cosmin23
Newbie
|
 |
« Reply #15 on: April 12, 2013, 07:56:07 AM » |
|
din pacate a murit la o ora dupa ce l-am lasat la clinica 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
verdi
|
 |
« Reply #16 on: April 12, 2013, 08:06:28 AM » |
|
Of Cosmin ...imi pare tare rau !!! ...resimt din plin durerea prin care treci ... pe 18 apr anul trecut ne-a murit si noua cainele , tot asa, 'peste noapte' ... e foarte dureros ...nici nu mai pot sa scriu ... imi pare rau !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cosmin23
Newbie
|
 |
« Reply #17 on: April 12, 2013, 08:28:06 AM » |
|
a murit cel mai bun prieten al meu, si al tuturor. am o ora de cand plang si nu ma pot controla. nimeni nu merita sa treaca prin asemenea momente.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivat
Hero Member

LARS şi UZZY
|
 |
« Reply #18 on: April 12, 2013, 08:49:07 AM » |
|
Ai făcut tot posibilul să-l salvezi, îmi pare tare rău, ai dreptate, nimeni nu ar trebui să sufere atât dar şi asta face parte din viaţă, rămâne să-ţi aminteşti cu drag de el şi el va şti, acolo sus, că te-a făcut fericit. Nu se bucură văzându-te trist şi supărat, ştii bine! R.I.P.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
verdi
|
 |
« Reply #19 on: April 12, 2013, 08:49:26 AM » |
|
din pacate Cosmin, o sa tot plangi ... noi i-am facut analize pentru ca vroiam sa il operam la un testicul si atunci am descoperit fluctuatia f mare de glicemie ..am aflat in ziua aia pe la 14.00 ca sunt probleme, urma sa il ducem a doua zi la alte analize, dar la 2 noaptea ne-a parasit ...
o sa treci prin toate fazele : durere, negare , asteptare, ..o sa suferi foarte mult . iti spun sincer, daca nu il luam pe Bosco , cred ca sotul meu claca ... era sufletul lui ! .... am impartasit atatea amintiri si momente frumoase , atatea concedii petrecute impreuna ...doare si dupa un an si sunt convinsa ca va durea toata viata, chiar daca, intre timp, vor aparea alti catei iubitori, el va ramane mereu in inima ta .. la noi ziua de 18 aprilie va fi mereu o zi de doliu ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taz 23
Hero Member

Raluca
|
 |
« Reply #20 on: April 12, 2013, 09:29:08 AM » |
|
imi pare nespus de rau
|
|
|
|
|
|
Cainele, singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei
|
|
|
|
tafarel
|
 |
« Reply #21 on: April 12, 2013, 10:56:36 AM » |
|
R.I.P. 
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #22 on: April 12, 2013, 11:30:40 AM » |
|
Imi pare rau cosmin  fi tare  (
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
|
|
|
|
gabriella
|
 |
« Reply #23 on: April 12, 2013, 12:52:38 PM » |
|
imi pare rau Cosmin.. R.I.P .. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #24 on: April 12, 2013, 07:47:13 PM » |
|
am lacrimi in ochi...sper ca este adevarata pajistea aia verde, plina cu flori, pe care el poate alerga vesel , fara dureri si griji! R.I.P.
|
|
|
|
|
|
I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
|
|
|
cosmin23
Newbie
|
 |
« Reply #25 on: April 12, 2013, 11:16:20 PM » |
|
va multumesc pentru sustineri. alte cuvinte nu mai am. acum sunt acasa si e un gol mare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|