cosmin23
Newbie
|
 |
« on: April 11, 2013, 06:39:28 PM » |
|
am venit azi de la munca si mi`am gasit cainele in padoc intr`o situatie foarte urata... a vomitat tot ce a mancat. si s`a umflat foarte tare . am sa pun o poza sa vedeti. au mai fost probleme cu cainele meu. .am mai avut un post in care am spus ca are probleme digestive, unde a facut un tratament... .care si acum il face.. dupa mai bine de jumatate de an. intrebarea mea e ce a putut pati de s`a umflat asa tare daca a vomat tot ce a mancat.... e foarte rece si molesit. iar la ora asta unde ma aflu acum nici nu am unde ma duce urgent cu el [IMG=http://img802.imageshack.us/img802/8272/1001368d.jpg][/IMG]Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #1 on: April 11, 2013, 07:18:06 PM » |
|
Of saracu... eu zis ca il duci urgent la veterinar 
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
|
|
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #2 on: April 11, 2013, 08:00:35 PM » |
|
Din cate am citit aici pe forum, ar putea fi torsiune gastrica...numai daca ajungi imediat cu el la un veterinar, poate fi salvat in situatia asta. Fa imposibilul si fugi cu el in cel mai apropiat oras care are un veterinar care te-ar putea ajuta!
De unde esti? poate exista vre-un vet de pe forum care locuieste aproape de tine si te-ar putea ajuta! Sa dea domnu' sa-l faci bine!
|
|
|
|
|
|
I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
|
|
|
Taz 23
Hero Member

Raluca
|
 |
« Reply #3 on: April 11, 2013, 08:14:18 PM » |
|
mergi cu el la veterinar urgent ...am patit si eu cu al meu cand era mai mic
|
|
|
|
|
|
Cainele, singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei
|
|
|
cosmin23
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: April 11, 2013, 08:37:30 PM » |
|
am fost cu el la o clinica.
situatia e in felul urmator: medicul a spus ca are enterita, dar nu stie de care natura
are colecistul calcificat. vezica foarte mare....in genul mult mai dezvoltat decat a unui caine de 8 ani... si distrofii hepatice aproape de ciroza
pancreasul n`a reusit sa`l vada cu ecograful si are limba albastra.
momentan aplica o sustinere generala a functiilor vitale, echilibrare hermodinamica. urmatoarele 6 ore sunt decisive pentru el daca supravietuieste
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #5 on: April 11, 2013, 08:39:42 PM » |
|
Doamne ajuta! Ma rog pentru el!
|
|
|
|
|
|
I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
|
|
|
Taz 23
Hero Member

Raluca
|
 |
« Reply #6 on: April 11, 2013, 08:42:37 PM » |
|
off saracutul. sper sa scape
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cosmin23
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: April 11, 2013, 08:43:24 PM » |
|
problema a plecat de la fostul medic veterinar unde a folosit un cocktail de injectii ca sa scape de diaree. acel cocktail i`a dat peste cap tot sistemul digestiv. functiile de baza cum ar fi pofta de mancare si celelalte au ramas la fel, dar el slabea chiar daca manca foarte mult. nici nu stiu ce sa mai spun...sunt in soc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivat
Hero Member

LARS şi UZZY
|
 |
« Reply #8 on: April 11, 2013, 08:50:41 PM » |
|
Fii tare ca să-l susţii, sper din suflet să-şi revină! Enterita e diaree şi poate fi simptom al parvovirozei, nu ştiu ce să zic despre diagnostic că nu sunt medic dar îi ţinem lăbuţele strânse ca să se facă bine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cosmin23
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: April 11, 2013, 08:53:46 PM » |
|
el deja abia mai respira din cauza balonarii. intrase in soc hipotermic. labute reci urechile reci.... e deja intr`un stadiu prea avansat.. l`am lasat la clinica in speranta ca totusi isi va reveni. si sper bineinteles.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivat
Hero Member

LARS şi UZZY
|
 |
« Reply #10 on: April 11, 2013, 08:56:29 PM » |
|
O să fie bine ! Sunt rezistenţi prin natura lor, cu ajutorul medicilor va trece peste asta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taz 23
Hero Member

Raluca
|
 |
« Reply #11 on: April 11, 2013, 09:06:59 PM » |
|
la clinica se va ocupa de el si sper sa isi revine .. iar tu cosmin fi tare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #12 on: April 11, 2013, 09:34:35 PM » |
|
Speram sa isi revina  fi tare 
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
|
|
|
cosmin23
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: April 11, 2013, 09:38:11 PM » |
|
multumesc pentru incurajari. am sa scriu dimineata noutati
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #14 on: April 11, 2013, 09:44:24 PM » |
|
Ok, asteptam vesti bune 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|