deci eu recomand Brit

..ca pret la fel ca Boch .. Brit premium -COMPOZIŢIE: pui (42 %), porumb, grâu, orez, grăsime de pui (conservat cu trocoferoli), ulei de somon, drojdie de bere, arome naturale, mere deshidratate, minerale, extracte de plante şi fructe (300 mg/kg), clorhidrat de glucozamină (260 mg/kg), chondroitin sulfat (160 mg/kg) Manan-Oligo-Zaharide (150 mg/kg), fructo-oligozaharide (100 mg/kg), extract de Yucca Schidigera (80 mg/kg), cupru organic, zinc organic, seleniu organic.
CONSTITUENŢI ANALITICI: proteină 27%, conţinut în grăsimi 16%, umiditate 10%, cenuşă brută 6,4%, celuloză brută 2,3%, calciu 1,6%, fosfor 1,1%, energie metabolizabilă 4 218 kcal. si Brit premium care -COMPOZIŢIE: carne de miel şi produse din miel, orez, grăsime de pasăre (conservată cu tocoferoli), ulei de somon, arome naturale, drojdie de bere, mere uscate, minerale, glucozamin hidroclorură (260 mg/kg), condroitin sulfat (160 mg/kg), manan-oligo-zaharide (150 mg/kg), fructo-oligo-zaharide (100 mg/kg), extract din jucca schidigera (80 mg/kg), cupru organic, zinc organic, seleniu organic.
CONSTITUENŢI ANALITICI: proteină 28%, conţinut în grăsimi 14%, umiditate 10%, cenuşă brută 6,7%, celuloză brută 2,5%, calciu 1,6%, fosfor 1,2%.
ADITIVI/KG: Aditivi nutriţionali: vitamina A 23000 UI, vitamina D3 1800 UI, vitamina E (alfa-tocoferol) 600 mg, acid nicotinic 24 mg, zinc 100 mg, fier 90 mg, mangan 45 mg, iod 1 mg, cobalt 0,5 mg, cupru 20 mg, seleniu 0,2 mg. Conţine antioxidanţi.
eu am mers pe prima varianta..pe brit premium large si pe brit premium gian..si o mananca foarte bine..si creste frumos..blana curata si lucioasa..kk face tare mereu..plus ca ii prieste ..creste foarte bine..