentru comenzi de peste 120 lei
arinchristu
Newbie
*

« Reply #7 on: March 25, 2013, 11:21:51 AM »

Daca are balonari si ii chioraie matele, veterinarul nu ti-a spus nimic de pancreas ?? Pancreasul este cel responsabil cu asimilarea acizilor grasi TG (trigliceride). Balonarea, gaze urat mirositoare, concert de matze a se vedea afectiuni ale pancreasului. O usoara sensibilitate a pancreasului este atunci cand scaunul este moale (cand se aplica dozajul normal zilnic indicat), atunci dozajul zilnic indicat se divizeaza la cate mese sunt pe zi, ex are 2 mese, atunci se da 1/2 din dozajul zilnic indicat dimineata si cealalta 1/2 la masa de seara.
Daca sa ii mai administrezi ulei de somon salbatic NUTRIVET da sau nu ?
Acizii grasi Omega 3 EPA si DHA sunt considerati acizi grasi esentiali, deoarece ei nu pot fi sintetizati de organism. Pentru mentinerea unei stari de sanatate optime, acesti acizi trebuie obtinuti din dieta sau suplimente alimentare. EPA este o componentă a tuturor membranelor celulare. DHA lucrează pentru a dezvolta și menține structurile neuronale, inclusiv a creierului și a retinei, imbunatatind plasticitatea sinaptica. Împreună, acizii grași acționeza pentru a reduce inflamatiile din intreg organismul, mentinand fluiditatea si permeabilitatea celulelor . Una din functiile cheie ale fiecarei celule este de a crea homeostaza (capacitatea de a mentine un mediu constant si stabil intern). Raspuns : da !
Farmacia umana: KREON, FARCOVIT, REDIGEST. Toate 3. Pt nelamuriri suna-ma. Arin Christu 0722983442
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof