|
 |
« on: September 11, 2006, 12:34:09 PM » |
|
bine v-am gasit.sunt din bucuresti si de 2 saptamani am cumparat o femela de cg de la DOMNUL SORIN DRAGOMIR pe care am botezat-o KARMA si de care si eu si sotul meu suntem indragostiti iremediabil. ne-am dorit de mult timp un cg dar pentru ca stateam la bloc si eram la servici10-11 ore am decis sa asteptam pana ne mutam la curte,lucru care s-a intamplat acum 3 saptamani.ni s-a parut corect sa nu fim egoisti si sa fim fericiti doar noi.acum are 400 mp doar pentru ea si suntem fericiti si noi si ea.citesc de mult timp parerile,pataniile,bucuriile,tristetile voastre si acum ma bucur ca pot sa afc parte din club.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #1 on: September 11, 2006, 12:36:43 PM » |
|
 Bine ai venit pe forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #2 on: September 11, 2006, 12:42:27 PM » |
|
scuzati-mi va rog greselile de ortografie dar este pentru prima data cand vorbesc pe forum si oricum nu stiam unde sa-mi citesc mesajul si raspunsurile voastre dar o sa ma obisnuiesc.va rog spuneti-mi daca pe langa royal canin ii mai pot da karmei si altceva.ex. biscuitei de-ai lor are 9 saptamani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #3 on: September 11, 2006, 12:43:35 PM » |
|
bine v-am gasit.sunt din bucuresti si de 2 saptamani am cumparat o femela de cg de la DOMNUL SORIN DRAGOMIR pe care am botezat-o KARMA si de care si eu si sotul meu suntem indragostiti iremediabil. ne-am dorit de mult timp un cg dar pentru ca stateam la bloc si eram la servici10-11 ore am decis sa asteptam pana ne mutam la curte,lucru care s-a intamplat acum 3 saptamani.ni s-a parut corect sa nu fim egoisti si sa fim fericiti doar noi.acum are 400 mp doar pentru ea si suntem fericiti si noi si ea.citesc de mult timp parerile,pataniile,bucuriile,tristetile voastre si acum ma bucur ca pot sa afc parte din club.
...welcome....
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #4 on: September 11, 2006, 12:49:48 PM » |
|
scuzati-mi va rog greselile de ortografie dar este pentru prima data cand vorbesc pe forum si oricum nu stiam unde sa-mi citesc mesajul si raspunsurile voastre dar o sa ma obisnuiesc.va rog spuneti-mi daca pe langa royal canin ii mai pot da karmei si altceva.ex. biscuitei de-ai lor are 9 saptamani.
....in primul rind, inarmeza-te cu rabdare si citeste sectiunile de forum si topicurile despre pui (vaccinare, hranire, suplimente nutritionale)...la obiect, daca vrei sa ii dai suplimente, e de preferat sa il obisnuiesti cu orez fier, morcov dat pe razatoare,...galbenus de ou (il ajuta sa-si faca blana in locul pufului-etapa incepe cam peste 1 luna...numai bine cind vine racoarea...asigura-te ca are un adapost bun (NU in curent, NU in soare = fara umbra, NU in umezeala, calduros (eu recomand paie)...)...sunt o gramada de lucruri...de aia iti recomand sa dai un tur pe ce gasesti in sectiuni si topicuri, si unde ai probleme, intreaba...fara jena... Acte la pui? din cine e?...sanatate, rabdare si bafta...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #5 on: September 11, 2006, 12:56:43 PM » |
|
actele am inteles de inteles de la Domnul DRAGOMIR ca sunt la completat si imi vor parveni zilele urmatoare.vaccinurile i le-am facut la FAC.DE MED. VET. SPIRU HARET .incerc sa raspund tuturor intrebarilor pentru ca nu vreau sa gresesc in cresterea ei cu aproape nimic.perfectiunea nu exista!sau gresesc?cotetul este izolat,nu este in soare,nu are umezeala,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #6 on: September 11, 2006, 01:00:37 PM » |
|
nu stiu sigur dar tatal este DOMINUS.sper sa nu gresesc,oricum atunci cand le voi avea o sa vi le transmit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #7 on: September 11, 2006, 01:09:46 PM » |
|
actele am inteles de inteles de la Domnul DRAGOMIR ca sunt la completat si imi vor parveni zilele urmatoare.vaccinurile i le-am facut la FAC.DE MED. VET. SPIRU HARET .incerc sa raspund tuturor intrebarilor pentru ca nu vreau sa gresesc in cresterea ei cu aproape nimic.perfectiunea nu exista!sau gresesc?cotetul este izolat,nu este in soare,nu are umezeala,
...primele griji sunt : vaccinurile la timp, hrana buna (royal = ok), adapost ok....si grija sa nu o ingrashati...respectati gramajul de pe sacul de mincare...miscarea suficienta dar la liber, fara a fortza eforturi (trepte, pante....) vet-ul ar trebui sa va ajute si cu o schema de administare calciu,....si rabdare sa incepeti din timp si corect socializarea (in lucrul cu puiul trebuie sa fie permanent incurajat, corectat dar fara experiente traumatizante)...bafta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #8 on: September 11, 2006, 01:28:00 PM » |
|
avem 3 trepte nu foarte inalte la terasa,acolo si doarme dealtfel pentru ca atunci cand suntem acasa se duce in tarc unde este si cusca doar ca sa manance si sa bea apa.despre mancare pot sa va spun ca mananca doar cand suntem acasa desi i-am cumparat un dispozitiv special pentru hrana.cat priveste ingrasatul... eu chiar sunt ingrijorata pentru ca mi se pare ca mananca foarte putin aprox.300gr" bobite" pe zi.cat priveste socializarea suntem in faza de nu e voie si bravo cu toate ca de multe ori am impresia ca le intege invers.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #9 on: September 11, 2006, 01:33:29 PM » |
|
Ii dai mancare regulat la anumite ore sau mananca atunci cand vrea ea ? In ce priveste socializarea, daca ai terminat schema de vaccinare trebuie scoasa in lume, sa vada si alti oameni, catei, copii, etc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #10 on: September 11, 2006, 01:36:33 PM » |
|
eu chiar sunt ingrijorata pentru ca mi se pare ca mananca foarte putin aprox.300gr" bobite" pe zi. ...verifica pe sac...din memorie (pentru Royal), cred ca e ok (e mincare puppy sau ...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #11 on: September 11, 2006, 01:45:55 PM » |
|
de obicei mananca dimineata si seara cand suntem noi acasa,in timpul zilei prea putin.apa bea tot timpul zilei.vaccinurile nu le-a terminat.contact cu animale,copii si maturi a avut pana acum.cu animale o singura data cu catelusa parintilor mei care are 8 ani si a fost de scurta durata. in ceea ce priveste contactul cu oamenii daca "simte" ca persoana respectiva nu o placa se retrage si il trateaza de parca nu ar exista.pentru asta primeste "bravo" si un pupic pe botic.asa ne iubim noi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #12 on: September 11, 2006, 02:51:02 PM » |
|
Ar trebui sa-i imparti tainul in 3 portii la varsta aceasta. Iar dupa terminarea schemei de vaccinare trebuie inceputa socializarea. Incearca sa o feresti de experiente traumatizante. In rest sanatate si voie buna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #13 on: September 11, 2006, 10:04:31 PM » |
|
felicitari pentru Karma ! ii dorim sanatate si voua multe bucurii alaturi de ea!!!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|