aurelian
Newbie
|
 |
« on: March 30, 2013, 11:18:48 PM » |
|
As dori niste sfaturi de la cineva care a trecut prin problema mea ,am mai multi cg toti maninca aceiasi mincare ,orez fiert in zeama de vita,sau porc si boabe ,royal si purina dog chow, o femela de 11 luni mia facut dermatita ia cazut paru linga coada si a avut rani .iam dat pastile pt protectia ficatului si phet phos special pelage pt blana si un unguent pe baza de hidrocortizon , incepuse sa isi revina dar acum vad ca ia aparut si pe git si pe picior fata ii dau iar pastile si pastile pt blana ,intrebarea mea e cam in cit timp se reface blana,pe 20-21 am inscriso la C.A.C. si as vrea sa stiu isi va reveni pina atunci sau nu, mi sa spus ca ar fi din cauza proteinei in exces si ca am trecut de la royal canin la mincare mai ieftina.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #1 on: March 31, 2013, 12:18:28 AM » |
|
Cred ca ar trebui să-i schimbi hrana. Să-i dai bobite cu miel și orez și dacă nici acestea nu-și fac efectul, o treci pe bobite pe bază de pește. Cred ca e vorba de o dermatita alergica și nu de o dermatită de contact. Royalul nu are proteină foarte multă. Mai degrabă s-ar putea să fie alergie la ceva: ori la carnea de vită, ori la porumb. Îți recomand Brit-Care miel și orez sau Acana Miel și Măr. Ar fi putut face dermatită și de la deparazitantul extern. A mea s-a umplut de buburuze după ce am spalat-o cu șampon deparazitant.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aurelian
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: March 31, 2013, 06:45:51 AM » |
|
Multumesc pt sfat ,nu stiu ce sa mai fac ,faza e ca iam facut si baie cu sampon deparazitant,am trecut de la Royal canin ,la o mincare mai ieftina dar ii faceam si orez cu carne de vita ,iam dat si niste oase sa roada ,femela are paru semilung la periaj am vazut ca nu ma lasa unde avea rani cred ca am observat si cam tirziu si din cauza carei mincari sa intimplat, nu stiu cam in cit timp isi revine paru incep
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aurelian
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: March 31, 2013, 06:50:04 AM » |
|
Incep si expozitile ,si nu ce sa fac sa o mai inscriu sau nu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #4 on: March 31, 2013, 11:43:17 AM » |
|
La veterinar ai fost cu ea? Poate dacă i-ar face un antialergic, s-ar rezolva mai repede. Având în vedere experiența cățelei mele cu șamponul deparazitant, tind să cred că de acolo proine problema. Alimentele alergenic sunt poumbul, carnea de pui, carnea de vită. Despre carnea de porc nu am informații dar știu că nu trebuie dată câinilor. de-aia zic, schimbă-i hrana cu ceva pe bază de miel și orez, nu-i mai da nici oase, măcar vreo lună-două și vezi cm reacționează la schimbarea hranei. Am și eu la serviciu un câine cu probleme asemănătoare și vet-ul i-a recomandat Septilin pentru creșterea imunității. I-am schimbat și hrana și a început să se vindece.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aurelian
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: March 31, 2013, 12:25:20 PM » |
|
Antialergic nu ia dat ,nea dat niste pastilute pt ficat, phet phos special pelage pt refacerea blani ,si mia zis sai dau mincare dietetica ,o sa ma duc sai fac si antialergic ,o sa trec pe inapoi pe bobite ,am avut si multa carne de berbec si leam tot facut fierturi cu orez ,iar acum de cind cu scandalu cu carnea de vita leam dato tot la ciini in fiertura cu orez ,am crezut cai mai sanatos decit hrana industriala,dar vad ca mam pacalit ,la femela nu se prea vedea caderea parului ,iar masculul nu are nimic daca nu o periam cred ca ii dadeam in continuare. multumesc mult pt sfaturi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|