Forum ciobanesc german
May 04, 2013, 08:29:25 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Mancare umeda superpremium si/sau snackuri  (Read 426 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
someuser
Newbie
*

« on: April 29, 2013, 05:35:33 PM »

Salut.

Am tot citit aici de mancare uscata si gatita in casa, insa nu gasesc nimic despre mancare umeda de calitate, sau recompense de dresaj. Exista asa ceva in variante de calitate?
De fapt, sigur exista, pentru ca atunci cand pisoiul nostru a avut probleme digestive mi s-a cerut sa il trec pe Hill's umeda de la uscata, si de atunci e bine-mersi. Intrebarea este, stim care mancare umeda este de buna calitate, si ce recompense le putem da fara probleme?

Intreb nu neaparat pentru ca as vrea sa-i dau acum (catelusa mea are deocamdata 2luni jumate si nu stiu daca i-ar face bine), insa ma gandesc ca in timp as putea sa-i mai dau cate o lingurita de mancare umeda ca sa mai variez meniul, plus ca va trebui sa o dresez, si as vrea ceva care s-o motiveze.

Voi le dati mancare umeda? Dar snackuri/recompensa ce folositi?
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: April 29, 2013, 11:58:46 PM »

Conservele Belcando sunt bune și au și pentru puppy și pentru junior dar sunt prea scumpe pentru a hrăni un căine de talie mare cu așa ceva. Pe dogfoodanalysis scrie că hrana umedă de la Hill's e de o stea din 6 deci e dintre cele mai proaste. Belcando fiind produsă în Europa  nu se se află pe site-ul dogfoodanalysis . Eu am primit de la maxipet o conservă pe care scrie Landfleisch și miroase foarte frumos, cățelușei mofturoase i-a plăcut, prețul e rezonabil adică 8,8 lei cutia de 800g față de 14 lei cutia de Belcando.
forum
steffy
Hero Member

Tod von Bismack

« Reply #2 on: April 30, 2013, 08:41:59 AM »

cand a avut Tod o pasa proasta si nu avea pofta de mancare ne-a recomandat vet-ul un pateu de la Royal canin special pt caini mofturosi, cica foarte gustos ,  nu-l pot refuza.  l-a mancat foarte bine dar noroc ca nu l-a tinut decat 2 zile pasa proasta ca e f scump. 10 lei- 250 grame. Nu poti hrani un caine mare doar cu de-asta ca intri in faliment intr-o saptamana Laughing Laughing. Intr-adevar cica e f concentrat, si nu trebuie sa manance decat 3 pateuri / zi pt a-i asigura toti nutrientii necesari. Asa de pofta, sau pt dresaj merge Smiley

In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof