Forum ciobanesc german
August 02, 2013, 02:51:20 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Bosch sau Purina  (Read 1735 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Taz 23
Hero Member

Raluca

« on: April 09, 2013, 11:28:40 AM »

Ce parere aveti ? Bosch sau Purina Dog Chow pentru un junior de 6 luni

Cainele, singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei
criser
Jr. Member
**

« Reply #1 on: April 09, 2013, 12:44:30 PM »

servus,
sunt singurele optiuni pe care le ai? daca da, chiar nu stiu pt. ca nu le-am incercat cu leo sau cu ceilalti caini pe care i-m avut. As face un efort de 70-80 de lei in plus pentru ceva mai bun.
Taz 23
Hero Member

Raluca

« Reply #2 on: April 09, 2013, 12:45:54 PM »

lui leo ce mancare ii dati ?

criser
Jr. Member
**

« Reply #3 on: April 09, 2013, 01:06:18 PM »

pana acum a mancat hill's dar a cam inceput sa faca mofturi de o vreme si ma gandeam sa incerc si altceva. Am luat cate un kg de eukanuba si belcando si chiar zilele astea experimentez putin (amestec treptat cu ce mai are din hill's).
Taz 23
Hero Member

Raluca

« Reply #4 on: April 09, 2013, 01:20:55 PM »

astept si alte pareri

freddy25
Hero Member

« Reply #5 on: April 09, 2013, 02:10:57 PM »

Intre Bosch și Dog Chow, aș alege Bosch. Caută și tu pe google și vezi ce compoziție au. Dacă lista începe cu porumb sau grâu, mai bine nu lua așa ceva. Același lucru dacă în compoziție sunt trecute subproduse sau digest.
Taz 23
Hero Member

Raluca

« Reply #6 on: April 09, 2013, 08:22:47 PM »

Compozitie Bosch :Carne de pasăre (min.20% ), orz, porumb, amestec din carne de pasăre, orez, amestec de carne, grăsimi de origine animală, pulpă de sfeclă (de-zaharisită), carne (hidrolizat), jumări de carne (uscate), amestec din carne de pește, ou integral (uscat), semințe de in, drojdie (uscată), ulei de pește, clorură de sodiu, clorură de potasiu, midie (min. 0.1%), cicoare

Compozitie Dog Chow : cereale (min. 4% orez, min. 4% cereale integrale), carne si derivate de origine animala (min. 14% carne, min. 4% miel), extracte de proteine vegetale, uleiuri si grasimi, derivate de origine vegetala (min. 0.5% pulpa de sfecla), legume (min. 0.5% cicoare), minerale. Vitamine: Vitamina A: 15000 UI/kg, Vitamina D3: 1000 UI/kg, Vitamina E (alfa- tocoferol): 110 mg/kg, Vitamina C (acid ascorbic): 70 mg/kg.
Compozitia este pentru varianta junior ..Ce zici freddy ?

gabriella
Hero Member

« Reply #7 on: April 09, 2013, 11:13:11 PM »

deci eu recomand Brit Grin ..ca pret la fel ca Boch .. Brit premium -COMPOZIŢIE: pui (42 %), porumb, grâu, orez, grăsime de pui (conservat cu trocoferoli), ulei de somon, drojdie de bere, arome naturale, mere deshidratate, minerale, extracte de plante şi fructe (300 mg/kg), clorhidrat de glucozamină (260 mg/kg), chondroitin sulfat (160 mg/kg) Manan-Oligo-Zaharide (150 mg/kg), fructo-oligozaharide (100 mg/kg), extract de Yucca Schidigera (80 mg/kg), cupru organic, zinc organic, seleniu organic.

CONSTITUENŢI ANALITICI: proteină 27%, conţinut în grăsimi 16%, umiditate 10%, cenuşă brută 6,4%, celuloză brută 2,3%, calciu 1,6%, fosfor 1,1%, energie metabolizabilă 4 218 kcal. si Brit premium care -COMPOZIŢIE: carne de miel şi produse din miel, orez, grăsime de pasăre (conservată cu tocoferoli), ulei de somon, arome naturale, drojdie de bere, mere uscate, minerale, glucozamin hidroclorură (260 mg/kg), condroitin sulfat (160 mg/kg), manan-oligo-zaharide (150 mg/kg), fructo-oligo-zaharide (100 mg/kg), extract din jucca schidigera (80 mg/kg), cupru organic, zinc organic, seleniu organic.

CONSTITUENŢI ANALITICI: proteină 28%, conţinut în grăsimi 14%, umiditate 10%, cenuşă brută 6,7%, celuloză brută 2,5%, calciu 1,6%, fosfor 1,2%.

ADITIVI/KG: Aditivi nutriţionali: vitamina A 23000 UI, vitamina D3 1800 UI, vitamina E (alfa-tocoferol) 600 mg, acid nicotinic 24 mg, zinc 100 mg, fier 90 mg, mangan 45 mg, iod 1 mg, cobalt 0,5 mg, cupru 20 mg, seleniu 0,2 mg. Conţine antioxidanţi.
 eu am mers pe prima varianta..pe brit premium large si pe brit premium gian..si o mananca foarte bine..si creste frumos..blana curata si lucioasa..kk face tare mereu..plus ca ii prieste ..creste foarte bine..
freddy25
Hero Member

« Reply #8 on: April 09, 2013, 11:21:32 PM »

Știam ca Dog-Chow are cereale pe primul loc si are si subproduse că derivatele de origine animală cam asta suntși uite că s-a confirmat. Uită-te și la Brit Junior L. Mi se pare că e o hrană decentă la un preț bun. Era un user pe acest forum care spunea că îi merge foarte bine cățelului cu acest tip de hrană. Mai e Brit-Care Junior large Breed cu miel și orez, o hrană superpremium la un preț rezonabil adică 14lei/kg la Maxi-pet față de 17- 20lei cât sunt celelalte.
Edit: uite că a scris și Gabriella în tim ce scriam eu. Despre ea ziceam că e mulțumită de Brit.
Taz 23
Hero Member

Raluca

« Reply #9 on: April 09, 2013, 11:25:09 PM »

Bosch cum ti se pare ..pe asta il gasesc la mine in petshop ..

gabriella
Hero Member

« Reply #10 on: April 09, 2013, 11:25:35 PM »

freddy eu eram acel user..vezi cum arata otto de la brit..eu zic ca-i mai ok decat boch si dog-chow Smiley
gabriella
Hero Member

« Reply #11 on: April 09, 2013, 11:27:14 PM »

are mai putina proteina..terminasem eu brit si i-am luat 1kg pt o zi..pana sa-mi vina comanda de brit..este cu mai putina proteina.. de la brit nu a facut matreatza si are o blana super
freddy25
Hero Member

« Reply #12 on: April 09, 2013, 11:39:55 PM »

Bosch cum ti se pare ..pe asta il gasesc la mine in petshop ..
Nu mai cumpăra de la pet-shop decât dacă rămăi în pană de boabe. Mult mai rentabil ieși dacă le comanzi de pe net. Sunt pet-shopuri online care asigură transpor gratuit pentru comenzi mai mari de 100 sau 150 lei. Dacă stai în Bucureși  și pentru mai puțin. Unul din ele e www.petshopmall.ro care are acum o promoție 15Kg+3 la 175 lei. Mai sunt cei de la zoofast care au preturi excelente la Brit Premium adica 124lei/sacul de 15Kg insă durează mai mult că vine coletul din Polonia. La cei de la Petshopmall faci comanda in dimineata asta si a doua zi la prânz ai coletul.
criser
Jr. Member
**

« Reply #13 on: April 10, 2013, 08:13:21 AM »

Aveti dreptate cu Brit. Este mai OK decat celelalte doua. Nu am dat eu la ai mei caini insa am un prieten/vecin care are cg+dobermann si asta le da de ceva vreme si le merge perfect. Din pacate leo al meu nu vrea sa ma scuteasca de o cheltuiala in plus si nu se inghesuie la brit (a stat o zi jumate nemancat cand i-am dat). Cu petshopmall.ro am avut si eu experiente pozitive, coletul a venit a doua zi si transportul il au gratuit in Buc si chiar si in tara la comenzi peste 150 RON.
freddy25
Hero Member

« Reply #14 on: April 10, 2013, 10:21:50 AM »

Eu am încercat Brit Care și nu a avut succes. Ce e drept pentru o pitică de 4kg care nu mânăncă nici un fel de boabe deci nu e relevant.Asta nu vrea nici Acana, nici RC, nici TOTW. Noroc că e mică, alfel mă falimenta Smiley
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof