Buna ziua,
acum 2 luni jumatate, m-am trezit cu ea in curte, era slaba, speriata, si cat se poate de dragalasa. Mai multe detalii aici:
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,8044.0.html (in acest post credeam ca are 1 an dar am ajuns in Buc. la vetul bun si am reevaluat)
Acum are 8-9 luni (de vreo 2 saptamani a ridicat a doua ureche), 23,5 Kg, cam 1m din bot in coada, 60 si ceva la graeaban si mult chef de joaca. A fost tinuta in casa (intr-o camera cu inca un mascul), invatata cu o plimbare pe zi (45 min- o ora), hranita cu mancare gatita (orez, morcov, spate pui, ficat pui) si boabe alternativ si un os de vita la saptamana.
A invatat (in timp record) cum sa se comporte cu strainii (nu se urca pe nimeni, nu se agita prea mult), ceva comenzi de baza (sezi, colcat, nu, fugi de aici, liber), merge la pas cu sau fara lesa (fara lesa mai trebuie lucrat un pic), am iesit pe role cu ea si tine pasul, nu face in casa (daca este scoasa de 3-4 ori pe zi 2min), nu fura mancare (decat nesupravegheata

) a mers cu trenul, cu masina, metrou, autobuz, nu este agresiva/dominanta cu oameni sau caini, nu stie sa muste, are instincte de paza (cand este in casa latra daca aude pe cineva la usa dar nu ataca, in curte nu am lasat-o eu dar poate invata repede). Este sanatoasa dar
NU ESTE CASTRATA SI ESTE IN CALDURI (luni se fac 9 zile de la prima sangerare).
Kira (asa o cheama), poate fi vazuta in Bucuresti sau Busteni.
Pentru detalii ma puteti contacta la:
e-mail: -
teo.pensiunea_fara_nume@yahoo.com tel: - 0730893665
- 0745864182
Teodor Popp