Ionut93
Newbie
|
 |
« on: April 24, 2013, 10:43:52 AM » |
|
Salut tuturor, am si eu un CG de 3 luni si nu lam scos niciodata afara...El a fost in perioada vaccinarii, dar acum cand sa terminat perioada am incercat sa il scot afara.I-am pus lesa sa merg cu el afara si nu vroia sa iesa pe usa ... lam scos pana la urma si afara(in brate), afara era fricos si nu vroia sa mearga deloc... Nu stiu ce sa fac, nici recompensa nu vroia deloc.Ce sa fac, cum sa procedez?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabriella
|
 |
« Reply #1 on: April 24, 2013, 12:30:59 PM » |
|
incet incet il scoti afara..prima data vb ta..in brate..nu-l tarai in lesa imediat..il lasi jos..stai langa el sa miroasa..chiar daca sta jos nu-l fortezi..se sperie mai rau repeti de mai multe ori asta..si te indepartezi de el..apoi il chemi la tine..nu mult..1m-2m..sa vada ca nu-i nici un pericol..nu te astepta sa alerge din prima sa mearga la pas..multi se sperie si de lesa..este bine sa i-o pui si in casa..sa-l lasi cu ea..sa o taraie prin casa,pana se obisnuieste..treptat treptat maresti distantza dintre tine si catel se va obisnuii..succes!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danny_nero:X
Hero Member

Nero,baiatu lui tata:D:)
|
 |
« Reply #2 on: April 24, 2013, 09:43:52 PM » |
|
Da,cum zice Gabriela,incearca sa ii pui lesa,si prin casa,sau daca stai la curte,plimbal prin curte pe unde cunoaste locul,asa cate un pic. il chemi dupa tine,si cel mai important sa nu il tragi,sa il fortezi,ca va prinde frica. Bafta!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
verdi
|
 |
« Reply #3 on: May 08, 2013, 03:22:08 PM » |
|
v-ati mai obisnuit ?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #4 on: May 12, 2013, 12:27:15 PM » |
|
Se pare ca nu mai raspunde nimeni 
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
|
|
|
|
gabriella
|
 |
« Reply #5 on: May 12, 2013, 05:01:58 PM » |
|
pai este bine cum ti-am raspuns eu..asa se face..ce vrei sa-ti raspunda altceva?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #6 on: May 12, 2013, 05:15:15 PM » |
|
Eu nu am postat nimic. eu ma refeream ca ionut il legatura cu iesirea cainelui. nu a mai postat nimic..off 
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
|
|
|
Panait Iulian
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: August 30, 2013, 06:05:59 PM » |
|
Il scoti afara in brate sau cum poti si te asezi pe o banca si te joci putin cu el, dupa la alta banca si la alta si o sa se invete. Asa a facut si al meu prima data, vroia sa fuga  ) si l-am luat in brate, dar l-a mine a fost prin padure ca stau la tara.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andraR
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: March 16, 2014, 10:55:08 PM » |
|
Maya a avut parte de prima iesire acum cateva zile.A fost rezervata cam 10 minute,dupa aceea a inceput sa se joace cu fratiorul ei ...le-am dat drumul din lesa ( intr-un parc imprejmuit) ,s-au alergat si foarte important ( eu am fost uimita si incantata in acelasi timp) cand o strigam venea la mine chiar daca se juca sau mirosea cate ceva. Acum ce ma nelamureste : cum fac sa trec de zonele pline de maidanezi? In drumul spre parc sunt cateva blocuri prin fata carora trec cu grija si cand sunt singura...acum cu Maya in lesa mi-e teama sa nu atrag si mai mult atentia cainilor.Nu mi-e teama pt mine cat imi este pentru ea,este micuta,are abia 2luni si 10 zile. La intoarcere a mers linistita pe langa mine cu toate ca fiecare caine din fiecare curte incepuse sa latre ( asta pe strada mea unde stiam ca este sigur )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #9 on: March 16, 2014, 10:58:46 PM » |
|
Poti sa te duci pe alta parte. de exemplu daca treci prin fata blocului o iei prin spatele blocului sau pe alta strada... daca nu..o piatra in mana ceva doar sa ii sperii pe ceilalti de pe strada. mare grija sa nu fie muscata catelusa ta pentru ca daca prinde frica.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|