Forum ciobanesc german
April 14, 2013, 08:08:25 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Probleme la cascat  (Read 422 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Manuella
Newbie
*

« on: April 04, 2013, 03:47:28 PM »

Ma numesc Manuella Iacoban si am probleme cu catelul meu,un ciobanesc german in varsta de 3 ani.de mai bine de 2 saptamani Dex are dureri cand incearca sa caste insa nu pare sa il deranjeze cand latra.momentan este in tratament ,a facut stomatita dar e pe drumul cel bun,da semne de vindecare.insa nu inteleg ce anume i-ar putea provoca durerea la cascat.daca cineva are cunostinte legat de situatia aceasta,rog sa ma ajute cu un sfat  Sad
steffy
Hero Member

Tod von Bismack

« Reply #1 on: April 04, 2013, 07:10:25 PM »

e posibil sa se fi lovit la gat sau sa aiba o intindere la muschii gatului. asa facea Si Tod al meu cand se lovea la gat datorita zgarzii de fortza cand se repezea brusc la vreun caine si era in lesa. in cateva zile ii trece de la sine , daca nu da-i un antiinflamator.

In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai.
forum
Manuella
Newbie
*

« Reply #2 on: April 04, 2013, 08:55:58 PM »

m-as bucura sa fie doar o intindere.este sub tratament antiinflamator(pt problema cu articulatiile pe care o are),insa nu pare sa il ajute in problema cu dechiderea gurii,care din perspectiva mea s-a mai inrautatit de la debut si pana acum.astazi mi-a plans ingrozitor la mancat,lucru pe care nu l-a facut acum cateva zile.iti multumesc pt timpul acordat Smiley
steffy
Hero Member

Tod von Bismack

« Reply #3 on: April 04, 2013, 09:02:58 PM »

m-as bucura sa fie doar o intindere.este sub tratament antiinflamator(pt problema cu articulatiile pe care o are),insa nu pare sa il ajute in problema cu dechiderea gurii,care din perspectiva mea s-a mai inrautatit de la debut si pana acum.astazi mi-a plans ingrozitor la mancat,lucru pe care nu l-a facut acum cateva zile.iti multumesc pt timpul acordat Smiley

oh...atunci nu cred ca e de la gat...poate are ceva la articulatiile maxilarului... Tod nu plangea, doar casca numai pe jumatate...nu deschidea gura la maxim...

In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai.
Manuella
Newbie
*

« Reply #4 on: April 09, 2013, 11:38:32 PM »

s-a confruntat cineva vreodata cu boala numita miozita autoimuna sau polimiozita?
Manuella
Newbie
*

« Reply #5 on: April 09, 2013, 11:58:46 PM »

Ma numesc Manuella Iacoban si am probleme cu catelul meu,un ciobanesc german in varsta de 3 ani.de mai bine de 2 saptamani Dex are dureri cand incearca sa caste insa nu pare sa il deranjeze cand latra.momentan este in tratament ,a facut stomatita dar e pe drumul cel bun,da semne de vindecare.insa nu inteleg ce anume i-ar putea provoca durerea la cascat.daca cineva are cunostinte legat de situatia aceasta,rog sa ma ajute cu un sfat  Sad
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof